25 ekimArkadaşlarım ,
Tabloyu daha önceki konuşmalardan ve en son tabloya istinaden yaptım eksik , yanlış yada eklemek isteyen olursa ben burdayım.
[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}İSİM{/td}
{td}BÜYÜK GÜN{/td}
{td}SONUÇ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}LoReNaaa{/td}
{td}05 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}PEMBEDOLAP{/td}
{td}20 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}damak{/td}
{td}21 Ekim 2014 Salı{/td}
{/tr}
{tr}
{td}busemk{/td}
{td}16 Ekim 2014 Perşembe{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Kuse{/td}
{td}09 Ekim 2014 Perşembe{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Longingg{/td}
{td}13 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Asimelik{/td}
{/tr}
{tr}
{td}cimcimesevilay{/td}
{td}19 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
25 ekim
:) Ama bende evde olup akşama kadar canım sıkılsın istiyorum yaaa. Sabahları o maalum programları izlemek istiyorum sabah şekeri falan oluyoya... Evimi siliyim , süpüriyim, sonra yemek yapıp eşimi bekliyim. Kapıyı ben açıyım istiyorum. Ona hediye bile alamıyorumhep beraber çıkıp , beraber giriyoruz eve.
Sonra karnım burnumda ellerim ve burnum şişmiş vaziyette hamile tulumu giymek istiyorum . Çok mu
ben çalışmayı sevmiyorum ya özellikle de sabahları erken kalkmak bana göre değil onun için memnunum belki ilerde düşünebilirim çalışmayı tabi evde tek olunca akşama kadar biriktiyorum akşam eşim geliyo patlıyorum bi ağzımı açıyom kapanmak bilmiyo o da zavallım dut yemiş bülbül gibi beni dinliyo keyifli oluyo yani
ben çalışmayı sevmiyorum ya özellikle de sabahları erken kalkmak bana göre değil onun için memnunum belki ilerde düşünebilirim çalışmayı tabi evde tek olunca akşama kadar biriktiyorum akşam eşim geliyo patlıyorum bi ağzımı açıyom kapanmak bilmiyo o da zavallım dut yemiş bülbül gibi beni dinliyo keyifli oluyo yani
resim yükleyemedim ama bugün oldu sanırım 2. çizgide kıpkırmızı
evetOvulasyon testimi ?
Aa daha yeni evliymissin.bebek icin neden acale ediyorsun cnm.bende 1,5 yillik evliyim daha yeni bebek dusunmeye basladikaslında mesleğim mühendislik ama yapmıyorum hastanede tıbbi sekreterlik yaptım ama çok fazla çalışmadım şimdi evdeyim 5 aylık evliyim hamile kalırsam ilk hamileliğim olacak :)
bende 2 senelik evliyim. 22 yaşında ev hanımıyım :) ilk 6 ay korunduk 4 ay sonra hamile kaldım ama 16 haftalıkken gebeliğim sonlandı. 8 ay sonra tekrar hamile kaldım ama kimyasal gebelikti. 2 gebelik yaşadım ama kucağıma alamadım.
evet bugün çalışma varO zaman çalışma zamanııı
hayırlısı olsun cnm en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah stres yapma
Kizlar bende calisiyorum. ozel bir sirkette mali musavirim. sirket bilgisayarindan erisim engeli var. telden yaziyorum. Bu ara dusmuo tel elimden :) 2.5 yillik ewliyim gecen yil biraktim korunmayi 3 ay olmadi. sonra tekrarr korunduk hemoroidim oldu ameliyat oldum sonrasi fln derken. temmuzda tekrar biraktik korunmayi. Dr rahmi uyaralim die serephone werdi. Agustosta kimyasal gebelik yasadim. bu ay tekrar kullansdim. bakalim ne olcak sonuc
Revize tablomuzzzz;
[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}İSİM{/td}
{td}BÜYÜK GÜN{/td}
{td}SONUÇ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}LoReNaaa{/td}
{td}05 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Kuse{/td}
{td}09 Ekim 2014 Perşembe{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Longingg{/td}
{td}13 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}busemk{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Asimelik{/td}
{/tr}
{tr}
{td}cimcimesevilay{/td}
{/tr}
{tr}
{td}yaren92{/td}
{/tr}
{tr}
{td}PEMBEDOLAP20 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}GCA{/td}
{td}20 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}damak{/td}
{td}21 Ekim 2014 Salı{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Bugun itibariyle kasim 9u bekliyorum
Aa daha yeni evliymissin.bebek icin neden acale ediyorsun cnm.bende 1,5 yillik evliyim daha yeni bebek dusunmeye basladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?