- 15 Ocak 2014
- 670
- 380
- 133
Taydincim seni aklıma yazdım. P.tesi listeyi güncrlliycem. Telefondan yapamıyorum. Hadi hayırlısı bakalım. Güzel haberlerle gelyeni liste burda beni de ekler misin arkadaşımm..
8 ekimdi batım ama 11 ekimde gelecek anlaşılan..
sonraki bat da 6 kasım olarak çıktı takvimimde..
hımm 6 kasım da mühim bi tarihti
Ovulasyon testinde cift cizgiyi gordugunun ertesi gunu yumurtlama oluyor cnm.yumurta takibinde doktorun yumurtlama gununu soyler zaten .cikmadik candan umut kesilmez daha cok var o tarihe☺hem kac gunde bir adet oluyorsun ya cok var arasiaaaaaaaaaaa eyvaaaahhhh bu telefondaki uygulamaya göre ben ayın 23 unde yumurtluycam ve 24 unde şehir dışında duruşmam var
haydaaaa bak bu olmadı şimdi pufff.. napıp edip erken yumurtlamam lazım
Tamam yasemin2014 listeyi p. Tesi sabahtan yayınlayacağım.Kizlarrr benim bati unuttunuz isler yogundu unutmayin benide 30 ekim
Bilmiyrm ki cnm sen yinede ikisine de yorma belirtileri..test yapmicak misin2 gün kaldı Cnm geçti ağrım çok şükür niye öyle oldu anlamadım geç yumurtladım yerleşiyomu acaba
Valla ben zannederim yumurtlamiyorum galibaaaaaaaaaaaaa eyvaaaahhhh bu telefondaki uygulamaya göre ben ayın 23 unde yumurtluycam ve 24 unde şehir dışında duruşmam var
Anladim simdi yaa adet dongun kisaymisaaaaaaaaaaa eyvaaaahhhh bu telefondaki uygulamaya göre ben ayın 23 unde yumurtluycam ve 24 unde şehir dışında duruşmam var
O nerden cikti cnm.tahlillerin iyi cikmis yaValla ben zannederim yumurtlamiyorum galibaa
Ovulasyon testinde cift cizgiyi gordugunun ertesi gunu yumurtlama oluyor cnm.yumurta takibinde doktorun yumurtlama gununu soyler zaten .cikmadik candan umut kesilmez daha cok var o tarihe☺hem kac gunde bir adet oluyorsun ya cok var arasi
Benide ekle canim litfen 3 gundur isyerinde basimi bile kasiyamiyordum. Esim tas dusuruyor kizim grip olmus isler yogun.ben adetim su anda valla berbatti gunler sakin bir hafta gevirmek istiyorum .esim sperm testine haftaya gidelim hastayim desi.ben yarindan itibaren ovulasuon testine baslayacam yeni batimda 30 ekim.Taydincim seni aklıma yazdım. P.tesi listeyi güncrlliycem. Telefondan yapamıyorum. Hadi hayırlısı bakalım. Güzel haberlerle gel
O nerden cikti cnm.tahlillerin iyi cikmis ycanim sadece ultrasondan bakti sorun yok didi.eaimdeki sperm testine gore bana rahim filmi cekecekmis oda zor oluyor galiba aranizda yaptiran vatmi bu filmi
Tahlil derken sadece ultrason bakti.esimin sonucuna gore rahim filmi cekilecek.bunu yaptiran varmi korkuyorum vallahi
bende de kan pıhtılaşması var canım ama benim doktor gebeliğin oluşmasını bekliyor iğneye başlamak için. o yüzden ne kadar erken fark edilirse o kadar iyi bizim için... batın ne zaman
hafif hafif başlıyooorrr
bu durumda yarın biiirr
pazar ikiiii
pazartesi üççççç yani doktoooorrr...
sonrasını bilmiyorum bu konuda çok cahilim ilk takibim olacak.. artık ondan sonra hap mı iğne mi ne verecek ne diyecekse.. bir de ev ödevleri olacakev ödevini tam yapabilmek için de kocişle iyi geçinmek lazım di mi
inşallah kociş de müsait olur da pazartesi birlikte gidebiliriz doktora.
yarınki duruma göre ilk işim kliniği arayıp pazartesiye gideceğimi söylemek olsun
yeni listeyi de bulayım bakayım ben de var mıyım?? yarın da yeni batı bildiririm listecibaşı sultan kimse
Hormon testi yaptirmamismiydn cnm onu diyrm.esinde ikna olmus sonjnda hayirli olsnTahlil derken sadece ultrason bakti.esimin sonucuna gore rahim filmi cekilecek.bunu yaptiran varmi korkuyorum vallahi
Oo isler bayagi karisik desene cnm...hakkinda hayirlisi olsunreglin 13. günü yumurtlama gösteriyor teldeki uygulama batı da 27 . gün gösteriyor son 12 ayın ortalamasıyla. ovi testiyle değil de doktorun dediğine göre hareket edicem.. o güne denk gelicek olursa da sabah uçağıyla gidip akşamuçağıyla geri dönücem ya da gitmemenin yolunu bulucam.. bakıcaz artık duruma göre
aynen canım. senin mesajından sonra baktım tarihlere ve orda film koptuOo isler bayagi karisik desene cnm...hakkinda hayirlisi olsun
Yapmıycam cnm surda 9 gün oldu yumurtlayalı idrara en az 15 günde geçer diyorlar yapıpta negatifi görmek istemiyorumBilmiyrm ki cnm sen yinede ikisine de yorma belirtileri..test yapmicak misin
günaydın kızlar benim bat 16 ekim bana yakın var mı ne tür belirtiler var ben klomen kullandım tek yumurta çatlamış
canım bende çoktu azaldı dünden beri klomen zarı inceltmiş başka bir ilaç daha verdi onun karın ağrısı yaptığı yazıyo ona yoruyorum negatifi görüp üzülmektense dr kendiliğinden de olur dedi ben daha önce yumurtam gelişmiyordu öyle gebe kalmıştım daha fazla beklemeyeyim diye ben istedim ama bu seferde böyle yaptı canımbenimki 19 ekim cnm sadece kasıklarımda sağlı sollu batma oluyo ama ccook fena yaa uyutmuyo o derece başkada belirtim yok kendimi dinlesem çok çıkarda psikolojik olarak şimdilik bu..sende varmı bi değişiklik falan. bi de klomen yumurtayı olması gereken günde mi çatlatıyo yoksa erken den olsun diye mi kullandın ben hiç bu ilaçtan kullanmadım o yüzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?