BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

20 ekim canim benim bat. Ama tahlili 15inde yaptircam. ben catlatma ignesi oldugumdan verdi igneyi sanirim. senin bat ne zaman

benimde 19 ekim canım. çatlatma iğnesi olmadım ben 12. gün dooktora gittim 4 yumurtam vardı teki kendiliğinden çatlamış diğerleride gelişiyor dedi doktor.

Kizlaar iyi pazarlar. bu hafta bol bol mujdeli haberler alalim ins. Gunu gelip sesi cikmayan arkadaslar mujdeli haberlerinizi bekliyoruuz

Kizlar ben hep adetimi oldugum gunden 2 3 gun sonra olurum yani 31 32 gunde.gecen ay 28 gunde oldum.ovu testine gore yumurtlama gununu degerlendirdik ve bugun adet olmam gereken 2. Gunum beklemedeyim hayirlisi bakalimmm)

Yok canim adet olmazsan gel tet yapalim olursanda üçüncü gun gel dedi. Ben erken yaparim ama

Ay cnm ins test icin gidersin doktora. ya bana carsamba dedi ama acaba bigun sonra mi gitsem ya bilmiyorum hem ogrenmek istiorum hem korkuorum. hamissem cok erken ogrenmis olurum. herkese demem ama cenemide tutamam :) degilsem erkenden ogrenmek hem kotubhem iyi. kafam karisik yani

Kizlar ben hep adetimi oldugum gunden 2 3 gun sonra olurum yani 31 32 gunde.gecen ay 28 gunde oldum.ovu testine gore yumurtlama gununu degerlendirdik ve bugun adet olmam gereken 2. Gunum beklemedeyim hayirlisi bakalimmm)

Hayirlisi olsun cnm. bizler heycan icinde hem hamile olmayi hemde hamile haberi almayi bekliyoruz. Test ne zaman yapcan. mutlu haberlerinu bizimle paylasirsin ins.

Hayirlisi olsun cnm. bizler heycan icinde hem hamile olmayi hemde hamile haberi almayi bekliyoruz. Test ne zaman yapcan. mutlu haberlerinu bizimle paylasirsin ins.
2gun once yaptim ama cizgi belli belirsiz yarini da bekliycem bakalim)

inşallah canım. doktorun dediyse yap canım. hem bizim için ne kadar erken o kadar iyi. bende olursa hemen demek istemiyorum. bende ne zaman yapsam diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…