BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Gunaydin hepinize ..
Arkadaşlar ben nerdeyse 2 yildir woman log uygulamasini kullaniyorum regl takibi için. Ücretsiz. İndirip kullanmaya başlayin bence. Çok pratik oluyor takip etmek.

netteki otomatik yumurtlama testine göre yapıyorum zaten kasık ağrısı ve akıntıdan da anlıyorum ve o güne denk geliyo zaten tam 14 gün sonrada adetim oluyo

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.. benim batım 5 ekim ama hala gelen giden yok... belirtide yok.. 3 gün sonra test yapmayı düşünüyorum.. biraz bekliyim diorum ama çok heyecanlıyımmmmm....

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.. benim batım 5 ekim ama hala gelen giden yok... belirtide yok.. 3 gün sonra test yapmayı düşünüyorum.. biraz bekliyim diorum ama çok heyecanlıyımmmmm....

Hos geldin canim. Valla iyi dayaniosun ben olsam hemen yapardim :)

o canım iyi sabrediyosun maşallah ben 1 hafta varken başlıyorum test yapmaya :)

bekleme bence geçmiş zaten geçeceği kadar hadi iyi haberlerini duyalım yap ta

belli bi saati yok demi istediğim zaman yapabiliyorum gün içinde değilmi... ama ben en iyisi yarın sabah yapayım daha fazla dayanamıcamm artıkk....

Kizlar bizim bi ara listemiz yok muydu bat gsteren

konu sahibi ortalarda yok listede yok

Olsa iyi olur. kizlaar yazmak iyi geliyo. sizlerin iyi haberlerinizi almak umut veriyo

belli bi saati yok demi istediğim zaman yapabiliyorum gün içinde değilmi... ama ben en iyisi yarın sabah yapayım daha fazla dayanamıcamm artıkk....

Hadi baştan yapalım listemizi kim var kim yok. Hangi günde kimlerden haber bekleyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…