BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Saol cnm. havuc suyuda kilo aldirir. zaten bu ilaclardanmidir nedir cok aldim bu ara. guya kilo verip oyle hamile kaliyim diodum amsn neyse bebis olsunda onemli diil. havucada basliyim wardi ewde :)

Saol cnm. havuc suyuda kilo aldirir. zaten bu ilaclardanmidir nedir cok aldim bu ara. guya kilo verip oyle hamile kaliyim diodum amsn neyse bebis olsunda onemli diil. havucada basliyim wardi ewde :)
Bebiş olsun helebi kiloyu dert etme doğumdan sonra hepsini birlikte verirsin

Kizlar ya sabahtan beri cok midem bulaniyo. hamis olsam bu kadar erken olmaz biliom ama hasta fln olmam.ins. kasiklarimda da segirme gibi agri fln oluyo

Herkese merhaba, :)

Benim günüm Ekim 20 daha çoook var. O zamana kadar nasıl beklerim bilmiyorum.

Herkese merhaba, :)

Benim günüm Ekim 20 daha çoook var. O zamana kadar nasıl beklerim bilmiyorum.

Benimde 20 canim. valla yumurtlama.fln biter bitmez belli olsa keske :) gerci ben 15inde test yapcam. catlatma ignesi oldugumdan dr dedi

Gunaaydin canim. aslinda olacak olan yastiksiz flnda her sarttA oluyor. ins bizimde bu ay heppimizin olur.
Aynen oyle cnm.kimisi 24 gun iliskiye giriyor olmuyor kimiside 1 defa iliskiye giriyor oluyor..biz stresten uzak duralim sadece

Reactions: GCA
Herkes yapıyor ya gaza geldim ben de

Gebelik testim de var ama onu yapmiycam daha.. Tarihi gecmis ya bunların canim sıkıldıkca yapiyorumm
Ama kendini strese sokuyorsun boylede.bak bu ay bende hic belirti yok zaten olursa mucize olacak

Benimde 20 canim. valla yumurtlama.fln biter bitmez belli olsa keske :) gerci ben 15inde test yapcam. catlatma ignesi oldugumdan dr dedi

. Benimde yumurtlama dönemim bitti. Keşke şimdiden belli olsa. Yıllar sonra bunada çözüm bulurlar ama biz olmayız o zaman :)

Sen 15 inde test yapıcaksın , bakalım ben 20 sini bekleyebilecekmiyim. Bende yaparım erkenden. Dayanamıyorum çünkü.

Kesin olarak biliyor musun 5 ekimde yumurtladigini .benim 3 ekimdi ovulasyon testi kullandigim icin biliyorum...daha bat a cok varmis bu kadar stres neden koyver gitsin yaa

bugün 3. testimi yaptım ilikinde silik çizgi vardı diğerlerinde hiç çıkmadı 11. günümde başladım yapmaya, niye hiç çıkmıyo 2. çizgi , birdenmi oluşcak kaçırmış olamam heralde

bugün 3. testimi yaptım ilikinde silik çizgi vardı diğerlerinde hiç çıkmadı 11. günümde başladım yapmaya, niye hiç çıkmıyo 2. çizgi , birdenmi oluşcak kaçırmış olamam heralde
Hangi marka kullanıyosun bilmiyorum ama bi iki gün silik çıkmıştı benim sonra koyulaştı ve tahminimden 5 gün sonra yumurtluyomuşum onu anladım devam et aynen

kızlar benim bat da 16 ekim bir haftadır felaket kasık agrısı var gece dönerken bile ağrıyor sizce gebelik olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…