BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Arkadaşlar bana birşey söyleyin. 20 sinde adet olmam gerekiyor. Erken gebelik testinde çıkarmı sizce?. İlaç kullanmadan önce nasıl emin olucam

Dr bana Roxin ve Neo Penotran Forte L vermiş..
Erken gebelik testi iki gun oncesini gosteriyor die biliyrm ben cnm.yani adetten iki gun oncesini.neo penotran fitil degil mi

Sağol canm. Şimdi dr dan geldim 2 ilaç yazmış. 1 hafta kullanılacak ve sonrası adet olucakmışım. Temizlenecekmiş. Ya birşey varsa Keşke sorsaydım aklıma gelmedi.
Hamile oldugunda supheleniyorsan kullanmamalisin cnm.eczaneyede sorabilirsin

Ovulasyon tarihinin ustune 14 gun ekle bat tarihini oyle hesapla cnm.

Hamile oldugunda supheleniyorsan kullanmamalisin cnm.eczaneyede sorabilirsin

Reçeteyi okudum. Hamileler ve hamilelik riski olanlar kullanmamalı diyor. Ama dr sormadı bile Bu arada erken gebelik testi 4 gün öncesinden görülüyor diye biliyorum eczacıyla görüşmüştüm. Neyse en azından ben 16 sına kadar bekliyim diymi?

Arkadaşlar ; soğan kürü incir falan deneyen oldumu hiç? Bunlarında etkisinin olduğu yazıyor çoğu yerde.
Bu ayda tutmazsa birdahaki aya soğun kürünü deneyeceğim. İnşallah gerek kalmaz ...
Ben sogan kuru yaptm cnm bence faydasi var

İnşallah deniycem. Ama şimdi daha önemli bir sorunum çıktı. Smear testi sonucu için dr u aradım. Enfeksiyon varmış. Yanına çağırdı . Fitil mi ne vericekmiş sanırım.
Enfeksiyon mu yoksa rahim agzi yarasi felan mi cnm..ne yaziyor test sonucun da tam olarak...benim smear testim temiz cikmisti doktor yinede rahim agzi yarasi icin ilac verdi daha kotu yapti ilaclar beni

Evet cnm bekle sen.emin olmadan kullanma ilaclari..birde artik bizim gozumuzun acik olmasi lazim doktorlari biz uyariyoruz resmen bazi konularda

Gelmedi çok şükür kırmızılar beklemedeyim Cnm yarın erken gebelik testini yapayım diyorum
16 siydi senin degil mi..evet test zamani gelmis benim 4 gun kaldi ve adet belirtiside yok ama adim gibi eminim hamile olmadigima...

Evet cnm bekle sen.emin olmadan kullanma ilaclari..birde artik bizim gozumuzun acik olmasi lazim doktorlari biz uyariyoruz resmen bazi konularda

Katılıyorum sana. Aradım kendilerini. O zaman sadece fitili kullan adetten sonra diğerine başlarsın dedi.
Hani deseki bu enfeksiyonla gebelik şansın yok falan neyse. Öyle birşeyde demedi.

Katılıyorum sana. Aradım kendilerini. O zaman sadece fitili kullan adetten sonra diğerine başlarsın dedi.
Hani deseki bu enfeksiyonla gebelik şansın yok falan neyse. Öyle birşeyde demedi.
Enfeksiyon spermlerin gecisini etkiliyor cnm.azda olsa hamileligi etkiliyor ama enfeksiyonla bir suru hamile kalan da var...fitil olan neo penetron degil mi bende kullandm ondan

Enfeksiyon spermlerin gecisini etkiliyor cnm.azda olsa hamileligi etkiliyor ama enfeksiyonla bir suru hamile kalan da var...fitil olan neo penetron degil mi bende kullandm ondan

Nasıl etkisini hemen gördün mü? - Bu enfeksiyon nasıl oluşuyor acaba. Havuzda çok durdum ondan sanırım

Nasıl etkisini hemen gördün mü? - Bu enfeksiyon nasıl oluşuyor acaba. Havuzda çok durdum ondan sanırım
Ben rahim agzi yarasindan sonra kullandim o kadar cok ilac kulladim ki hic faydasi olmadi.baska bir doktor da cok fazla ilac kullanmissin 3 ay hic ilac kullanma dedi.cunku rahim agzi yarasi ilacla gecmiyor.sana ondan soruyrm rahim agzi yarasiysa hicde ilac kullanma..enfeksiyonun olusmasi icin bir surusebeb var ama bazen kendi kendine de olusabiliyor.senin herhangi bir sikayetin var mi yani enfeksiyon oldugunu hissedebiliyor musun

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli hamile haberleri alabildik mi? ben cumartesi kan tahlili yaptırdım sonuç 3,5 bu zamana kadar çıkan en yüksek deger olmasına karşın sonuç negatif gerçi var daha adetime ama ne bileyim umutlansan bi dert umutlanmasan aynı dert en nefret ettiğim haftadayım adet öncesi gerginlikle bide bu çift çizgi çıkacakmı hcg degerim 5 i geçecekmi telaşları çok yoruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…