Çok teşekkür ederim perşembe kan testinde merak ediyorum oda olumlu olsun da öyle rahatlıycam :)HAMİLESİN CANIM. HAYIRLI OLSUN
Nazlıka sen deneyimlisin kaç haftalıktır ayın 2 sinde yumurtladım tabi ne zaman tuttu bilmiyorum bide neler yapmam lazım ?HAMİLESİN CANIM. HAYIRLI OLSUN
Daha büyük problemler olmasın Cnm onu halledersin en azından hamile kalabilmişsin buda büyük başarı :)Amin inşallah . Ben bir kere gördüm ama aynı günde de regl oldum. Sanırım enfeksiyondanmış tutunamaması . bir dahaki aya artık ...
CANIM SON ADET TARİHİNLE. KAÇ GÜNDE BİR ADET OLDUĞUNU SOYLERMİSİN CANIMNazlıka sen deneyimlisin kaç haftalıktır ayın 2 sinde yumurtladım tabi ne zaman tuttu bilmiyorum bide neler yapmam lazım ?
Amin inşallah çok teşekkür ederim darısı başınaTebrik ederim, ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin
Diymi :) canım benim. dr muayenesinden sonrada güzel haberlerini bekliyorum.Daha büyük problemler olmasın Cnm onu halledersin en azından hamile kalabilmişsin buda büyük başarı :)
Son adet tarihim 13 eylül 30 günde bi oluyorumCANIM SON ADET TARİHİNLE. KAÇ GÜNDE BİR ADET OLDUĞUNU SOYLERMİSİN CANIM
20 HAZİRAN BEBEĞİNİN TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ. 4 HAFTA 2 GÜNLÜK HAMİLESİN İNŞALLAHSon adet tarihim 13 eylül 30 günde bi oluyorum
Ne kadar degisik bir sistemleri varmis.iki hafta gectiyse heran belli olabilir cnmalmanyada yasiyorum burda böyle canimhastaneye gidip gebelik testi yaptirmak istiyorum desem gülerler bana, özel diye birseyde yok burda. mecbur bekleyecegim doktorumu.
büyük ihtimal, ovulasyonumun üzerinden tam 2 hafta gecti simdi... bu hafta sonuna kadar positif göstermezse umudumu kesicem zaten. rüyalarima bile giriyor niye böyle stres yaptim ki ben kendime
Bende en az senin kadar heyecanlandim simdi cnm insallah hayirli haberi alirizKızlar günaydınnnnn.Testimi yaptımmm veee silik çıktı ikinci çizgi çok heycanlıyımmm
Çok saol Cnm benim desteğin çok oldu Allah razı olsun darısı inşlhhhhh başınaBende en az senin kadar heyecanlandim simdi cnm insallah hayirli haberi aliriz
1 HAFTA DAHA DEVAM EDER SORA GEÇER HERHALDE. BENİM ÖYLE OLMUŞTU. ŞİMDİ BULANTILARIM BAŞLADI. İNŞALLAH SENİN OLMAZ.nazlika Saol cnm bide bu kasık seyirmesimi diyorlar atmasını artık iki gündür yoğundu bugün daha az yerleşirken oluyo herhalde sende sonradan devam ettimi ?
Senin kaç haftalık Cnm benim kuzeninin eşide 5 haftalık çok miğdesi bulanıyomuş kimisinde oluyor inslh düzelir1 HAFTA DAHA DEVAM EDER SORA GEÇER HERHALDE. BENİM ÖYLE OLMUŞTU. ŞİMDİ BULANTILARIM BAŞLADI. İNŞALLAH SENİN OLMAZ.
Kızlar günaydınnnnn.Testimi yaptımmm veee silik çıktı ikinci çizgi çok heycanlıyımmm
Allah razı olsun Cnm çok saol Rabbim sizlere de nasip etsin :)Canim. yogundu isim bakamadim. cook sewindim. hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin. Ooyy listemiz doluyo yavas yavas cok sukur
Allah razı olsun Cnm çok saol Rabbim sizlere de nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?