Gec dollenme gec yumurtlama olursa olur canim.zamaninda yumurtladiysa gec dollenme olmaz..testte erken gebelik testi degilse simdi cikmaz zatenBelli olmaz yinede geç döllenme diye birşey var. Hele günün gelsin sonra bakıcaz :)
Erken gebelik testi iki gun oncesini gosteriyor die biliyrm ben cnm.yani adetten iki gun oncesini.neo penotran fitil degil miArkadaşlar bana birşey söyleyin. 20 sinde adet olmam gerekiyor. Erken gebelik testinde çıkarmı sizce?. İlaç kullanmadan önce nasıl emin olucam
Dr bana Roxin ve Neo Penotran Forte L vermiş..
Hamile oldugunda supheleniyorsan kullanmamalisin cnm.eczaneyede sorabilirsinSağol canm. Şimdi dr dan geldim 2 ilaç yazmış. 1 hafta kullanılacak ve sonrası adet olucakmışım. Temizlenecekmiş. Ya birşey varsaKeşke sorsaydım aklıma gelmedi.
Sukur hic belirti yok kafam cok rahat cnm☺sende durumlar nasilDurumlar nasıl belirti varmı :)
Ovulasyon tarihinin ustune 14 gun ekle bat tarihini oyle hesapla cnm.yok hic böyle olmazdi, baya düzenlidir. o yüzden sasiriyorum hala negatif göstermesine, belirtilerde var ama testin negatif cikmasi moralimi bozuyor. ovulasyonum baya gec olmustu, ona yoruyorum simdilik. ama doktora gitsem iyi olur kan aldirmak icin
Hamile oldugunda supheleniyorsan kullanmamalisin cnm.eczaneyede sorabilirsin
Ben sogan kuru yaptm cnm bence faydasi varArkadaşlar ; soğan kürü incir falan deneyen oldumu hiç? Bunlarında etkisinin olduğu yazıyor çoğu yerde.
Bu ayda tutmazsa birdahaki aya soğun kürünü deneyeceğim. İnşallah gerek kalmaz ...
Saol güzelim; )İnşallah :) senide ekliyorum. tahtaya.
Kist olmasina gerek yok cnm.saracoglu kadinlarin hepsine oneriyor.icini temizler daha kolay hamile kalirsin diyorBen bu ay incir kurunu yaptım cnm soğan kisti olanlar içinmiş o yüzden onu uygulamadım
Enfeksiyon mu yoksa rahim agzi yarasi felan mi cnm..ne yaziyor test sonucun da tam olarak...benim smear testim temiz cikmisti doktor yinede rahim agzi yarasi icin ilac verdi daha kotu yapti ilaclar beniİnşallah deniycem. Ama şimdi daha önemli bir sorunum çıktı. Smear testi sonucu için dr u aradım. Enfeksiyon varmış. Yanına çağırdı . Fitil mi ne vericekmiş sanırım.
Gelmedi çok şükür kırmızılar beklemedeyim Cnm yarın erken gebelik testini yapayım diyorumSukur hic belirti yok kafam cok rahat cnm☺sende durumlar nasil
Evet cnm bekle sen.emin olmadan kullanma ilaclari..birde artik bizim gozumuzun acik olmasi lazim doktorlari biz uyariyoruz resmen bazi konulardaReçeteyi okudum. Hamileler ve hamilelik riski olanlar kullanmamalı diyor. Ama dr sormadı bileBu arada erken gebelik testi 4 gün öncesinden görülüyor diye biliyorum eczacıyla görüşmüştüm. Neyse en azından ben 16 sına kadar bekliyim diymi?
16 siydi senin degil mi..evet test zamani gelmis benim 4 gun kaldi ve adet belirtiside yok ama adim gibi eminim hamile olmadigima...Gelmedi çok şükür kırmızılar beklemedeyim Cnm yarın erken gebelik testini yapayım diyorum
Evet cnm bekle sen.emin olmadan kullanma ilaclari..birde artik bizim gozumuzun acik olmasi lazim doktorlari biz uyariyoruz resmen bazi konularda
Enfeksiyon spermlerin gecisini etkiliyor cnm.azda olsa hamileligi etkiliyor ama enfeksiyonla bir suru hamile kalan da var...fitil olan neo penetron degil mi bende kullandm ondanKatılıyorum sana. Aradım kendilerini. O zaman sadece fitili kullan adetten sonra diğerine başlarsın dedi.
Hani deseki bu enfeksiyonla gebelik şansın yok falan neyse. Öyle birşeyde demedi.
Enfeksiyon spermlerin gecisini etkiliyor cnm.azda olsa hamileligi etkiliyor ama enfeksiyonla bir suru hamile kalan da var...fitil olan neo penetron degil mi bende kullandm ondan
Yok bat bugün cnm sana ne desek dinlemiyosun umutsuzsun bebişin sana bi süpriz yapısında gör16 siydi senin degil mi..evet test zamani gelmis benim 4 gun kaldi ve adet belirtiside yok ama adim gibi eminim hamile olmadigima...
Umutsuzlukla ilgisi yok cnm ben kendimi biliyrm sadece..supriz yapsinda gorelim☺ beni birakta senin sonuc ne olcak bakalim ben seni merak ediyorumYok bat bugün cnm sana ne desek dinlemiyosun umutsuzsun bebişin sana bi süpriz yapısında gör
Ben rahim agzi yarasindan sonra kullandim o kadar cok ilac kulladim ki hic faydasi olmadi.baska bir doktor da cok fazla ilac kullanmissin 3 ay hic ilac kullanma dedi.cunku rahim agzi yarasi ilacla gecmiyor.sana ondan soruyrm rahim agzi yarasiysa hicde ilac kullanma..enfeksiyonun olusmasi icin bir surusebeb var ama bazen kendi kendine de olusabiliyor.senin herhangi bir sikayetin var mi yani enfeksiyon oldugunu hissedebiliyor musunNasıl etkisini hemen gördün mü? - Bu enfeksiyon nasıl oluşuyor acaba. Havuzda çok durdum ondan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?