BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Amin inşallah . Ben bir kere gördüm ama aynı günde de regl oldum. Sanırım enfeksiyondanmış tutunamaması . bir dahaki aya artık ...
Daha büyük problemler olmasın Cnm onu halledersin en azından hamile kalabilmişsin buda büyük başarı :)

Ne kadar degisik bir sistemleri varmis.iki hafta gectiyse heran belli olabilir cnm

nazlika Saol cnm bide bu kasık seyirmesimi diyorlar atmasını artık iki gündür yoğundu bugün daha az yerleşirken oluyo herhalde sende sonradan devam ettimi ?

nazlika Saol cnm bide bu kasık seyirmesimi diyorlar atmasını artık iki gündür yoğundu bugün daha az yerleşirken oluyo herhalde sende sonradan devam ettimi ?
1 HAFTA DAHA DEVAM EDER SORA GEÇER HERHALDE. BENİM ÖYLE OLMUŞTU. ŞİMDİ BULANTILARIM BAŞLADI. İNŞALLAH SENİN OLMAZ.

1 HAFTA DAHA DEVAM EDER SORA GEÇER HERHALDE. BENİM ÖYLE OLMUŞTU. ŞİMDİ BULANTILARIM BAŞLADI. İNŞALLAH SENİN OLMAZ.
Senin kaç haftalık Cnm benim kuzeninin eşide 5 haftalık çok miğdesi bulanıyomuş kimisinde oluyor inslh düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…