BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Arkadaşlar ; soğan kürü incir falan deneyen oldumu hiç? Bunlarında etkisinin olduğu yazıyor çoğu yerde.
Bu ayda tutmazsa birdahaki aya soğun kürünü deneyeceğim. İnşallah gerek kalmaz ...

Ben bu ay incir kurunu yaptım cnm soğan kisti olanlar içinmiş o yüzden onu uygulamadım
Arkadaşlar ; soğan kürü incir falan deneyen oldumu hiç? Bunlarında etkisinin olduğu yazıyor çoğu yerde.
Bu ayda tutmazsa birdahaki aya soğun kürünü deneyeceğim. İnşallah gerek kalmaz ...

Ben bu ay incir kurunu yaptım cnm soğan kisti olanlar içinmiş o yüzden onu uygulamadım

Ben smear testi yaptırırken dr. tertemiz hiç birşey yok dedi. O zman benimde yapmama gerek yok sanırım.

Peki incir kürü ne için yapılıyor. Ve nasıl uygulanıyor. Biraz bilgi verebilirmisin rica etsm.

Hoşgeldin Peki normalde hangi güne bekliyordun adetini?
Hosbulduk eylulde adetim gecikmisti hamile belirtilerim vardi dr gittim malesef çıkmadı buay folikasit kullaniorm bide ovulasyon testi yumurtlama gunumu bekliyorum bu ayin 30da adet olacakmiyim bilmiorm 2.ayimda inşallah hamile kalirim

PEMBEDOLAP O zaman soğana gerek yok cnm. İncir yumurtaları çoğaltıyo ve olgunlastırıyo 10 gün sonrasında incire havuçta ekliyosun havuç olgunlaşan yumurtayı çatlatıyo ve 21 gün olucak cnm yani rahim bi yumurta bırakıyosa belki 3 e 4e çıkarıyo ve şansın yükseliyor nasıl yapıldığı saraçoglunun sitesinde var ama anlatabilirim istersen

Hosbulduk eylulde adetim gecikmisti hamile belirtilerim vardi dr gittim malesef çıkmadı buay folikasit kullaniorm bide ovulasyon testi yumurtlama gunumu bekliyorum bu ayin 30da adet olacakmiyim bilmiorm 2.ayimda inşallah hamile kalirim
İnşallah :) senide ekliyorum. tahtaya.

Çoook teşekkür ederim longingg ama ben hemen hemen hergün akşam çerez gibi incir yiyorum havucuda kahvaltıda. ama bununda bir düzeni var demekki .

Yeni listemiz;

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td}NO{/td}
{td}İSİM{/td}
{td}BÜYÜK GÜN{/td}
{td}SONUÇ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}1{/td}
{td}LoReNaaa{/td}
{td}05 Ekim 2014 Pazar{/td}
{td}BEKEMEDEYİZ - BİLGİ YOK{/td}
{/tr}
{tr}
{td}2{/td}
{td}ThirtyFouR{/td}
{td}07 Ekim 2014 Salı{/td}
{td}Regl yok - test negatif - beklemede-Dr muayenesi 27 ekim{/td}
{/tr}
{tr}
{td}3{/td}
{td}selin4335{/td}
{td}11 Ekim 2014 Cumartesi{/td}
{td}BEKEMEDEYİZ - BİLGİ YOK- 14.10.14 de tahlil yaptıracak.{/td}
{/tr}
{tr}
{td}4{/td}
{td}Longingg{/td}
{td}13 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{td}Regl yok - test yapılmadı - beklemede- 16.10.14 RANDAVUSU VAR{/td}
{/tr}
{tr}
{td}5{/td}
{td}busemk{/td}
{td}16 Ekim 2014 Perşembe{/td}
{td}BEKEMEDEYİZ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}6{/td}
{td}Asimelik{/td}
{td}BEKEMEDEYİZ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}7{/td}
{td}tuncer82{/td}
{td}TESTTE NEGATİF- BELİRTİLER VAR BEKLEMEDEYİZ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}8{/td}
{td}ayse4968{/td}
{td}17 Ekim 2014 Cuma{/td}
{/tr}
{tr}
{td}9{/td}
{td}cimcimesevilay{/td}
{td}19 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}10{/td}
{td}yaren92{/td}
{td}19 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}11{/td}
{td}PEMBEDOLAP{/td}
{td}20 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}12{/td}
{td}GCA{/td}
{td}20 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{td}15.10.14 de tahlil yaptıracak.{/td}
{/tr}
{tr}
{td}13{/td}
{td}damak{/td}
{td}21 Ekim 2014 Salı{/td}
{/tr}
{tr}
{td}14{/td}
{td}agustos72{/td}
{td}25 Ekim 2014 Cumartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}15{/td}
{td}yasemin2014{/td}
{td}30 Ekim 2014 Perşembe{/td}
{/tr}
{tr}
{td}16{/td}
{td}gozdefat26{/td}
{td}30 Ekim 2014 Perşembe{/td}
{/tr}
{tr}
{td}17{/td}
{td}taydin{/td}
{td}08 Kasım 2014 Cumartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}18{/td}
{td}Kuse{/td}
{td}09 Kasım 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

Bunun suyunu içiyosun Cnm 7-8 adet kuru inciri bir litre suda 15 dk kaynatıp sabah akşam aç karnına içiyosun 10gün sonra 2 adet 20 dk ayrı bi kapta kaynattığın havucla birleştirip öyle devam ediceksin tam 21 gün inslh faydasını görürüz :)
Çoook teşekkür ederim longingg ama ben hemen hemen hergün akşam çerez gibi incir yiyorum havucuda kahvaltıda. ama bununda bir düzeni var demekki .

İnşallah deniycem. Ama şimdi daha önemli bir sorunum çıktı. Smear testi sonucu için dr u aradım. Enfeksiyon varmış. Yanına çağırdı . Fitil mi ne vericekmiş sanırım.

canım ben kan testide yaptırdım bu ay yok malesef bekleyenlerin allah yüzlerini güldürsün

İnşallah deniycem. Ama şimdi daha önemli bir sorunum çıktı. Smear testi sonucu için dr u aradım. Enfeksiyon varmış. Yanına çağırdı . Fitil mi ne vericekmiş sanırım.
Üzüldüm Cnm ya ama hiç takma fitil sayesinde kısa sürede geçiyo testi yaptırman iyi olmuş geçmiş olsun..

Üzüldüm Cnm ya ama hiç takma fitil sayesinde kısa sürede geçiyo testi yaptırman iyi olmuş geçmiş olsun..

Sağol canm. Şimdi dr dan geldim 2 ilaç yazmış. 1 hafta kullanılacak ve sonrası adet olucakmışım. Temizlenecekmiş. Ya birşey varsa Keşke sorsaydım aklıma gelmedi.

Arkadaşlar bana birşey söyleyin. 20 sinde adet olmam gerekiyor. Erken gebelik testinde çıkarmı sizce?. İlaç kullanmadan önce nasıl emin olucam

Dr bana Roxin ve Neo Penotran Forte L vermiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…