BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Ovulasyon testinde cift cizgiyi gordugunun ertesi gunu yumurtlama oluyor cnm.yumurta takibinde doktorun yumurtlama gununu soyler zaten .cikmadik candan umut kesilmez daha cok var o tarihe☺hem kac gunde bir adet oluyorsun ya cok var arasi
dün ve önceki günkü testlerimin ikiside pozitif iki günüde değerlendirdik bugünde olmalımıki yoksa 3 gün üst üste iyi olmazmı

hayırlısı olsun inşallah beklemekten başka yapacak bişe yok

aynen canım. senin mesajından sonra baktım tarihlere ve orda film koptu ortalık karıştı
ne diyeyim vardır onun da bi hayrı
Ayy benim basima gelen insallah senin basina gelmez cnm...benim de icime dogmus gibi soyledim yaa...ama evet vardir hersey de bir hayir

dün ve önceki günkü testlerimin ikiside pozitif iki günüde değerlendirdik bugünde olmalımıki yoksa 3 gün üst üste iyi olmazmı
Cnm o cift cizgiden sonra test yapmaya devam etmelisin cizgi kayboldugu an yumurta catlamis demektir.asil cift cizginin ertesi gun onemli .eger esinin sperm kalitesi iyiyse sorun olmaz bugun mutlaka olsun

Cnm o cift cizgiden sonra test yapmaya devam etmelisin cizgi kayboldugu an yumurta catlamis demektir.asil cift cizginin ertesi gun onemli .eger esinin sperm kalitesi iyiyse sorun olmaz bugun mutlaka olsun
spermlerin hızı düşük malesef bugünüde kaçırmayalım biz

O zaman bu ay olmazsa cnm sen gelecek ay icin iyi bir plan yap.yumurtlama gunun sabitse yumurtlamadan 2 gun once yumurtlama gunu ve 2 gun sonrasi olacak sekilde iliski olsun..hergun iliskinin bir faydasi olmaz sperm kalitesi dusukse.birde esin ilac kullanmiyor mu spermlerin hizlanmasi icin

Ama soyle birsey de var hizi dusuk diyorsun miktarinda sorun yok yani...iki gun sonraya iliski olsada spermlerin hizi yine dusuk olacak.sperm hizlandirici seyler yemeli esin.nohut haslamasi kecoboynuzu pekmezi harnup(keci boynuzu) yesin iliskiden oncede kahve icsin spermleri uyarir

ovulasyon testini ilk defa deniyorum yumurtlama günü sabitmi bilmiyorumki ama her ay günümde adet olduğuma göre oda sabittir heralde

kusura bakma yardımcı olmaya çalışıyosun evet ama bunları duymaktan fenalık geldi artık hepsini denedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…