BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Amin cnm tesekkurler. kasik segirmesi bende de var cnm yogun diilde ara ara. bende bu ne diyodum bebis habercisi olabilir mi yoksa :)
Bu 3. Ayım diğer aylarda hiç olmayan ve kendini hissettiren bi segirme eğer böyleyse vardır Cnm :)

Kızlar yalnız ben o kadar çok şey denedimki hangisi sayesinde oldu onu hiç öğrenemiycem herhalde

Neler denedin cnm. paylas bizlede bu ay gorursek.kirmizilari.bizde yapalim :)
inşallah öyledir canım. kasık batması erken gebelikte bendeki tek belirtiydi.
inşallah öyledir canım. kasık batması erken gebelikte bendeki tek belirtiydi.

Cok tesekkurler cnm. seninkide hayirli olsun Allah tamamina erdirsin. bakalim yarin belli olcak. ins mutlu haberlerimi veririm

bende de kasık batması var böyle bi anda sanki bıçak saplanıyo sonra kesiliyo ve normal bi ağrı oluyo inşallah bende hamileyimdir:)

ahh bu belirtiler ahh :) benimde bata 1 hafta varken başlamıştı o batmalar ben seviniyodum yerleş bebeğim diyodum ve gerçektende hamilelik belirtisiymiş ( tabi gaz da olabiliyomuş :) ) 1 haftadır göğüslerim şişti acıyordu. ahanda tamam dedim bata daha 5 gün var ne şişlik kaldı ne bişi bende adet belirtisi hiç olmadığı için gebelik belirtilerini hemen farkedebiliyorum ama bu sefer bişi anlamadım

bu belirtiyi farkettiğinde hamile miydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…