BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Normalde 10 gün önceden göğüslerim ağrırdı bu ay oda yok inşlh iyi bişeydir
Benim adet zamani sadece bel agrim olur o yuzden belirti olursa hemen anlarim☺ sende belirti arama cnm hic olmazsa adete 2,3 gun kalana kadar

Benim dr dedi cnm yap die. kanda kesin cikio cunku. gerci ben normal insanlar gibi 10 gun gecti test yaptim denemeyi tercih ederdim ama bizimki anormal olunca ilaciydi ignesiydi ya erkenden ogrencez yada haysl kirikligina ugricaz

Kizlarr elim yuzum sivilce doktum. adet belirtisi olmicak kadar erken ciktilar

29 gunde 1 oluyorum 14.gun cift cizgi cikti 15.gun yumurtladim demek ki.ama her ay ayni gunde olcaz die kayde yok ondan ovulasyon testi garanti

Sen tam gününde yumurtlamışsın zaten bende 30 günde bi oluyorum yumurtlamam 16.gün yani zaten13 14 15 16 17ve 19.gün denedik her halikarda yumurtlama zamanı olmus oluyo zaten bakalim kısmet inşallah olmuştur cnm

Sen tam gününde yumurtlamışsın zaten bende 30 günde bi oluyorum yumurtlamam 16.gün yani zaten13 14 15 16 17ve 19.gün denedik her halikarda yumurtlama zamanı olmus oluyo zaten bakalim kısmet inşallah olmuştur cnm
Zamaninda yumjrtlama olsa da iliski olmadiktan sonraa napjm cnm☺senin iliski bos gecmemis masallah hadi hayislisi

Gunaydin kizlaar, gununuz cok guzel, mujdeli haberleriniz bol olsun :)

benimde 19 u inşallah hamileyizdir de önceden test yapar öğreniriz yumurtlama testi kullandın mı yoksa tahmini mi yaptın cnm

Ben yaklaşık 1 yıldır günlerimi not alıyorum takvimde. Sonra internette bir site var otomatik ovulasyon tarihini gösteriyor. O tarihleri değerlendirmem için takvime not alıyorum ve çalışıyorum :) Bakalım hayırlısı artık.

2 seferden beri tam olarak dikkat ediyorum özel günlere.

Sen nasıl anlıyorsun test mi, tahmini mi?

Bu ay hamis olmazsam bende ovoluasyon testi alcam. ins hamileyimdirde gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…