Ben yaklaşık 1 yıldır günlerimi not alıyorum takvimde. Sonra internette bir site var otomatik ovulasyon tarihini gösteriyor. O tarihleri değerlendirmem için takvime not alıyorum ve çalışıyorum :) Bakalım hayırlısı artık.
2 seferden beri tam olarak dikkat ediyorum özel günlere.
Sen nasıl anlıyorsun test mi, tahmini mi?
konu sahibi ortalarda yok listede yokKizlar bizim bi ara listemiz yok muydu bat gsteren
konu sahibi ortalarda yok listede yok
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.. benim batım 5 ekim ama hala gelen giden yok... belirtide yok.. 3 gün sonra test yapmayı düşünüyorum.. biraz bekliyim diorum ama çok heyecanlıyımmmmm....
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.. benim batım 5 ekim ama hala gelen giden yok... belirtide yok.. 3 gün sonra test yapmayı düşünüyorum.. biraz bekliyim diorum ama çok heyecanlıyımmmmm....
belli bi saati yok demi istediğim zaman yapabiliyorum gün içinde değilmi... ama ben en iyisi yarın sabah yapayım daha fazla dayanamıcamm artıkk....
belli bi saati yok demi istediğim zaman yapabiliyorum gün içinde değilmi... ama ben en iyisi yarın sabah yapayım daha fazla dayanamıcamm artıkk....
Aynen vardı ama asimelik yine kayboldu listeyi yenileyelim bizOlsa iyi olur. kizlaar yazmak iyi geliyo. sizlerin iyi haberlerinizi almak umut veriyo
tamam canımm güzel haberler vermek isterimm... bekleyiiinnn kızzlaaarrr.. yarın halay çekelimmm güzel haberleee inş...Yarın güzel haberlerini bekliyoruz.
allahmm bi an önce sabah olsuunn çookk heyecanlıyıımm yaaaaaaa... :)canım sabah ilk idrarınla yapman daha iyi sonuç verir
listeyi kim yapıyooorr acabaaaHadi baştan yapalım listemizi kim var kim yok. Hangi günde kimlerden haber bekleyeceğiz.
Kizlar bizim bi ara listemiz yok muydu bat gsteren
konu sahibi ortalarda yok listede yok
Olsa iyi olur. kizlaar yazmak iyi geliyo. sizlerin iyi haberlerinizi almak umut veriyo
listeyi kim yapıyooorr acabaaa
tamam canımm güzel haberler vermek isterimm... bekleyiiinnn kızzlaaarrr.. yarın halay çekelimmm güzel haberleee inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?