sorununuz ne bi sorun varsa akışına bırakmak nasıl olcakTabi ki doğal bir şey de benimki tuhaf işte :) keçiboynuzu içireyim diyorum onu bile istemiyor akışına bırakalım diye :)
Allah'a şükür bir sorunumuz çıkmadı ikimizinde o yüzden üstüne düşmüyor.. Gerçi bizler çok kafaya takabiliyoruz en doğrusu bu belki de..sorununuz ne bi sorun varsa akışına bırakmak nasıl olcak
sorununuz yoksa sende eşin gibi rahat olmaya bakAllah'a şükür bir sorunumuz çıkmadı ikimizinde o yüzden üstüne düşmüyor.. Gerçi bizler çok kafaya takabiliyoruz en doğrusu bu belki de..
Sağol olmaya çalışacağım.. Sorunu olan arkadaşlara da Allah dermansız dert vermesin herkes hayırlısı ile bebeğine kavuşsun inşallah.. Amin..sorununuz yoksa sende eşin gibi rahat olmaya bak
Devam et canım belki sen de benim gibi geç yumurtlayacaksın.. :)ben bu ay kacırdım galıba kızlar ya..gündüzleri cok silik bir 2. cizgi aksam 10 da hic yok 4 gündür böyle.. bugün 14.gün bugün yarın yumurtlamam lazım ama cıks hicbirsey olmuyor sanırım ben daha erken yumurtladm bitti anlamadm: (
Devam et canım belki sen de benim gibi geç yumurtlayacaksın.. :)
Tamam canım yine pozıtıf olalım tabı. Sen ovuluasyon test kullanıyor musun ama daha bügü. 8. Gündü Dimi 13 de başlayacaktın pardon sormadım say :)Hemen olumsuz düşünme pozitif ol biraz bakiim :)
Tatlım sende yumurtlama zamanı hiç bir belirti olmuyor mu kasıkta gerginlik göğünde ağrı yada akıntının kıvamının değişmesi gibi, ben akıntıdan peki tespit edermiyorum ama Kasım'da gerginlik ve yumurtalıkta batmadan anlıyorum sen de daha bunlar yaşanmadıysa gerçekten daha yumurtlamamış olabilirsin.ben bu ay kacırdım galıba kızlar ya..gündüzleri cok silik bir 2. cizgi aksam 10 da hic yok 4 gündür böyle.. bugün 14.gün bugün yarın yumurtlamam lazım ama cıks hicbirsey olmuyor sanırım ben daha erken yumurtladm bitti anlamadm: (
arkadaşlar hic takmıyoruz. olacak inanıyorm ben rahat olalım cuma vakti dua edeliM: )
Tatlım sende yumurtlama zamanı hiç bir belirti olmuyor mu kasıkta gerginlik göğünde ağrı yada akıntının kıvamının değişmesi gibi, ben akıntıdan peki tespit edermiyorum ama Kasım'da gerginlik ve yumurtalıkta batmadan anlıyorum sen de daha bunlar yaşanmadıysa gerçekten daha yumurtlamamış olabilirsin.
Tetsti bir de sıvı tüketmeyip sıkışan idrarla yap bakalım mesela 2 saat sonra yap bir şey içme şimdi sonra da testın fotosunu Çek yolla
Yumurtlama günü geçip de hala test yapan var mı acaba benım gibi bende hala silik çizgi çıkıyor bugün yapınca sizinle de paylaşacağım fotoyu bi bakın istiyorum tamamen siliniyor mu yumurtlamadan sonra yoksa hep silik mı çıkıyor
Gerçi testin hassasiyetine bağlıdır bir de ona dikkat eseyim kaç mıu ölçüyor benim ki
Alla Allah aslında gayet doğru yapıyorsun o markayı tanımıyorum ama buradan okuduğum kadarıyla memnun olmayanlar varmış diş dolgusu iğnemiz dedin resmen dişlerim sızladı bende de tam tersi en az 3 iğne belki de ben o yüzden hissediyorumdur haklısındırcanım ben test olarak su laboquick denen markayı kullanıyorm kötü bir test mi yanıltır mı acep... 2 saat hiçbirşey içmeden bekliyorum tuvalete de sıkısıyorum.. saydıgın belirtiler bende reglıme yakın oluyor. agrı esigim cok yüksek benim - dolgularımı bile ignesiz yaptıranlardanım- oyuzden cok fazla hissedemiyorum. bir de miyom ameliyatından dolayı bazı günlük agrılarm olabiliyor ikisini karıstıyıorum.. akıntım 2gündür var.. şeffaf su gibiydi bugun yogunlasmaya basladı..kasıklarımda cok hafif agrı var psikolojik mi bilmiyorum..
canım akıntın yoğunlaşmaya başladıysa yarın muhtemelen çift çizgiyi görürsün.. Bir silik çıkıp birden hiç çıkmamasına takılma çünkü yumurtlama gününde direkt t kısmı c den önce koyulaşıcak ve t daha belirgin kalacak. Kendini kasma ben kaçırdığını zannetmiyorum :)canım ben test olarak su laboquick denen markayı kullanıyorm kötü bir test mi yanıltır mı acep... 2 saat hiçbirşey içmeden bekliyorum tuvalete de sıkısıyorum.. saydıgın belirtiler bende reglıme yakın oluyor. agrı esigim cok yüksek benim - dolgularımı bile ignesiz yaptıranlardanım- oyuzden cok fazla hissedemiyorum. bir de miyom ameliyatından dolayı bazı günlük agrılarm olabiliyor ikisini karıstıyıorum.. akıntım 2gündür var.. şeffaf su gibiydi bugun yogunlasmaya basladı..kasıklarımda cok hafif agrı var psikolojik mi bilmiyorum..
20mıu/ml benimki orta hassasiyetmiş. Acaba yüksek hassasiyet var o yüzden mi sürekli silik çıkıyor dedim ama orta diyor. Bı araştırayım bakalım yumurtlamadan sonra teste devam edenler silik mi görmüşler hep yoksa boş mpu ikinci çizgicanım ben test olarak su laboquick denen markayı kullanıyorm kötü bir test mi yanıltır mı acep... 2 saat hiçbirşey içmeden bekliyorum tuvalete de sıkısıyorum.. saydıgın belirtiler bende reglıme yakın oluyor. agrı esigim cok yüksek benim - dolgularımı bile ignesiz yaptıranlardanım- oyuzden cok fazla hissedemiyorum. bir de miyom ameliyatından dolayı bazı günlük agrılarm olabiliyor ikisini karıstıyıorum.. akıntım 2gündür var.. şeffaf su gibiydi bugun yogunlasmaya basladı..kasıklarımda cok hafif agrı var psikolojik mi bilmiyorum..
canım akıntın yoğunlaşmaya başladıysa yarın muhtemelen çift çizgiyi görürsün.. Bir silik çıkıp birden hiç çıkmamasına takılma çünkü yumurtlama gününde direkt t kısmı c den önce koyulaşıcak ve t daha belirgin kalacak. Kendini kasma ben kaçırdığını zannetmiyorum :)
Dün yaptıgım daha koyuydu ama sanırım sıvı tüketimiyle alakalı olabılır en az 3 kahve içtim öncesinde belki ondandır fotoyu ekliyorum bugün ovuluasyon testi bu durumdaAsimelik canım yumurtlama günüm geçtiği halde test yapmaya devam etmiştim keşke bitirmeseydim testleriBir gün silik birgün hiçbişey çıkmadığı oldu ama asıl önemli olan bat gününde ya da daha sonrasında hamile isen t çizgisi ovulasyon dönemindeki gibi koyu çıkıyor. Bizzat hamile arkadaşıma denettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?