BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

sadece folbiol kullandığım için hemen farketmek istiyorum geç olmadan. iğne ve ilaca başlıcaz. 2 3 gün varken yaptırırım artık. bugün gidecektimde vazgeçtim biraz daha bekleyeyim

Tabi cnm bencede 2-3 gun kala iyi simdi erken sanki. gecikmemen lazim ama..ya ins guzel haberlerimiz olur

Tabi cnm bencede 2-3 gun kala iyi simdi erken sanki. gecikmemen lazim ama..ya ins guzel haberlerimiz olur

inşallah canım . 2 kaybımdan sonra insan korkuyor. korka korka da olsa istiyorum bi bebeğimiz olsun Allahım tekrar evlat acısıyla sınamasın. kimseye yaşatmasın bu acıyı

Ben ayın 2 si 3ü gibi yumurtladım Cnm tahminimden geç oldu çıkarmı diye merak ediyorum sence yapmalımıyım ?
Senin için sıkıntı olmazsa erken gebelik tetsti al. 11 tl fiyatı. Hem daha güvenilir hemde erkenden çıkıyor sonucu. 4 gün önceden öğrenebiliyrsun.

Peki daha öncedende böyle düzensizlik olmuşmuydu? İlk defamı, ?

yok hic böyle olmazdi, baya düzenlidir. o yüzden sasiriyorum hala negatif göstermesine, belirtilerde var ama testin negatif cikmasi moralimi bozuyor. ovulasyonum baya gec olmustu, ona yoruyorum simdilik. ama doktora gitsem iyi olur kan aldirmak icin

Kesinlikle. Hayırlısı olsun.

inşallah canım . 2 kaybımdan sonra insan korkuyor. korka korka da olsa istiyorum bi bebeğimiz olsun Allahım tekrar evlat acısıyla sınamasın. kimseye yaşatmasın bu acıyı

Amin cnm insallah bi daha yasatmasin. sebeb pihtilasma mi senin kayiplarindaki

Amin cnm insallah bi daha yasatmasin. sebeb pihtilasma mi senin kayiplarindaki

ilki anormali olduğu için kaybettim. 2ci kimyasal gebelikti. kromozom analizinde bi sorun çıkmadı doktor pıhtılaşmaya bakalım dedi pıhtılaşma olduğunu öğrendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…