Allahin izniyle bizde oluruz anne cnm...ovulasyon testi gebelikte kullanilmiyr zaten cnm.birde tarihi de gecmis...hakkinda hayirlisi olsun
Heh heh olur oyle arada cnm☺Herkes yapıyor ya gaza geldim ben de
Gebelik testim de var ama onu yapmiycam daha.. Tarihi gecmis ya bunların canim sıkıldıkca yapiyorumm
Ben ne yastik ne baska bisey yaptm cnm.bat 18 ekim hayirlisi...gecen ay cok belirti yasayip hamile olmadigimi ogrenince aklim basima geldi ☺
Hiçbir belirtim yok Cnm mecburen batı bekliycez :)Kimisi hamilelik testi olarakta kullaniyor ama bazisi tutuyor bazisi tutmuyor.bence sen hislerini dinle onlar cikiyor
Hayırlı olsun Cnm tebrikleeerrrkızlar bebişim yoldaaaaaaaa ovulasyon testiyle hamile kalanlardanım darısı sizlere olsun
kızlar bebişim yoldaaaaaaaa ovulasyon testiyle hamile kalanlardanım darısı sizlere olsun
hayırlı olsun ne kadar sürede oldukızlar bebişim yoldaaaaaaaa ovulasyon testiyle hamile kalanlardanım darısı sizlere olsun
Geçen TVde İbrahim Saraçoğlu konuşuyordu kan pıhtılaşması için taze havuç sıkılıp suyunu için dedi özellikle hamile olmak isteyenler ve yeni öğrenenler yapsın düşüğüde engelliyomuş belki bi faydası olur dene istersenGunaydin kizlar ben bigun asprin bigun kan civitici igne yapiorum. vucudumda acayip bi morluk oldu ya. drye sordum normal dedi ama. sabah baldirimdaki simsiyah ve kocaman morlgu gorunce korkmadim diil. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
Hergün aynı saatte yap cnm koyu olması gerekiyor ikinci çizgi inşlh yakalarsınbende bu ay ilk defa deniyorum ovulasyonu ilkinde 2. çizgi silik çıktı 2.de hiç yok
kızlar bebişim yoldaaaaaaaa ovulasyon testiyle hamile kalanlardanım darısı sizlere olsun
4 . ayımızdı canım ama ilk defa bu ay ovulasyon tetsi kullandım çift çizginin çıktığı gün 1 kez ve ertesi gün 2 kez ilişki oldu 4.ay oldu aslında çabuk gebe kalıyorum ama beklyecek hiç vaktimiz yoktu ne den mi? aslında benim hikayem biraz uzun 30 yaşındayım 8 yaşında bir kızım var çalıştığım için ikinci çocuğu hep erteledik taki kızımın kardeş için ağlamalarına kadar geçen sene spiralimi çıkarttım 2.ayımda hamile kaldım her şey çok güzel giderken 17. haftada bebeğimizin gelişiminin geriden geldiğini doğsada solunum cihazların ile yaşayacağını ve benimde hayati riskim olduğunu öğrendik ve malesef gebeli,ği sonlandırdık rabbim affetsin çok kötü günler geçirdim üstünde 7 ay geçti ama kızım hala kardeş aşkıyla yanıp tutuştuğu için yine yapmaya karar verdik aynı durumun %50 tekrarlama riski olduğu halde ama inanıyorum bu defa herşey güzel olacak inanmak istiyorumhayırlı olsun ne kadar sürede oldu
Cnm umutsuzluk icin biraz erken degil mi
4 . ayımızdı canım ama ilk defa bu ay ovulasyon tetsi kullandım çift çizginin çıktığı gün 1 kez ve ertesi gün 2 kez ilişki oldu 4.ay oldu aslında çabuk gebe kalıyorum ama beklyecek hiç vaktimiz yoktu ne den mi? aslında benim hikayem biraz uzun 30 yaşındayım 8 yaşında bir kızım var çalıştığım için ikinci çocuğu hep erteledik taki kızımın kardeş için ağlamalarına kadar geçen sene spiralimi çıkarttım 2.ayımda hamile kaldım her şey çok güzel giderken 17. haftada bebeğimizin gelişiminin geriden geldiğini doğsada solunum cihazların ile yaşayacağını ve benimde hayati riskim olduğunu öğrendik ve malesef gebeli,ği sonlandırdık rabbim affetsin çok kötü günler geçirdim üstünde 7 ay geçti ama kızım hala kardeş aşkıyla yanıp tutuştuğu için yine yapmaya karar verdik aynı durumun %50 tekrarlama riski olduğu halde ama inanıyorum bu defa herşey güzel olacak inanmak istiyorum
inşaallah canım hepinizin kuzuları olsunnnhayırlı uğurlu olsun cnm darısı başımıza :)
4 . ayımızdı canım ama ilk defa bu ay ovulasyon tetsi kullandım çift çizginin çıktığı gün 1 kez ve ertesi gün 2 kez ilişki oldu 4.ay oldu aslında çabuk gebe kalıyorum ama beklyecek hiç vaktimiz yoktu ne den mi? aslında benim hikayem biraz uzun 30 yaşındayım 8 yaşında bir kızım var çalıştığım için ikinci çocuğu hep erteledik taki kızımın kardeş için ağlamalarına kadar geçen sene spiralimi çıkarttım 2.ayımda hamile kaldım her şey çok güzel giderken 17. haftada bebeğimizin gelişiminin geriden geldiğini doğsada solunum cihazların ile yaşayacağını ve benimde hayati riskim olduğunu öğrendik ve malesef gebeli,ği sonlandırdık rabbim affetsin çok kötü günler geçirdim üstünde 7 ay geçti ama kızım hala kardeş aşkıyla yanıp tutuştuğu için yine yapmaya karar verdik aynı durumun %50 tekrarlama riski olduğu halde ama inanıyorum bu defa herşey güzel olacak inanmak istiyorum
size kolay gelsin canım biz artık tamamen bıraktık eşim yapamam çocuğa bişey olur diyor yaşadığımız acı tecrüben olsa gerektoplamda 3 kez ilişkiniz olmuş ve hamilesin ayy ne kadar güzel biz yumurtlama günü dahil 5 gün boyunca arada günde 2 kere bile olduğu oldu hiç soluk almadan yaptık 1 kilo vermişim yani o derecegeçen ayın acısını çıkardık çünkü o zaman amaan tutmuştur deyip yapmadık bile acaba bu ay oldumu meraktan çatlayıp ölecem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?