ne güzel bi haber buu hayırlı olsunKızlar günaydınnnnn.Testimi yaptımmm veee silik çıktı ikinci çizgi çok heycanlıyımmm
6 HAFTALIKSenin kaç haftalık Cnm benim kuzeninin eşide 5 haftalık çok miğdesi bulanıyomuş kimisinde oluyor inslh düzelir
Bu 3. Ayım diğer aylarda hiç olmayan ve kendini hissettiren bi segirme eğer böyleyse vardır Cnm :)Amin cnm tesekkurler. kasik segirmesi bende de var cnm yogun diilde ara ara. bende bu ne diyodum bebis habercisi olabilir mi yoksa :)
Bombaa haberrne güzel bi haber buu hayırlı olsun
Kızlar günaydınnnnn.Testimi yaptımmm veee silik çıktı ikinci çizgi çok heycanlıyımmm
Sagol cnm ne demek asil destek bundan sonra olacak..☺ benim bel agrilarim basladi hayirlisi gelecek aya insallah cnmÇok saol Cnm benim desteğin çok oldu Allah razı olsun darısı inşlhhhhh başına
Tesadùfen hic beklenmedik anda hamisligi ogrenenlerden olmak istiyorum... :)
Kızlar yalnız ben o kadar çok şey denedimki hangisi sayesinde oldu onu hiç öğrenemiycem herhalde
inşallah öyledir canım. kasık batması erken gebelikte bendeki tek belirtiydi.Amin cnm tesekkurler. kasik segirmesi bende de var cnm yogun diilde ara ara. bende bu ne diyodum bebis habercisi olabilir mi yoksa :)
Kızlar yalnız ben o kadar çok şey denedimki hangisi sayesinde oldu onu hiç öğrenemiycem herhalde
inşallah öyledir canım. kasık batması erken gebelikte bendeki tek belirtiydi.
bende kazara hamile kalanlardan olmak istiyorum nasıl oluyo merak ediyorum:)
n'olursa meraktan olurmuş :) merak edelim belki olur :)
eğer hamile kalırsam sorana ayy biz korunuyoduk kazara oldu bende anlamdım deyip hava atacam hahaha:):):)
eğer hamile kalırsam sorana ayy biz korunuyoduk kazara oldu bende anlamdım deyip hava atacam hahaha:):):)
bende de kasık batması var böyle bi anda sanki bıçak saplanıyo sonra kesiliyo ve normal bi ağrı oluyo inşallah bende hamileyimdir:)
ahh bu belirtiler ahh :) benimde bata 1 hafta varken başlamıştı o batmalar ben seviniyodum yerleş bebeğim diyodum ve gerçektende hamilelik belirtisiymiş ( tabi gaz da olabiliyomuş :) ) 1 haftadır göğüslerim şişti acıyordu. ahanda tamam dedim bata daha 5 gün var ne şişlik kaldı ne bişi bende adet belirtisi hiç olmadığı için gebelik belirtilerini hemen farkedebiliyorum ama bu sefer bişi anlamadım
bu belirtiyi farkettiğinde hamile miydin
evet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?