denemekten başka çaremiz yokki pes edip bırakamıyoki insanOlsun cnm sonuc alana kadar denemeye devam edin .bu yol zor stresli bir yol ne yapalim
yok yazmıyor canımUstunde erken gebelik testi yazmiyorsa normal test almissindir sen cnm.erken gebelik testi normal testten biraz daha pahali ola ilir
Eczanelerde pahali oluyor testler ben ovulasyon testini netten almistm icinde gebelik testide vardi.ama erken gebelik testi degildi benimki de.yok yazmıyor canım
20 ekim canim benim bat. Ama tahlili 15inde yaptircam. ben catlatma ignesi oldugumdan verdi igneyi sanirim. senin bat ne zaman
benimde 19 ekim canım. çatlatma iğnesi olmadım ben 12. gün dooktora gittim 4 yumurtam vardı teki kendiliğinden çatlamış diğerleride gelişiyor dedi doktor.
Hayirlisi olsun canim. insallah yumurtalarimizdan civciv cikar bu ay :)
ayyy inşallah canım :) :)
Sanada 2 hafta sonra test yap dedi mi canim
Selam herkese
Yok canim adet olmazsan gel tet yapalim olursanda üçüncü gun gel dedi. Ben erken yaparim ama
Kizlar ben hep adetimi oldugum gunden 2 3 gun sonra olurum yani 31 32 gunde.gecen ay 28 gunde oldum.ovu testine gore yumurtlama gununu degerlendirdik ve bugun adet olmam gereken 2. Gunum beklemedeyim hayirlisi bakalimmm)
2gun once yaptim ama cizgi belli belirsiz yarini da bekliycem bakalimHayirlisi olsun cnm. bizler heycan icinde hem hamile olmayi hemde hamile haberi almayi bekliyoruz. Test ne zaman yapcan. mutlu haberlerinu bizimle paylasirsin ins.
Ay cnm ins test icin gidersin doktora. ya bana carsamba dedi ama acaba bigun sonra mi gitsem ya bilmiyorum hem ogrenmek istiorum hem korkuorum. hamissem cok erken ogrenmis olurum. herkese demem ama cenemide tutamam :) degilsem erkenden ogrenmek hem kotubhem iyi. kafam karisik yani
2gun once yaptim ama cizgi belli belirsiz yarini da bekliycem bakalim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?