BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

iyi akşamlar cnm kendine ıyı bak... yarın güzel haberlerle görüşmek dileğiylee.... :)

ya benim kafam karıştı galiba bi karışıklık oldu lorenaa sendin demi yarın sabah test yapacak olan ben yanlışlıkla pembedolaba dedim iyi haberlerini bekliyoz diye bak Allah söyletti haa o da hamilekalacak herhalde bu ay :)[/QUOTE]

Herkese günaydın arkadaşlar. Allah söyletmiştir falan demişsiniz valla şuan sanki hamileyim o derece heycanlandım.

Gunaydin kizlarr. ben sabah yataktan cikmadan atesimi olcuyorum 36.8 cikiyo 3 gundur. dun gece yatmadan olctum 36.2 cikti. moralim bozuldu ya. sabah yine 36.8 di. hamilelikte yukseliyo die sevinmistim ama aksamda dusmesi kafami karistirdi

Günaydın GCA ben hiç ateş ölçmedim daha. Neye göre ve nasıl oluyo hiç bilmiyorum.
Ama üzme kendini her hamilede belirtiler farklı olur ...

ya benim kafam karıştı galiba bi karışıklık oldu lorenaa sendin demi yarın sabah test yapacak olan ben yanlışlıkla pembedolaba dedim iyi haberlerini bekliyoz diye bak Allah söyletti hamile kalacak herhalde bu ay :)

evet cnm.. pztesi testi yapıcaktım ama daha fazla dayanamıcam artık nolcaksa olsun.... pembedolabında belli olmaz neden olmasın allah söyletmştir canım... :) yarın görüşürüz artuık..[/QUOTE]

Yanlışlıkla longingg eklemişim :) (Karşılıklı Allah söyletti valla) yanlış oldu. LoReNaaa hadi piste davet ediyorum seni

kızlar günaydın bat 16 ekim bugün test yaptım negatif erken mi idrar için

Günaydın GCA ben hiç ateş ölçmedim daha. Neye göre ve nasıl oluyo hiç bilmiyorum.
Ama üzme kendini her hamilede belirtiler farklı olur ...

Hamilelikte yarim derece fln yuksek olurmus cnm.
valla senin adin geciyo her yerde ins mujdeli haber gelcek senden :)

evet cnm.. pztesi testi yapıcaktım ama daha fazla dayanamıcam artık nolcaksa olsun.... pembedolabında belli olmaz neden olmasın allah söyletmştir canım... :) yarın görüşürüz artuık..

Yanlışlıkla longingg eklemişim :) (Karşılıklı Allah söyletti valla) yanlış oldu. LoReNaaa hadi piste davet ediyorum seni [/QUOTE]

8.30 diodu gecikti bak. hadi hayirli haberinle gel artik LoRenaa

Arkadaşlar benim bir sorunum var ama hamilelikte nasıl etkilenirim bilmiyorum.
Kansızlığım hat safhada sabahları pekmez içmeye çalışıyorum bir gün içip 2 gün içmiyorum. Çocukluğumdan beri böyle. Daha şimdiden ayaklarım donuyor. Napıcam ben böyle?

Bak beni bir heyecan sardı şimdi Daha kocaman bir 10 gün var. Tabi ben 6 gün falan anca dayanırım.

ben 15 inde yaptircam test cnm. Esim yaptirma dio ama dr dedi napim zaten diilsemde ogreniyim reglimde hemen gelsin

kan icinde bence kuru uzumde ye bol bol. Pekmezide hergun ic bence. yada kan igneleri oluyo hamilelikte yapilir mi acaba dr werir kesin o zaman zaten. benim arkadasim.igne diilde surup gibi bisey kullandi.hamilelikte

Evlenmeden önce yapay kan bile verdiler bir keresinde. kan ilacıda kullanmıştım ama bırakınca hemen düşüyor. Irsi galiba. Anneannmdede vardı. Talesemi gibi birşey yani. Suratım hep beyaz. Sürekli makyaj yapıyorum buyüzden. Ama evlendikten sonrada zor olmaya başladı. Sabah vakit ayır. Akşam temizlemeye uğraş. Gebeliktede çok zorlanırsın demişti bir tanıdık. Hayırlısı bakalım. Üzümde yiyorum ofiste falan bol bol. ama olacağı bu işte. Oldum olası böyleyim

Cok gecmis olsun cnm. swninki basit bisey diilmis anladigim kadariyla. kansizlik ve demir eksikligide febe kalmayi zorlastirirmis. sen bunun tedavisine bak. kadin doguma fln gitmismiydin sen

Cok gecmis olsun cnm. swninki basit bisey diilmis anladigim kadariyla. kansizlik ve demir eksikligide febe kalmayi zorlastirirmis. sen bunun tedavisine bak. kadin doguma fln gitmismiydin sen

3 Ekimde gittim smear testi ve genel kontrol yaptırdım. 13 ünde alıcam sonucu ama o zaman hiç kan değerleriyle ilgilenmek aklıma gelmedi . Smearden falanda korkuyordum o stresle aklımdan çıkmış. Kontrole gittiğimde sorarım artık.

İhmal etme cnm sor mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…