BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

demekki aynı zamanlarda ilişki olmuş bizde 12. günden başladık gün aşırı tabi yumurtlama zamanı sık ilişki oldu dünde çalışmaya devam ettik kaçırmamak için çünkü dün kasık ağrım ve akıntım oldu galiba bende dün yumurtladım inşallah birinden birinde tutmuştur

bat tarihi gelene kadar bütün olmayan belirtiler gebelik için :) ben de 2 gündür kasık ağrısı çekiyodum sabah yataktan kalkarken göğüsüm acıdı nasıl sevindim bi belirti diye :) :)

ben umursamicam ya kararlıyım hiç kkasmıyorum kendimi dinlemiyorum var mı yok mu diye bekleyip görecez bakalım

inşallah canım ya umutluyum

Hayırlısı bakalım

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td}İSİM{/td}
{td}BÜYÜK GÜN{/td}
{td}SONUÇ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}LoReNaaa{/td}
{td}05 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Kuse{/td}
{td}09 Ekim 2014 Perşembe{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Longingg{/td}
{td}13 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}busemk{/td}
{td}16 Ekim 2014 Perşembe{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Asimelik{/td}
{td}16 Ekim 2014 Perşembe{/td}
{/tr}
{tr}
{td}ayse4968{/td}
{td}17 Ekim 2014 Cuma{/td}
{/tr}
{tr}
{td}cimcimesevilay{/td}
{td}19 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}yaren92{/td}
{td}19 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}PEMBEDOLAP{/td}
{td}20 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}GCA{/td}
{td}20 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}damak{/td}
{td}21 Ekim 2014 Salı{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

kasıklarımda batma var sürekli bendeki psikolojik belirtiler çıktı vatana millete hayırlı olsun bat a kadar Allah ne verdiyse çıkar artık kendi kendime havalara bile girerim hamileyim diye
Benim de yumurtaliklarimda agri var ama benim hamile olma ihtimalim yok.benimki de psikolojik galiba

inşallah canım ya umutluyum

bende umutlanmak istiyorum da ama sonrasında psikolojik belirtiler çıkıyo en basit geçen ay hep acaba göğsüm ağricak mı sızlicakmı dedim dedim baktım 1 hafta kala ağrımaya büyümeye başladı aha hamileyim dedim ümitlendim sonra adetim oldu bütün belirtiler bi anda yok oldu onun için hiç umutlanmıyorum da streste yapmıyorum olacağı varsa olur zaten

Ben sanki hiç hamile kalamıycakmışım gibi hissediyorum neden öyle bilmiyorum , gerçekten korkuyorum.
İnşallah fazla beklemeden hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz. Yoksa yakında işten falan atılıcam bu gisişle. Sabah bir açıyorum KK. yı akşam kapatıyorum. Okuyuncada insan etkileniyor ve kesin bu ay diyorsun sonra kırmızılar, dön başa falan filan...

tedaviye başlamadan o ay ki adet gününü beklerken tedavi için hiç sorun etmedim ne olsa tedavi başlıcak diye o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikti

evet yaa bu topikler benim psikolojimi bozdu valla :):)burda takılmadan önce gayet relax hiç umursamayan biriydim bu bebek işinde neyse şimdi de gayet relaxım sizde öyle olun kızlar valla böyle daha mutluyum

evet yaa bu topikler benim psikolojimi bozdu valla :):)burda takılmadan önce gayet relax hiç umursamayan biriydim bu bebek işinde neyse şimdi de gayet relaxım sizde öyle olun kızlar valla böyle daha mutluyum

Her ay söylediğim şey . Neyse ama burdada çok fazla konuşmayalım.
Başka şeylerden bahsedelim. Mesela çalışıyormusunuz, ev hanımı mısınız, ilk çocuk mu? Böyle şeyler kafa dağıtır.

aslında mesleğim mühendislik ama yapmıyorum hastanede tıbbi sekreterlik yaptım ama çok fazla çalışmadım şimdi evdeyim 5 aylık evliyim hamile kalırsam ilk hamileliğim olacak :)

aslında mesleğim mühendislik ama yapmıyorum hastanede tıbbi sekreterlik yaptım ama çok fazla çalışmadım şimdi evdeyim 5 aylık evliyim hamile kalırsam ilk hamileliğim olacak :)

ve çoookk merk ediyorum hamilelik nasıl bişe karnında bişeler kıpırdaması o duygu nasıl çok merak ediyorum ayyy içim bi hoş oldu vallaa

Bende kendimi tanıtıyim;

1 yıldır evliyim. Asıl mesleğim modelistlik fakat ben yine özel bir sektörde halkla ilişkiler bölümünde çalışıyorum. (sessiz sakin , kendi odamda çalışmayı sevdiğim için modelistlik bana göre değil)

Olursa benimde ilk hamileliğim olucak.

anaaa kendime yorum yapmışım hahahahahahahaaa:):):):):):)

:) Ama bende evde olup akşama kadar canım sıkılsın istiyorum yaaa. Sabahları o maalum programları izlemek istiyorum sabah şekeri falan oluyoya... Evimi siliyim , süpüriyim, sonra yemek yapıp eşimi bekliyim. Kapıyı ben açıyım istiyorum. Ona hediye bile alamıyorum hep beraber çıkıp , beraber giriyoruz eve.
Sonra karnım burnumda ellerim ve burnum şişmiş vaziyette hamile tulumu giymek istiyorum . Çok mu

tanıştığıma memnun oldum cnm :):) özel değilse bişe sormak istiyorum peki 1 sene korundunuz mu yoksa bi sorun mu vardı hamileliği engelleyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…