- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
Bugun itibariyle kasim 9u bekliyorum
sıkma canını hem kasımda aşk başkadır:)edecek.
Cok begenmistim o filmi
Canimi sikmiyorum cok sukur biliyorum ki rabbim en guzel zamanda hayirli bir evlat nasip edecek.her birimize insAllah amin
Ben çıkıyorum arkadaşlar şimdi. Yarın saat 8:30 da halay mendillerini dağıtmaya geleceğim.
Herkese mutlu, huzurlu akşamlar diliyorum..
Ben çıkıyorum arkadaşlar şimdi. Yarın saat 8:30 da halay mendillerini dağıtmaya geleceğim.
test yaptınmı cnm ?Benim bat da 8 ekim olarak hesapladı takvim.. henüz gelen giden yok.. bekliyoruz bakalım..
iyi akşamlar cnm kendine ıyı bak... yarın güzel haberlerle görüşmek dileğiylee.... :)
test yaptınmı cnm ?
yok canım yapmadım.. hiç ümidim de yok zaten.. regl olsam 3. gününden itibaren takibe başlayacağız. önce reglin sonra da 3. günün gelmesini heyecanla bekliyorum.. arada karnıma sancılar da giriyor . geçen ay 13 üydü. dr da 13 üne kadar olabilir dedi. 3 yıldır olmayan bu ay da olmamıştır..
niye bukadar umutsuzsun cnm iyi düşünelim iyi olsun herşey olacağına varır bu arada bi problemmi vardı 3 yıl olmadı yoksa korunuyomuydunyok canım yapmadım.. hiç ümidim de yok zaten.. regl olsam 3. gününden itibaren takibe başlayacağız. önce reglin sonra da 3. günün gelmesini heyecanla bekliyorum.. arada karnıma sancılar da giriyor . geçen ay 13 üydü. dr da 13 üne kadar olabilir dedi. 3 yıldır olmayan bu ay da olmamıştır..
ya benim kafam karıştı galiba bi karışıklık oldu lorenaa sendin demi yarın sabah test yapacak olan ben yanlışlıkla pembedolaba dedim iyi haberlerini bekliyoz diye bak Allah söyletti hamile kalacak herhalde bu ay :)
Ne 5 ayda ne bebegi sormaya basladi bu millet yaa.ee milletin agzi torba degilki buzesin.benim de anneme sormus biri hamile degilmi daha die.bende soranlari bana havale et ben veririm cevaplarini dedim.sanki ben dogursam gelip bakacaklar .mesele cocuk dogurmak olsa bu kadar cocuk yetimhanelerde yasamazdi.bosver sen cnm dedigin gibi zamana birak daha cok yeni evlisiniz nede olsailk 1 ay korunduk sonrasında bıraktık korunmayı bebek istiyoduk eşimde bende 3 4 ay olmadı bende bi telaş eşimde bi telaş acaba bişe mi var diye ne bilim ben hemen hamile kalınır sanıyodum öyle stres yapa yapa bi hal olduk ama bu ay eşim de takmıyo bende yani acelemiz yok bu ay ama bebğim olmasını şimdiden istiyorMedicenter bide şu milletin e hani daha hamile değilmisin gibi sorularından bıktım soranada istemiyoruz şimdiden seneye diyorum geçiştiriyorum onlarında lafı beni strese sokmuştu amaa koyverdim gitti olursa olur olmazsa da napalım kısmet ne zamansa o zaman olur
Geri sayfalarda kalmısti. Bu da benim hikayem.Hosbulduk ayşe, 3 yil oldu evleneli, 1-2 ay korunduk, 32 yasindayim. 3 yildir hamile kalamadim. İlk bir birbucuk yıl umursamadık. Gecen yil doktora gittik rahim filmi, hormon
tahlilleri, spermiyogram yapildi. Dr
Yaslarimizdan dolayı herhalde beklemek istemiyorsanız asilama yapalim dedi. Hicbiraciklama yapmadan asilama yapmaya hevesli
olunca tatmin olmadik ve bir daha gitmedik o hastaneye ve doktora.
Hidrosefali hastasiyim ben. Beyin omurilik sivisi tam tahliye olmadigindan dolayi şant denilen bir
mekanizma ile fazla sivi karin
boşluğuna bosaltiliyor. Tam başka
Dr.a gidelim derken arastirirken
benim santin hortumu koptu ve acil
ameliyat oldum mart ayinda.
Ameliyat olunca da Dr. Takip isleri kaldi yine.
Geçtiğimiz pazartesi gittim bir arkadasimin tavsiye ettiği yeni doktoruma. Muayenede Dr. Öncelikle şantım olmasini çok onemsedi. Karin boşluğunda sivi fazlasi olduğu için yumurtanın yuzdugunu spermle bulusamadigini bu nedenle de dollenemedigini söyledi. İkimizde de bu kadar zaman içinde çocuk sahibi olmaya engel başka bir durum yokmuş.
Bunca zaman kaç kez Dr.a gittim. Hepsi sivi fazla diyordu. Ben de olur tabi şant oraya bosaltiyor diyordum ama kimse bana gebeliğe engel olur dememisti. Sasirdim ve söyledim Dr.a. doktor da yasamam için santin şart olduğunu, ona rağmen ne yapabilecegimizi düşünmemiz gerektiğini söyledi. Sonuç olarak reglin 3. Günü takibe başlayacak. Normal yumurta takibi ile izleyecek yumurtanın hareketini. Olmazsa asilama. O da olmuyorsa bebegin gelişmesine engel bir durum yok, tüp bebek ile disardadollenip yerleştirilirse sıkıntıolmaz dedi.
Ne oluyorsa benim kafamdan oluyormuş.. Yapacak birsey yok..
Bir de uzun zamandır mantar sorunum vardi. Onun için de bir hap, bir fitil bir de krem verdi. Fitili kullandigimin ertesi günü arife günüydü kanamam oldu. Panik yaptım erken regl oldum diye. 3. Gün bayrama geliyor ne yapicam dedim. Dr.la görüştüm hemen. Fitilin lekelenme yapabileceğini söyledi. 3 gündür çok hafif lekelenme durumu devam ediyor.
Bat hesaba gore 8 ekim. Bakalim ne zaman gelirse 3. Günü asıl serüven başlayacak.
İnşallah bu ay sağlıklı hayırlı gebelik yaşarsın. Kimyasaldan sonra daha çok olasılığı var diyorlar. Bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Anlattıklarıma göre dr teşhisiyle birlikte. Herşeyde bir hayır olduğu için üzülmedim belkide temizlendi ve şuan daha sağlıklı bir gebelik geçireceğim. Sende böyle düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?