BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Benim bat da 8 ekim olarak hesapladı takvim.. henüz gelen giden yok.. bekliyoruz bakalım..

[/QUOTE]
Ben çıkıyorum arkadaşlar şimdi. Yarın saat 8:30 da halay mendillerini dağıtmaya geleceğim.

Herkese mutlu, huzurlu akşamlar diliyorum..

iyi akşamlar cnm kendine ıyı bak... yarın güzel haberlerle görüşmek dileğiylee.... :)

iyi akşamlar cnm kendine ıyı bak... yarın güzel haberlerle görüşmek dileğiylee.... :)[/QUOTE]

ya benim kafam karıştı galiba bi karışıklık oldu lorenaa sendin demi yarın sabah test yapacak olan ben yanlışlıkla pembedolaba dedim iyi haberlerini bekliyoz diye bak Allah söyletti haa o da hamilekalacak herhalde bu ay :)

iyi akşamlar cnm kendine ıyı bak... yarın güzel haberlerle görüşmek dileğiylee.... :)

ya benim kafam karıştı galiba bi karışıklık oldu lorenaa sendin demi yarın sabah test yapacak olan ben yanlışlıkla pembedolaba dedim iyi haberlerini bekliyoz diye bak Allah söyletti hamile kalacak herhalde bu ay :)[/QUOTE]

evet cnm.. pztesi testi yapıcaktım ama daha fazla dayanamıcam artık nolcaksa olsun.... pembedolabında belli olmaz neden olmasın allah söyletmştir canım... :) yarın görüşürüz artuık..

test yaptınmı cnm ?

yok canım yapmadım.. hiç ümidim de yok zaten.. regl olsam 3. gününden itibaren takibe başlayacağız. önce reglin sonra da 3. günün gelmesini heyecanla bekliyorum.. arada karnıma sancılar da giriyor . geçen ay 13 üydü. dr da 13 üne kadar olabilir dedi. 3 yıldır olmayan bu ay da olmamıştır..

canım bana da doktor adetin 3üncü günü gel demişti addeti beklerken hamile olduğumu öğrendim belli olmaz belki de olmuştur

niye bukadar umutsuzsun cnm iyi düşünelim iyi olsun herşey olacağına varır bu arada bi problemmi vardı 3 yıl olmadı yoksa korunuyomuydun

ya benim kafam karıştı galiba bi karışıklık oldu lorenaa sendin demi yarın sabah test yapacak olan ben yanlışlıkla pembedolaba dedim iyi haberlerini bekliyoz diye bak Allah söyletti hamile kalacak herhalde bu ay :)

evet cnm.. pztesi testi yapıcaktım ama daha fazla dayanamıcam artık nolcaksa olsun.... pembedolabında belli olmaz neden olmasın allah söyletmştir canım... :) yarın görüşürüz artuık..[/QUOTE]

inşallah canım bu gecikmen iyi haberle sonlansın

Ne 5 ayda ne bebegi sormaya basladi bu millet yaa.ee milletin agzi torba degilki buzesin.benim de anneme sormus biri hamile degilmi daha die.bende soranlari bana havale et ben veririm cevaplarini dedim.sanki ben dogursam gelip bakacaklar .mesele cocuk dogurmak olsa bu kadar cocuk yetimhanelerde yasamazdi.bosver sen cnm dedigin gibi zamana birak daha cok yeni evlisiniz nede olsa

Geri sayfalarda kalmısti. Bu da benim hikayem.

Gaziantepte dun hastaneye giden vatandaslarimiza eylemciler saldirmis.8 yil sonra hamile kalan kadin bebegini dusurmus cok uzuldum

Aynen cnm. ben dr takibinde oldugum icin beta hsgnin yukselmesini fln gordum.ama icime o duygu gelmedi. bunun icinde uzulmedim. Hayirkisi buymus dedim. dr de senin gibi dedi. gecen ay olmadi bakalim bu ay olur ins canim. hepimizinde tabi

Gunaydin kizlarr. ben sabah yataktan cikmadan atesimi olcuyorum 36.8 cikiyo 3 gundur. dun gece yatmadan olctum 36.2 cikti. moralim bozuldu ya. sabah yine 36.8 di. hamilelikte yukseliyo die sevinmistim ama aksamda dusmesi kafami karistirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…