Geçen TVde İbrahim Saraçoğlu konuşuyordu kan pıhtılaşması için taze havuç sıkılıp suyunu için dedi özellikle hamile olmak isteyenler ve yeni öğrenenler yapsın düşüğüde engelliyomuş belki bi faydası olur dene istersen
Bebiş olsun helebi kiloyu dert etme doğumdan sonra hepsini birlikte verirsinSaol cnm. havuc suyuda kilo aldirir. zaten bu ilaclardanmidir nedir cok aldim bu ara. guya kilo verip oyle hamile kaliyim diodumamsn neyse bebis olsunda onemli diil. havucada basliyim wardi ewde :)
Bebiş olsun helebi kiloyu dert etme doğumdan sonra hepsini birlikte verirsin
Bat ne zaman Cnm ?Kizlar ya sabahtan beri cok midem bulaniyo. hamis olsam bu kadar erken olmaz biliom ama hasta fln olmam.ins. kasiklarimda da segirme gibi agri fln oluyo
Bat ne zaman Cnm ?
Herkese merhaba, :)
Benim günüm Ekim 20 daha çoook var. O zamana kadar nasıl beklerim bilmiyorum.
Aynen oyle cnm.kimisi 24 gun iliskiye giriyor olmuyor kimiside 1 defa iliskiye giriyor oluyor..biz stresten uzak duralim sadeceGunaaydin canim. aslinda olacak olan yastiksiz flnda her sarttA oluyor. ins bizimde bu ay heppimizin olur.
Değerlendirdinmi bari20 ekim cnm. 1 ekimdr catlatma ignesi oldum. iki gundur akintim fln yok catlama patlama bitti sanirim :)
Ama kendini strese sokuyorsun boylede.bak bu ay bende hic belirti yok zaten olursa mucize olacakHerkes yapıyor ya gaza geldim ben de
Gebelik testim de var ama onu yapmiycam daha.. Tarihi gecmis ya bunların canim sıkıldıkca yapiyorumm
Benimde 20 canim. valla yumurtlama.fln biter bitmez belli olsa keske :) gerci ben 15inde test yapcam. catlatma ignesi oldugumdan dr dedi
Bende de hic belirti yok belirti icinde cok erken.bat a 10 gun var daha.olursa olur olmazsa olmaz hayirlisiHiçbir belirtim yok Cnm mecburen batı bekliycez :)
Kesin olarak biliyor musun 5 ekimde yumurtladigini .benim 3 ekimdi ovulasyon testi kullandigim icin biliyorum...daha bat a cok varmis bu kadar stres neden koyver gitsin yaaöylede ne bilim yaa iyice kafayı bozdum işte yine de gün aşırı ilişkiiye devam edicez 2 gündür ara verdik 5 ekimde yumurtlama günümdü dediğim gibi durmadan çalıştık bugün kasıklarımda bi ağrı var acaba yumurtladım mı diye düşünüyorum ama akıntım falan yok amaan hayırlısı olsun olacağı varsa zaten olur biz 5 aydır deniyoz ama şu 5 gündür yaptığımızı 5 ayda yapamadık :):):):):)
Normalde 10 gün önceden göğüslerim ağrırdı bu ay oda yok inşlh iyi bişeydirBende de hic belirti yok belirti icinde cok erken.bat a 10 gun var daha.olursa olur olmazsa olmaz hayirlisi
Hangi marka kullanıyosun bilmiyorum ama bi iki gün silik çıkmıştı benim sonra koyulaştı ve tahminimden 5 gün sonra yumurtluyomuşum onu anladım devam et aynenbugün 3. testimi yaptım ilikinde silik çizgi vardı diğerlerinde hiç çıkmadı 11. günümde başladım yapmaya, niye hiç çıkmıyo 2. çizgi , birdenmi oluşcak kaçırmış olamam heralde
galenik one step markasıHangi marka kullanıyosun bilmiyorum ama bi iki gün silik çıkmıştı benim sonra koyulaştı ve tahminimden 5 gün sonra yumurtluyomuşum onu anladım devam et aynen
Hmm hiç duymadım Cnm ama doğrudur hergün yap bende 5 gün geçince endişelenmiştim ama cıktı bu arada benim kullandığım laboquick markaydı memnun kaldımgalenik one step markası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?