Hadi bakalim cnm bekleyelim umutluyum bende bu ay senden☺Merhaba hanimlar, cumartesi ovitrelle ignemi vuruldum. Dun aksam odevimizi yaptik. Bu hafta gün asiri odev var. Sonra da bekleme zamani. Ovitrelleden 14-15 gün sonra kanda cikiyormus okuduğum kadarıyla. Bugun itibariyle bata 12 gün var. Hic bu kadar sıkı calismamistik. Kocisle bu sinavdan geçer not almayi çok istiyoruz. Calismaktan ve beklemekten başka yapacak birseyimiz yok.
Bende oldumTatlim biliyosun bu ay 9 gun bekledim stresten de gelmiyo bi turlu 6 gun gectiginde doktor bana daha erken dedi.gebelik hormonu denilen sey kist bile olsa deger cikiyomus o bile yaniltir bekleyelim 10 gun sonra artis varsa kesin hamilesin diyebiliriz dedi.bnde tamam dedim 3 gun sonra adet oldum.insallah sen hamissindir ama
Yok canım sinir oluyorum artık bole dusun düşün hayal kırıklığı anca ya umursamicam bu ayListede varmiydin canim hatirlayamadim ? Listede varsan cikaralim diger bat bildirimi yapcak misin
Anladim cnm.o zaman sana tavsiyem bir sure de foruma takilma uzak dur bebekle ilgili muhabbetlerdenYok canım sinir oluyorum artık bole dusun düşün hayal kırıklığı anca ya umursamicam bu ay
İnsallah canimBende oldumc.tesi günü kısmet birdahaki aya insallah
Insallah tatlim..Bende oldumc.tesi günü kısmet birdahaki aya insallah
Bugn adetimin 13.gunu ovulasyon testim.normalde 14.gun cift cizgi cikiyordu bu ay incir kuru yaptim sanirim yumurtlama yarin
Evet 13.gunu aksam 5 te yaptim testi ama bana tam koyu gelmedi ikinci cizgi..yarin yumurtlama olur cumartrsi catlar diye dusunuyorum ama☺yarin doktor randevum vardi doktor soyler artik kesin birsey..bugun esim gece calisiyor hep yumurtlama donemi bir sey cikiyor yabu 13.gün dimi yumurtlamışsın yarında silikleşir çatlar yani bugün yarın değerlendir inşallah dünü de değerlendirdin dimi
Yaziyoruz cevap veren yok.kimse yokmu diyorsunuz ask olsunKizlar nerelerdesiniz cok sessiz oldu burasi
Evet 13.gunu aksam 5 te yaptim testi ama bana tam koyu gelmedi ikinci cizgi..yarin yumurtlama olur cumartrsi catlar diye dusunuyorum ama☺yarin doktor randevum vardi doktor soyler artik kesin birsey..bugun esim gece calisiyor hep yumurtlama donemi bir sey cikiyor yakismet
Merakla yarini bekliyorum doktor kontrolunu...olabilir cnm yarinda catlayabilir hayirlisi herseyinGördüğüm kadarıyla baya koyu o yarın çatlar herşeyin hayırlısı yarında olsa olur sıkma canını
Ask olsun cnm her zaman ask olsun ☺senin yazini gordum ama rahim filmiyle ilgili bir bilgim olmadigi icin yazmadim.senin hakkinda da hayirli olsunYaziyoruz cevap veren yok.kimse yokmu diyorsunuz ask olsun
Neden iptal oldu cnmGünaydın tüm bibik bekleyenlere :)
Bu ay bizim çalışmalar iptal malesef olmayacak. Aralığa kaldı umutlar. Hayırlısı ...
Sizi takip edeceğim. İnşallah kısa zamanda hamileliğinizi duyarız.
Canim doktora gittim 1 tane yumurta var ama yeteri kadar buyuk degil dedi.4 ay daha normal yollarla deneyin sonra bakariz tekrar dedi..yumurtanin buyuk olmamasi moralimi bozduGördüğüm kadarıyla baya koyu o yarın çatlar herşeyin hayırlısı yarında olsa olur sıkma canını
Canim ben daha adet olmadim testte yapmadim.heyecanlanmiyorum da bi bakmissin rahim filmi cekilmeden hamile kalmisimdir kan verdim bi kax tahlil daha ama gebelik aklima gelmesi bugun solemekAsk olsun cnm her zaman ask olsun ☺senin yazini gordum ama rahim filmiyle ilgili bir bilgim olmadigi icin yazmadim.senin hakkinda da hayirli olsun
Rahim filmin ne zaman cekilecek cnm.kan test sonucun ne olduCanim ben daha adet olmadim testte yapmadim.heyecanlanmiyorum da bi bakmissin rahim filmi cekilmeden hamile kalmisimdir kan verdim bi kax tahlil daha ama gebelik aklima gelmesi bugun solemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?