- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
canım ben klomen tedavisi görüyorum adetin 12. günü doktora gittim ayın 29unda doktor yumurtanın teki çatlamış dedi 3 yumurtam daha vardı. gün aşırı ilişki dedi. doktor tedavisi uyguluyoruz. bende 6 ekimde diye düşünüyordum ama erken çatlamış teki
bat tarihi gelene kadar bütün olmayan belirtiler gebelik için :) ben de 2 gündür kasık ağrısı çekiyodum sabah yataktan kalkarken göğüsüm acıdı nasıl sevindim bi belirti diye :) :)
demekki aynı zamanlarda ilişki olmuş bizde 12. günden başladık gün aşırı tabi yumurtlama zamanı sık ilişki oldu dünde çalışmaya devam ettik kaçırmamak için çünkü dün kasık ağrım ve akıntım oldu galiba bende dün yumurtladım inşallah birinden birinde tutmuştur
Hayırlısı bakalım
ben umursamicam ya kararlıyım hiç kkasmıyorum kendimi dinlemiyorum var mı yok mu diye bekleyip görecez bakalım
Benim de yumurtaliklarimda agri var ama benim hamile olma ihtimalim yok.benimki de psikolojik galibakasıklarımda batma var sürekli bendeki psikolojik belirtiler çıktı vatana millete hayırlı olsun bat a kadar Allah ne verdiyse çıkar artık kendi kendime havalara bile girerim hamileyim diye
Bana pek inandirici gelmedi bu laflar ama neyse☺psikolojisi cabuk degisen birine benzigorsun cnm tipki benben umursamicam ya kararlıyım hiç kkasmıyorum kendimi dinlemiyorum var mı yok mu diye bekleyip görecez bakalım
inşallah canım ya umutluyum
Bana pek inandirici gelmedi bu laflar ama neyse☺psikolojisi cabuk degisen birine benzigorsun cnm tipki ben
bende umutlanmak istiyorum da ama sonrasında psikolojik belirtiler çıkıyo en basit geçen ay hep acaba göğsüm ağricak mı sızlicakmı dedim dedim baktım 1 hafta kala ağrımaya büyümeye başladı aha hamileyim dedim ümitlendim sonra adetim oldu bütün belirtiler bi anda yok oldu onun için hiç umutlanmıyorum da streste yapmıyorum olacağı varsa olur zaten
Ben sanki hiç hamile kalamıycakmışım gibi hissediyorum neden öyle bilmiyorum , gerçekten korkuyorum.
İnşallah fazla beklemeden hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz. Yoksa yakında işten falan atılıcam bu gisişle. Sabah bir açıyorum KK. yı akşam kapatıyorum. Okuyuncada insan etkileniyor ve kesin bu ay diyorsun sonra kırmızılar, dön başa falan filan...
evet yaa bu topikler benim psikolojimi bozdu valla :):)burda takılmadan önce gayet relax hiç umursamayan biriydim bu bebek işinde neyse şimdi de gayet relaxım sizde öyle olun kızlar valla böyle daha mutluyum
Her ay söylediğim şey . Neyse ama burdada çok fazla konuşmayalım.
Başka şeylerden bahsedelim. Mesela çalışıyormusunuz, ev hanımı mısınız, ilk çocuk mu?Böyle şeyler kafa dağıtır.
aslında mesleğim mühendislik ama yapmıyorum hastanede tıbbi sekreterlik yaptım ama çok fazla çalışmadım şimdi evdeyim 5 aylık evliyim hamile kalırsam ilk hamileliğim olacak :)
aslında mesleğim mühendislik ama yapmıyorum hastanede tıbbi sekreterlik yaptım ama çok fazla çalışmadım şimdi evdeyim 5 aylık evliyim hamile kalırsam ilk hamileliğim olacak :)
anaaa kendime yorum yapmışım hahahahahahahaaa:):):):):):)
Bende kendimi tanıtıyim;
1 yıldır evliyim. Asıl mesleğim modelistlik fakat ben yine özel bir sektörde halkla ilişkiler bölümünde çalışıyorum. (sessiz sakin , kendi odamda çalışmayı sevdiğim için modelistlik bana göre değil)
Olursa benimde ilk hamileliğim olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?