Durumlar nasıl belirti varmı :)Cidden bugun herkes nerde
Durumlar nasıl belirti varmı :)
Yok Cnm yapmadım stressiz bekliyorum kasıklarım batıyo arada ve göğsüm koltuk altına doğru ağrımaya başladı o kadarlongingg sende yaptınmı testini. Var mı bir gelişme?
Bugün olmazsan, yarın mı yapacaksın testi?Yok Cnm yapmadım stressiz bekliyorum kasıklarım batıyo arada ve göğsüm koltuk altına doğru ağrımaya başladı o kadar
Ben ayın 2 si 3ü gibi yumurtladım Cnm tahminimden geç oldu çıkarmı diye merak ediyorum sence yapmalımıyım ?Bugün olmazsan, yarın mı yapacaksın testi?
sadece folbiol kullandığım için hemen farketmek istiyorum geç olmadan. iğne ve ilaca başlıcaz. 2 3 gün varken yaptırırım artık. bugün gidecektimde vazgeçtim biraz daha bekleyeyim
Tabi cnm bencede 2-3 gun kala iyi simdi erken sanki. gecikmemen lazim ama..ya ins guzel haberlerimiz olur
Senin için sıkıntı olmazsa erken gebelik tetsti al. 11 tl fiyatı. Hem daha güvenilir hemde erkenden çıkıyor sonucu. 4 gün önceden öğrenebiliyrsun.Ben ayın 2 si 3ü gibi yumurtladım Cnm tahminimden geç oldu çıkarmı diye merak ediyorum sence yapmalımıyım ?
Aldığım erken gebelik testi Cnm ovulasyonla birlikte almıştım öyle yapayımSenin için sıkıntı olmazsa erken gebelik tetsti al. 11 tl fiyatı. Hem daha güvenilir hemde erkenden çıkıyor sonucu. 4 gün önceden öğrenebiliyrsun.
Aldığım erken gebelik testi Cnm ovulasyonla birlikte almıştım öyle yapayım
Günaydın ThirtyFouR tabiki katılabilirsin. Beklediğin günü bize iletmen ve konuşmalara katılman yeterli. :)
Peki daha öncedende böyle düzensizlik olmuşmuydu? İlk defamı, ?Günaydin :) benim BATIM 7 Ekimdi, testlerim negatif amaReglde gelmiyor, cift cizgide :)
Peki daha öncedende böyle düzensizlik olmuşmuydu? İlk defamı, ?
Kesinlikle. Hayırlısı olsun.yok hic böyle olmazdi, baya düzenlidir. o yüzden sasiriyorum hala negatif göstermesine, belirtilerde var ama testin negatif cikmasi moralimi bozuyor. ovulasyonum baya gec olmustu, ona yoruyorum simdilik. ama doktora gitsem iyi olur kan aldirmak icin
Kesinlikle. Hayırlısı olsun.
27 sinede baya var. O zmana kadar belki değişiklikler olur sende zaten herşey belli olur.aradim simdi. doktorum izindeymis sansa bak arkadas. ayin 27sine randevu aldim, o günde kan almayiz ultrason yapariz dedi.
inşallah canım . 2 kaybımdan sonra insan korkuyor. korka korka da olsa istiyorum bi bebeğimiz olsun Allahım tekrar evlat acısıyla sınamasın. kimseye yaşatmasın bu acıyı
Amin cnm insallah bi daha yasatmasin. sebeb pihtilasma mi senin kayiplarindaki
Aldığım erken gebelik testi Cnm ovulasyonla birlikte almıştım öyle yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?