dün ve önceki günkü testlerimin ikiside pozitif iki günüde değerlendirdik bugünde olmalımıki yoksa 3 gün üst üste iyi olmazmıOvulasyon testinde cift cizgiyi gordugunun ertesi gunu yumurtlama oluyor cnm.yumurta takibinde doktorun yumurtlama gununu soyler zaten .cikmadik candan umut kesilmez daha cok var o tarihe☺hem kac gunde bir adet oluyorsun ya cok var arasi
canım bende çoktu azaldı dünden beri klomen zarı inceltmiş başka bir ilaç daha verdi onun karın ağrısı yaptığı yazıyo ona yoruyorum negatifi görüp üzülmektense dr kendiliğinden de olur dedi ben daha önce yumurtam gelişmiyordu öyle gebe kalmıştım daha fazla beklemeyeyim diye ben istedim ama bu seferde böyle yaptı canım
oyle canımhayırlısı olsun inşallah beklemekten başka yapacak bişe yok
Ayy benim basima gelen insallah senin basina gelmez cnm...benim de icime dogmus gibi soyledim yaa...ama evet vardir hersey de bir hayiraynen canım. senin mesajından sonra baktım tarihlere ve orda film koptuortalık karıştı
ne diyeyim vardır onun da bi hayrı
Bat a iki gun var dememismiydin cnm.erken gebelik testinde cikarYapmıycam cnm surda 9 gün oldu yumurtlayalı idrara en az 15 günde geçer diyorlar yapıpta negatifi görmek istemiyorum
Cnm o cift cizgiden sonra test yapmaya devam etmelisin cizgi kayboldugu an yumurta catlamis demektir.asil cift cizginin ertesi gun onemli .eger esinin sperm kalitesi iyiyse sorun olmaz bugun mutlaka olsundün ve önceki günkü testlerimin ikiside pozitif iki günüde değerlendirdik bugünde olmalımıki yoksa 3 gün üst üste iyi olmazmı
spermlerin hızı düşük malesef bugünüde kaçırmayalım bizCnm o cift cizgiden sonra test yapmaya devam etmelisin cizgi kayboldugu an yumurta catlamis demektir.asil cift cizginin ertesi gun onemli .eger esinin sperm kalitesi iyiyse sorun olmaz bugun mutlaka olsun
o nasıl bişe erken gebelik diyemi istemek gerek fiyatı nedirBat a iki gun var dememismiydin cnm.erken gebelik testinde cikar
O zaman bu ay olmazsa cnm sen gelecek ay icin iyi bir plan yap.yumurtlama gunun sabitse yumurtlamadan 2 gun once yumurtlama gunu ve 2 gun sonrasi olacak sekilde iliski olsun..hergun iliskinin bir faydasi olmaz sperm kalitesi dusukse.birde esin ilac kullanmiyor mu spermlerin hizlanmasi icinspermlerin hızı düşük malesef bugünüde kaçırmayalım biz
Erken gebelik testi die isteyeceksiniz evet 3,4 tl olmasi lazimo nasıl bişe erken gebelik diyemi istemek gerek fiyatı nedir
Korkuyorum çıkmaz diye 2 gün daha bekliycem bat günü bi geçsin bakalımBat a iki gun var dememismiydin cnm.erken gebelik testinde cikar
Ama soyle birsey de var hizi dusuk diyorsun miktarinda sorun yok yani...iki gun sonraya iliski olsada spermlerin hizi yine dusuk olacak.sperm hizlandirici seyler yemeli esin.nohut haslamasi kecoboynuzu pekmezi harnup(keci boynuzu) yesin iliskiden oncede kahve icsin spermleri uyarirspermlerin hızı düşük malesef bugünüde kaçırmayalım biz
benim aldığım da 4 tl aynı fiyat mı kiErken gebelik testi die isteyeceksiniz evet 3,4 tl olmasi lazim
Tamam cnm o zamana daha net cikar tabiKorkuyorum çıkmaz diye 2 gün daha bekliycem bat günü bi geçsin bakalım
Ustunde erken gebelik testi yazmiyorsa normal test almissindir sen cnm.erken gebelik testi normal testten biraz daha pahali ola ilirbenim aldığım da 4 tl aynı fiyat mı ki
ovulasyon testini ilk defa deniyorum yumurtlama günü sabitmi bilmiyorumki ama her ay günümde adet olduğuma göre oda sabittir heraldeO zaman bu ay olmazsa cnm sen gelecek ay icin iyi bir plan yap.yumurtlama gunun sabitse yumurtlamadan 2 gun once yumurtlama gunu ve 2 gun sonrasi olacak sekilde iliski olsun..hergun iliskinin bir faydasi olmaz sperm kalitesi dusukse.birde esin ilac kullanmiyor mu spermlerin hizlanmasi icin
kusura bakma yardımcı olmaya çalışıyosun evet ama bunları duymaktan fenalık geldi artık hepsini denedikAma soyle birsey de var hizi dusuk diyorsun miktarinda sorun yok yani...iki gun sonraya iliski olsada spermlerin hizi yine dusuk olacak.sperm hizlandirici seyler yemeli esin.nohut haslamasi kecoboynuzu pekmezi harnup(keci boynuzu) yesin iliskiden oncede kahve icsin spermleri uyarir
Evet her ay gunun de adet aluyirsan sabittir..yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyosan yumurtlaman sabittirovulasyon testini ilk defa deniyorum yumurtlama günü sabitmi bilmiyorumki ama her ay günümde adet olduğuma göre oda sabittir heralde
Olsun cnm sonuc alana kadar denemeye devam edin .bu yol zor stresli bir yol ne yapalimkusura bakma yardımcı olmaya çalışıyosun evet ama bunları duymaktan fenalık geldi artık hepsini denedik
Ben ovulasyon testiyle birlikte aldım tam fiyatını bilmiyorum ama kalem gibi diğerlerinden farklı bi testbenim aldığım da 4 tl aynı fiyat mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?