BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Arkadaşlar ben çıkıyorum. Herkeze iyiakşamlar. Güzel haftasonları diliyorum. C.tesi- pzar belki giremeyebilirim . Ama müsait olursam mutlaka size slm veririm. Hepiniz Allaha emanet olun..

Evet gecen ay ikkmizde se cok belirti vardi ama oyun disi kaldik☺

Benin kanda pihtilasma sorunum var cnm. onun icin erken ogrenmemiz gerekiyo. gun asiri igne oluyirum simdi. hanile olunca hergun yapilmadi gerekmis. Bi kesunlessin ewdede yapcam testi ins o cift cizgiyi gormeknicin
BEnim bir tanidigim da da vardi bu rahatdizlik.gobeginden mi igne oluyorsun cnm Allah sabir versin

Cnm biz senle bi gün aralıklarla yumurtladık bide geç yumurtladım ben belirti olmaması çok normal 15 gün sonra ortaya cıkıyomuş eğer döllenme olsa bile :)
Cnm biz vecen ay hamile olmadan Bir suru belirti yasadik ondan simdilik belirti yok diyorumCift cizginin ertesi gun tek iliski oldu bende eskm sehir disinda olunca...dun edindigim bilgiye gorede spermler en fazla iki gun saglikli yasiyormus...yani 2,3 gune bir spermler yenilenmeliymis yoksa bayatlayip ise yaramiyormus.%1 lik umut vardi simdi oda yok

BEnim bir tanidigim da da vardi bu rahatdizlik.gobeginden mi igne oluyorsun cnm Allah sabir versin

Gobek,kol ve bacaktan yapiliyo cnm. biraz zor tabi bende igne asiri morarma yapti normalmiste yinede insan tedirgin oluyo. 3 gundur sadece aspirin aliom o yuzden. aman ins saglikli evlatlarimiz olurda igne fln onenli diil cnm

Gobek,kol ve bacaktan yapiliyo cnm. biraz zor tabi bende igne asiri morarma yapti normalmiste yinede insan tedirgin oluyo. 3 gundur sadece aspirin aliom o yuzden. aman ins saglikli evlatlarimiz olurda igne fln onenli diil cnm
Evet cnm morarmasi normal.tanidigin da cok kotu morariyormus...insallah bu fedakarliginin karsiligini alirsin cnm aminn

Benin kanda pihtilasma sorunum var cnm. onun icin erken ogrenmemiz gerekiyo. gun asiri igne oluyirum simdi. hanile olunca hergun yapilmadi gerekmis. Bi kesunlessin ewdede yapcam testi ins o cift cizgiyi gormeknicin

bende de kan pıhtılaşması var canım ama benim doktor gebeliğin oluşmasını bekliyor iğneye başlamak için. o yüzden ne kadar erken fark edilirse o kadar iyi bizim için... batın ne zaman

selam hepinize..
nasılsınız bugün? sayfalar akmış baya hareketlenmiş topik.
listeyi kim yapıyordu? eklediniz mi beni de
bat 8 ekimdi henüz gelen yok. az önce test yaptım bariz tek çizgi..
artık yarın mı pazar mı gelir bilmiyorum. en azından 3. günün pazara denk gelmesi ihtimali ortadan kalkmış oldu.
sabırsızlıkla regl bekleyeceğimi söyleseler inanmazdım herhalde..

Liste yapilmisti yeni cnm .saglik olsun insallah bundan sonrasi daha iyi olur.gelecek ay birlikte bekleriz☺

kızlar bel ağrısı başladı bende bide bacaklarım çok ağrıyo lütfenn gelmesin kırmızılarr

Liste yapilmisti yeni cnm .saglik olsun insallah bundan sonrasi daha iyi olur.gelecek ay birlikte bekleriz☺

hafif hafif başlıyooorrr
bu durumda yarın biiirr
pazar ikiiii
pazartesi üççççç yani doktoooorrr...

sonrasını bilmiyorum bu konuda çok cahilim ilk takibim olacak.. artık ondan sonra hap mı iğne mi ne verecek ne diyecekse.. bir de ev ödevleri olacak ev ödevini tam yapabilmek için de kocişle iyi geçinmek lazım di mi

inşallah kociş de müsait olur da pazartesi birlikte gidebiliriz doktora.

yarınki duruma göre ilk işim kliniği arayıp pazartesiye gideceğimi söylemek olsun

yeni listeyi de bulayım bakayım ben de var mıyım?? yarın da yeni batı bildiririm listecibaşı sultan kimse

Senin tecrubelerinden bizde faydalaniriz cnm...hersey nasip kismet isi esinle iyi gecinsen de bazen o yumurtlama gununde esinden kac km uzakta olabiliylrsun tipki ben gibi☺

yeni liste burda beni de ekler misin arkadaşımm..

8 ekimdi batım ama 11 ekimde gelecek anlaşılan..
sonraki bat da 6 kasım olarak çıktı takvimimde..

hımm 6 kasım da mühim bi tarihti

Senin tecrubelerinden bizde faydalaniriz cnm...hersey nasip kismet isi esinle iyi gecinsen de bazen o yumurtlama gununde esinden kac km uzakta olabiliylrsun tipki ben gibi☺

aaaaaaaaaaa eyvaaaahhhh bu telefondaki uygulamaya göre ben ayın 23 unde yumurtluycam ve 24 unde şehir dışında duruşmam var

haydaaaa bak bu olmadı şimdi pufff.. napıp edip erken yumurtlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…