- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
Kesin olarak biliyor musun 5 ekimde yumurtladigini .benim 3 ekimdi ovulasyon testi kullandigim icin biliyorum...daha bat a cok varmis bu kadar stres neden koyver gitsin yaa
Herkese merhaba, :)
Benim günüm Ekim 20 daha çoook var. O zamana kadar nasıl beklerim bilmiyorum.
29 gunde 1 oluyorum 14.gun cift cizgi cikti 15.gun yumurtladim demek ki.ama her ay ayni gunde olcaz die kayde yok ondan ovulasyon testi garantisen kaç günde bi oluyosun
Benim adet zamani sadece bel agrim olur o yuzden belirti olursa hemen anlarim☺ sende belirti arama cnm hic olmazsa adete 2,3 gun kalana kadarNormalde 10 gün önceden göğüslerim ağrırdı bu ay oda yok inşlh iyi bişeydir
İki tane erken gebelik testi var elimde yarın yapsammı birini sabredemiyorumBenim adet zamani sadece bel agrim olur o yuzden belirti olursa hemen anlarim☺ sende belirti arama cnm hic olmazsa adete 2,3 gun kalana kadar
Aa napiyosun sen cnm cikmazki daha cok erkenİki tane erken gebelik testi var elimde yarın yapsammı birini sabredemiyorum
Değerlendirdinmi baribenimde 13 ekim beklemek çok zor
. Benimde yumurtlama dönemim bitti. Keşke şimdiden belli olsa. Yıllar sonra bunada çözüm bulurlar ama biz olmayız o zaman :)
Sen 15 inde test yapıcaksın , bakalım ben 20 sini bekleyebilecekmiyim. Bende yaparım erkenden. Dayanamıyorum çünkü.
İki tane erken gebelik testi var elimde yarın yapsammı birini sabredemiyorum
4 gün kaldı bata cnm o yüzden bide test ultra gebelik testi yani erken göstermesi gerekmiyomuAa napiyosun sen cnm cikmazki daha cok erken
29 gunde 1 oluyorum 14.gun cift cizgi cikti 15.gun yumurtladim demek ki.ama her ay ayni gunde olcaz die kayde yok ondan ovulasyon testi garanti
Aa 4 gun mu kaldi ben daha fazla zannediyordum..sen yinede iki gun daha bekle cnm4 gün kaldı bata cnm o yüzden bide test ultra gebelik testi yani erken göstermesi gerekmiyomu
Zamaninda yumjrtlama olsa da iliski olmadiktan sonraa napjm cnm☺senin iliski bos gecmemis masallah hadi hayislisiSen tam gününde yumurtlamışsın zaten bende 30 günde bi oluyorum yumurtlamam 16.gün yani zaten13 14 15 16 17ve 19.gün denedik her halikarda yumurtlama zamanı olmus oluyo zaten bakalim kısmet inşallah olmuştur cnm
benimde 19 u inşallah hamileyizdir de önceden test yapar öğreniriz yumurtlama testi kullandın mı yoksa tahmini mi yaptın cnm
GünaydınnnnGunaydin kizlaar, gununuz cok guzel, mujdeli haberleriniz bol olsun :)
Günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?