BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Hadi bakalim cnm bekleyelim umutluyum bende bu ay senden☺

Bende oldum c.tesi günü kısmet birdahaki aya insallah

Kizlarrr haberler bende gittim doktora uzun sure bekledikten sonra ulasabildim sukur.smaer testi iyi.ultrasonda mantar cikmis.sperm testi massalah cok iyi persembe gidip rahim filmi icin randevu verecek bakalim.insallah buna gerek kalmadan ayin 30 unda hamosomdir de fitmem doktora

Bugn adetimin 13.gunu ovulasyon testim.normalde 14.gun cift cizgi cikiyordu bu ay incir kuru yaptim sanirim yumurtlama yarin

Eklentiler

• IMG_20141030_164327-1.webp
    255,1 KB · Görüntüleme: 75
Bugn adetimin 13.gunu ovulasyon testim.normalde 14.gun cift cizgi cikiyordu bu ay incir kuru yaptim sanirim yumurtlama yarin

bu 13.gün dimi yumurtlamışsın yarında silikleşir çatlar yani bugün yarın değerlendir inşallah dünü de değerlendirdin dimi

bu 13.gün dimi yumurtlamışsın yarında silikleşir çatlar yani bugün yarın değerlendir inşallah dünü de değerlendirdin dimi
Evet 13.gunu aksam 5 te yaptim testi ama bana tam koyu gelmedi ikinci cizgi..yarin yumurtlama olur cumartrsi catlar diye dusunuyorum ama☺yarin doktor randevum vardi doktor soyler artik kesin birsey..bugun esim gece calisiyor hep yumurtlama donemi bir sey cikiyor ya kismet

Gördüğüm kadarıyla baya koyu o yarın çatlar herşeyin hayırlısı yarında olsa olur sıkma canını

Günaydın tüm bibik bekleyenlere :)

Bu ay bizim çalışmalar iptal malesef olmayacak. Aralığa kaldı umutlar. Hayırlısı ...

Sizi takip edeceğim. İnşallah kısa zamanda hamileliğinizi duyarız.

Gördüğüm kadarıyla baya koyu o yarın çatlar herşeyin hayırlısı yarında olsa olur sıkma canını
Canim doktora gittim 1 tane yumurta var ama yeteri kadar buyuk degil dedi.4 ay daha normal yollarla deneyin sonra bakariz tekrar dedi..yumurtanin buyuk olmamasi moralimi bozdu

Ask olsun cnm her zaman ask olsun ☺senin yazini gordum ama rahim filmiyle ilgili bir bilgim olmadigi icin yazmadim.senin hakkinda da hayirli olsun
Canim ben daha adet olmadim testte yapmadim.heyecanlanmiyorum da bi bakmissin rahim filmi cekilmeden hamile kalmisimdir kan verdim bi kax tahlil daha ama gebelik aklima gelmesi bugun solemek

Canim ben daha adet olmadim testte yapmadim.heyecanlanmiyorum da bi bakmissin rahim filmi cekilmeden hamile kalmisimdir kan verdim bi kax tahlil daha ama gebelik aklima gelmesi bugun solemek
Rahim filmin ne zaman cekilecek cnm.kan test sonucun ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…