BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

25 ekim

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td}İSİM{/td}
{td}BÜYÜK GÜN{/td}
{td}SONUÇ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}LoReNaaa{/td}
{td}05 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Kuse{/td}
{td}09 Ekim 2014 Perşembe{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Longingg{/td}
{td}13 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}busemk{/td}
{td}16 Ekim 2014 Perşembe{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Asimelik{/td}
{/tr}
{tr}
{td}ayse4968{/td}
{td}17 Ekim 2014 Cuma{/td}
{/tr}
{tr}
{td}cimcimesevilay{/td}
{td}19 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}yaren92{/td}
{/tr}
{tr}
{td}PEMBEDOLAP{/td}
{td}20 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}GCA{/td}
{/tr}
{tr}
{td}damak{/td}
{td}21 Ekim 2014 Salı{/td}
{/tr}
{tr}
{td}agustos72{/td}
{td}25 Ekim 2014 Cumartesi{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

ben çalışmayı sevmiyorum ya özellikle de sabahları erken kalkmak bana göre değil onun için memnunum belki ilerde düşünebilirim çalışmayı tabi evde tek olunca akşama kadar biriktiyorum akşam eşim geliyo patlıyorum bi ağzımı açıyom kapanmak bilmiyo o da zavallım dut yemiş bülbül gibi beni dinliyo keyifli oluyo yani

bende 2 senelik evliyim. 22 yaşında ev hanımıyım :) ilk 6 ay korunduk 4 ay sonra hamile kaldım ama 16 haftalıkken gebeliğim sonlandı. 8 ay sonra tekrar hamile kaldım ama kimyasal gebelikti. 2 gebelik yaşadım ama kucağıma alamadım.

resim yükleyemedim ama bugün oldu sanırım 2. çizgide kıpkırmızı

:) benim eşimde beyaz eşya satışınca çalışıyor bütün gün konuşuyor yoruluyor akşamda ben başlıyorum niye konuşmuyorsun diye :)

Sabah alışınca kalkılıyoda , alışkın olmayınca zorlanıyor insan. Kurban tatilinde nasıl alıştıysam. Sbah yatağa biri beni yapıştırmış gibiydi. Ben kalkmaya çalışıyorum bir kuvvet geri ittiriyor. :) Ben şimdi en çokda 9 aylık hamilelik serüveninden sonra evde bebişimle kalabilecek olmama seviniyorum. Ahh o günler bir gelse...

listeye baktımda kuse arkadaşımızım bu gün bat ıymıs acaba test falan yapmışmı hu huuuuuuuuuuuu kuseeee elma dersem cvp ver armut dersem sonsuza kadar susss::):):):):):):):):elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kizlar bende calisiyorum. ozel bir sirkette mali musavirim. sirket bilgisayarindan erisim engeli var. telden yaziyorum. Bu ara dusmuo tel elimden :) 2.5 yillik ewliyim gecen yil biraktim korunmayi 3 ay olmadi. sonra tekrarr korunduk hemoroidim oldu ameliyat oldum sonrasi fln derken. temmuzda tekrar biraktik korunmayi. Dr rahmi uyaralim die serephone werdi. Agustosta kimyasal gebelik yasadim. bu ay tekrar kullansdim. bakalim ne olcak sonuc

aslında mesleğim mühendislik ama yapmıyorum hastanede tıbbi sekreterlik yaptım ama çok fazla çalışmadım şimdi evdeyim 5 aylık evliyim hamile kalırsam ilk hamileliğim olacak :)
Aa daha yeni evliymissin.bebek icin neden acale ediyorsun cnm.bende 1,5 yillik evliyim daha yeni bebek dusunmeye basladik

hayırlısı olsun cnm en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah stres yapma

İnşallah bu ay sağlıklı hayırlı gebelik yaşarsın. Kimyasaldan sonra daha çok olasılığı var diyorlar. Bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Anlattıklarıma göre dr teşhisiyle birlikte. Herşeyde bir hayır olduğu için üzülmedim belkide temizlendi ve şuan daha sağlıklı bir gebelik geçireceğim. Sende böyle düşün.

Bugun itibariyle kasim 9u bekliyorum

Bugun itibariyle kasim 9u bekliyorum

Hep beraber moralimizi yüksek tutuyoruz.

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td}İSİM{/td}
{td}BÜYÜK GÜN{/td}
{td}SONUÇ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}LoReNaaa{/td}
{td}05 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Longingg{/td}
{td}13 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}busemk{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Asimelik{/td}
{/tr}
{tr}
{td}ayse4968{/td}
{td}17 Ekim 2014 Cuma{/td}
{/tr}
{tr}
{td}cimcimesevilay{/td}
{/tr}
{tr}
{td}yaren92{/td}
{/tr}
{tr}
{td}PEMBEDOLAP{/td}
{/tr}
{tr}
{td}GCA{/td}
{/tr}
{tr}
{td}damak{/td}
{td}21 Ekim 2014 Salı{/td}
{/tr}
{tr}
{td}agustos72{/td}
{td}25 Ekim 2014 Cumartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Kuse{/td}
{td}09 Kasım 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

Aa daha yeni evliymissin.bebek icin neden acale ediyorsun cnm.bende 1,5 yillik evliyim daha yeni bebek dusunmeye basladik

ilk 1 ay korunduk sonrasında bıraktık korunmayı bebek istiyoduk eşimde bende 3 4 ay olmadı bende bi telaş eşimde bi telaş acaba bişe mi var diye ne bilim ben hemen hamile kalınır sanıyodum öyle stres yapa yapa bi hal olduk ama bu ay eşim de takmıyo bende yani acelemiz yok bu ay ama bebğim olmasını şimdiden istiyorum bide şu milletin e hani daha hamile değilmisin gibi sorularından bıktım soranada istemiyoruz şimdiden seneye diyorum geçiştiriyorum onlarında lafı beni strese sokmuştu amaa koyverdim gitti olursa olur olmazsa da napalım kısmet ne zamansa o zaman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…