BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td}NO{/td}
{td}İSİM{/td}
{td}BÜYÜK GÜN{/td}
{td}SONUÇ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}1{/td}
{td}LoReNaaa{/td}
{td}05 Ekim 2014 Pazar{/td}
{td}BEKEMEDEYİZ - BİLGİ YOK{/td}
{/tr}
{tr}
{td}2{/td}
{td}ThirtyFouR{/td}
{td}07 Ekim 2014 Salı{/td}
{td}Regl yok - test negatif - beklemede-Dr muayenesi 27 ekim{/td}
{/tr}
{tr}
{td}3{/td}
{td}selin4335{/td}
{td}11 Ekim 2014 Cumartesi{/td}
{td}BEKEMEDEYİZ - BİLGİ YOK{/td}
{/tr}
{tr}
{td}4{/td}
{td}Longingg{/td}
{td}13 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{td}Regl yok - test yapılmadı - beklemede{/td}
{/tr}
{tr}
{td}5{/td}
{td}busemk{/td}
{td}16 Ekim 2014 Perşembe{/td}
{td}BEKEMEDEYİZ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}6{/td}
{td}Asimelik{/td}
{td}BEKEMEDEYİZ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}7{/td}
{td}tuncer82{/td}
{td}TESTTE NEGATİF- BELİRTİLER VAR BEKLEMEDEYİZ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}8{/td}
{td}ayse4968{/td}
{td}17 Ekim 2014 Cuma{/td}
{/tr}
{tr}
{td}9{/td}
{td}cimcimesevilay{/td}
{td}19 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}10{/td}
{td}yaren92{/td}
{td}19 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}11{/td}
{td}PEMBEDOLAP{/td}
{td}20 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}12{/td}
{td}GCA{/td}
{td}20 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}13{/td}
{td}damak{/td}
{td}21 Ekim 2014 Salı{/td}
{/tr}
{tr}
{td}14{/td}
{td}agustos72{/td}
{td}25 Ekim 2014 Cumartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}15{/td}
{td}yasemin2014{/td}
{td}30 Ekim 2014 Perşembe{/td}
{/tr}
{tr}
{td}16{/td}
{td}taydin{/td}
{td}08 Kasım 2014 Cumartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}17{/td}
{td}Kuse{/td}
{td}09 Kasım 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

Merhaba bende araniza yeni katıldım 29eylul adet oldum ovulasyon testi yapiorm 2cizgiyi silik görüyorum 3gundur ama adetim bittiginden beri beraber olmaya çalışıyoruz allahim inşallah herkese nasip eder

ilki anormali olduğu için kaybettim. 2ci kimyasal gebelikti. kromozom analizinde bi sorun çıkmadı doktor pıhtılaşmaya bakalım dedi pıhtılaşma olduğunu öğrendik

Sorunu ogrenmen cok guzel cnm. ins hamis olup igneye baslarsin bisey olmaz. o kadar cok kullanan varki

Yok cnm olmadi ama sansim doktorumdu en basta istedi herseyi orda cikti. ustune kimyasal gebelik oldum ama o cduduk sayilmaz

iyi bi doktorun varmış. erken farketmen iyi olmuş. ben genetiğe gittim doktor 3üncü düşük olmadan yapmıyoruz dedi gönderdi. kimyasaldan sonra doktorum bakalım dedi

ins cnm, bu sabah mide bulantisiyla uyandim :) bu haftanin sonuna kdr test yapmicam bakalim. senin ilk cocuk mu olacak insallah?

Evet Allah kısmet ederse ilk olucak. Ben çok fazla üstüne düşmüyordum yani olur zamanı gelince diye. Kendi çapımızda korunmaya çalışıyorduk. Ama hiç korunma maksatlı ilaç içmedim. Sonra tesadüf gebelikle ilgili konuları okuya okuya beni bi tedirginlik sardı. Kendimi çocuk isterken buldum. 1 yıllık evliyim. En fazla 3-4 defadır yumurtlama zamanıma bakıp harekete geçiyorum :)

Merhaba bende araniza yeni katıldım 29eylul adet oldum ovulasyon testi yapiorm 2cizgiyi silik görüyorum 3gundur ama adetim bittiginden beri beraber olmaya çalışıyoruz allahim inşallah herkese nasip eder

Hoşgeldin Peki normalde hangi güne bekliyordun adetini?

ben 4 senelik evliyim, hic cocuk istemiyordum son yarim senede ne oldu olduysa :)) Insallah alirsin bebisini kucagina, ALLAH istegen herkese nasip etsin

Kese Ultrasonda ne zamandan sonra görünmeye baslar?

ben 4 senelik evliyim, hic cocuk istemiyordum son yarim senede ne oldu olduysa :)) Insallah alirsin bebisini kucagina, ALLAH istegen herkese nasip etsin

Kese Ultrasonda ne zamandan sonra görünmeye baslar?

Amin.

Kese ultrasonla 4-5 haftalıkken görülmeye başlar. Beta değeri 4-5 haftalıkken belli bir değere ulaştığında görülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…