- 15 Ocak 2014
- 670
- 380
- 133
Perşembeye randevu aldım yaptırıcam :)Ben nedense testlere cok guvenemiyorum cnm. eger uygunsan kan tahlili yaptir bence
ilki anormali olduğu için kaybettim. 2ci kimyasal gebelikti. kromozom analizinde bi sorun çıkmadı doktor pıhtılaşmaya bakalım dedi pıhtılaşma olduğunu öğrendik
Sorunu ogrenmen cok guzel cnm. ins hamis olup igneye baslarsin bisey olmaz. o kadar cok kullanan varki
Perşembeye randevu aldım yaptırıcam :)
inşallah cnm. sen nasıl öğrendin düşüğün felan oldu mu
Yok cnm olmadi ama sansim doktorumdu en basta istedi herseyi orda cikti. ustune kimyasal gebelik oldum ama o cduduk sayilmaz
27 sinede baya var. O zmana kadar belki değişiklikler olur sende zaten herşey belli olur.
Sabretmek zor gerçekten inslh müjdeli haberler veririz yumos tarihin erkense çıkar kandaHadi hayirlisi cnm bende carsamba tahlil vercem ama korkuyorum ya. bende mi persembe gitsem ama dayanamam sanirim. ay bu gel gitler oldurcek beni
ins cnm, bu sabah mide bulantisiyla uyandim :) bu haftanin sonuna kdr test yapmicam bakalim. senin ilk cocuk mu olacak insallah?
Merhaba bende araniza yeni katıldım 29eylul adet oldum ovulasyon testi yapiorm 2cizgiyi silik görüyorum 3gundur ama adetim bittiginden beri beraber olmaya çalışıyoruz allahim inşallah herkese nasip eder
iyi bi doktorun varmış. erken farketmen iyi olmuş. ben genetiğe gittim doktor 3üncü düşük olmadan yapmıyoruz dedi gönderdi. kimyasaldan sonra doktorum bakalım dedi
Ozel bi merkezde yaptidim canim ben
Sabretmek zor gerçekten inslh müjdeli haberler veririz yumos tarihin erkense çıkar kanda
bende canım özelde yaptırdım devlet hastanesi 3 düşük olmayınca yapmıyor ne yazık ki
bugunu de bi atlatayim kan testi yaptiricamLorena, selin, longing ilk sirada siz varsiniz.. Hayirli haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Evet Allah kısmet ederse ilk olucak. Ben çok fazla üstüne düşmüyordum yani olur zamanı gelince diye. Kendi çapımızda korunmaya çalışıyorduk. Ama hiç korunma maksatlı ilaç içmedim. Sonra tesadüf gebelikle ilgili konuları okuya okuya beni bi tedirginlik sardı. Kendimi çocuk isterken buldum. 1 yıllık evliyim. En fazla 3-4 defadır yumurtlama zamanıma bakıp harekete geçiyorum :)
ben 4 senelik evliyim, hic cocuk istemiyordum son yarim senede ne oldu olduysa :)) Insallah alirsin bebisini kucagina, ALLAH istegen herkese nasip etsin
Kese Ultrasonda ne zamandan sonra görünmeye baslar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?