İnşlh güzel haberler veririm Cnm yaa
Ovulasyon tarihinin ustune 14 gun ekle bat tarihini oyle hesapla cnm.
1,2 gun sapmalar olur canim.iki gun gecsin bakalim yada kan testi yaptirbende öyle düsünüp kendimi rahatlatiyorum :) Normali gecen haftaydi, ovulasyona göre bugün.
Ben de ayni durumdayim ara ara adet agrisi var ama bazen de hic olmucak gbiyi ates basiyo ayagim usuyo:// 3. Gunum bugun yarin yine idrar testi yapicam eger adet olmazsam tabiiya kızlaar bende ne adet belirtisi var nede hamişlik. göğsüm fln ağrımıo. kasıklarıma arada ağrı giriyo. aa bide size demedim. ateşim 36,8 cıkıo hep acaba bunlar belirti sayılır mı.?
1,2 gun sapmalar olur canim.iki gun gecsin bakalim yada kan testi yaptir
Ne kadar sacma birsey.ben gecen ay ozel hastaneye gittm test yaptirmk istiyrm dedim kan verdim 10 t di fiyati...yani doktora bile gorunmedimkan testiyaptirakr doktorumyaparsam ultrason yaparim onun icinde en az 2 hafta gecikme olmsi gerekiyor dedi.
Ben de ayni durumdayim ara ara adet agrisi var ama bazen de hic olmucak gbiyi ates basiyo ayagim usuyo:// 3. Gunum bugun yarin yine idrar testi yapicam eger adet olmazsam tabii
benimde kasıklarımda batma olmuştu, o ay hamileymişim. ama diğer aylardan çok farklıydı. bişeyler olduğunu tahmin etmiştim. İnşallah seninde öyledir. :)Test yapayım dedim kızlar yok yok dedi yapmadım belirti sadece kasıklarda batma var başkada bişe yok cnm
benimde kasıklarımda batma olmuştu, o ay hamileymişim. ama diğer aylardan çok farklıydı. bişeyler olduğunu tahmin etmiştim. İnşallah seninde öyledir. :)
GEÇ YUMURTLAMA OLMUŞ OLABİLİR BENCE.yok hic böyle olmazdi, baya düzenlidir. o yüzden sasiriyorum hala negatif göstermesine, belirtilerde var ama testin negatif cikmasi moralimi bozuyor. ovulasyonum baya gec olmustu, ona yoruyorum simdilik. ama doktora gitsem iyi olur kan aldirmak icin
Ne kadar sacma birsey.ben gecen ay ozel hastaneye gittm test yaptirmk istiyrm dedim kan verdim 10 t di fiyati...yani doktora bile gorunmedim
GEÇ YUMURTLAMA OLMUŞ OLABİLİR BENCE.
Kızlar günaydınnnnn.Testimi yaptımmm veee silik çıktı ikinci çizgi çok heycanlıyımmm
HAMİLESİN CANIM. HAYIRLI OLSUNKızlar günaydınnnnn.Testimi yaptımmm veee silik çıktı ikinci çizgi çok heycanlıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?