benide ekleyin bu tabloya :) 16 veya 17 ekim[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}NO{/td}
{td}İSİM{/td}
{td}BÜYÜK GÜN{/td}
{td}SONUÇ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}1{/td}
{td}LoReNaaa{/td}
{td}05 Ekim 2014 Pazar{/td}
{td}BEKEMEDEYİZ - BİLGİ YOK{/td}
{/tr}
{tr}
{td}2{/td}
{td}ThirtyFouR{/td}
{td}07 Ekim 2014 Salı{/td}
{td}Regl yok - test negatif - beklemede-Dr muayenesi 27 ekim{/td}
{/tr}
{tr}
{td}3{/td}
{td}selin4335{/td}
{td}11 Ekim 2014 Cumartesi{/td}
{td}BEKEMEDEYİZ - BİLGİ YOK{/td}
{/tr}
{tr}
{td}4{/td}
{td}Longingg{/td}
{td}13 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{td}Regl yok - test yapılmadı - beklemede{/td}
{/tr}
{tr}
{td}5{/td}
{td}busemk{/td}
{td}16 Ekim 2014 Perşembe{/td}
{td}BEKEMEDEYİZ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}6{/td}
{td}Asimelik{/td}
{td}BEKEMEDEYİZ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}7{/td}
{td}tuncer82{/td}
{td}TESTTE NEGATİF- BELİRTİLER VAR BEKLEMEDEYİZ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}8{/td}
{td}ayse4968{/td}
{td}17 Ekim 2014 Cuma{/td}
{/tr}
{tr}
{td}9{/td}
{td}cimcimesevilay{/td}
{td}19 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}10{/td}
{td}yaren92{/td}
{td}19 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}11{/td}
{td}PEMBEDOLAP{/td}
{td}20 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}12{/td}
{td}GCA{/td}
{td}20 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}13{/td}
{td}damak{/td}
{td}21 Ekim 2014 Salı{/td}
{/tr}
{tr}
{td}14{/td}
{td}agustos72{/td}
{td}25 Ekim 2014 Cumartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}15{/td}
{td}yasemin2014{/td}
{td}30 Ekim 2014 Perşembe{/td}
{/tr}
{tr}
{td}16{/td}
{td}taydin{/td}
{td}08 Kasım 2014 Cumartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}17{/td}
{td}Kuse{/td}
{td}09 Kasım 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Ben rahim agzi yarasindan sonra kullandim o kadar cok ilac kulladim ki hic faydasi olmadi.baska bir doktor da cok fazla ilac kullanmissin 3 ay hic ilac kullanma dedi.cunku rahim agzi yarasi ilacla gecmiyor.sana ondan soruyrm rahim agzi yarasiysa hicde ilac kullanma..enfeksiyonun olusmasi icin bir surusebeb var ama bazen kendi kendine de olusabiliyor.senin herhangi bir sikayetin var mi yani enfeksiyon oldugunu hissedebiliyor musun
16 siydi senin degil mi..evet test zamani gelmis benim 4 gun kaldi ve adet belirtiside yok ama adim gibi eminim hamile olmadigima...
benide ekleyin bu tabloya :) 16 veya 17 ekim
Arkadaşlar bana birşey söyleyin. 20 sinde adet olmam gerekiyor. Erken gebelik testinde çıkarmı sizce?. İlaç kullanmadan önce nasıl emin olucam
Dr bana Roxin ve Neo Penotran Forte L vermiş..
Hiç bir rahatsız eden belirtim yok aslında. Herşey çok normal. Geçen ay tatile gitmiştik ondan sonra smear yaptırdım o yüzden havuzdan şüphelendim ama hayırlısı bakalım. Şimdi adet olana kadar fitil kullanıcam.
Valla bende çok merak ediyorum inslh vardır ve testte doğru sonuç alırımUmutsuzlukla ilgisi yok cnm ben kendimi biliyrm sadece..supriz yapsinda gorelim☺ beni birakta senin sonuc ne olcak bakalim ben seni merak ediyorum
2 ay once bende kullandim ondan 3 gunluktu galiba adet sonrasi kullandim. benim bi arkadasimda mantar wardi. drye gitti bu sekilde hamile olamazdin dedi. kren antibiyotik verdi kizda kullandi ve o ay hamile kaldi. kismet iste cnm. Allahtan bisey olmadi bebege
Ben yumurtlama gunumu degerlendiremedim ondan bu kadar emin konusuyrm cnm.sen umudunu kaybetmevalla al benden de okadar :)
İnsallah cnm.sabah mi yapcan testi.adet belirtin var mi hicValla bende çok merak ediyorum inslh vardır ve testte doğru sonuç alırım
Bende smear testinde ogrendm rahim agzi yarasini benim de cok sikayetim yoktu ilac kullandikca cok fazla akintim olmaya basladi ilaclari birakali 3 ay felan yada 4 ay oldu sikayetlerim bitti gibi bisey.Hiç bir rahatsız eden belirtim yok aslında. Herşey çok normal. Geçen ay tatile gitmiştik ondan sonra smear yaptırdım o yüzden havuzdan şüphelendim ama hayırlısı bakalım. Şimdi adet olana kadar fitil kullanıcam.
Ben yumurtlama gunumu degerlendiremedim ondan bu kadar emin konusuyrm cnm.sen umudunu kaybetme
Ewet sabah yaparım Benimki gününü saatini şaşmazdı Cnm bi belirtim yok hiç gelecek gibi değil :)İnsallah cnm.sabah mi yapcan testi.adet belirtin var mi hic
Bende adet olsam da gelecek ay calismalara baslasak diyrm.gerci kismwt dwgilse gelecek ayda olmaz.takmamak en iyisi beklenti icine girmemek[/QUOTE][QUOTEadwtmcimesevilay, post: 37294566, member: 614918"]bilmem ümitlenince olmuyo bunu öğrendim bu ay zaten hiç aldırmıyorum bazen unutuyorum aklıma bile gelmiyoo:):)
Ewet sabah yaparım Benimki gününü saatini şaşmazdı Cnm bi belirtim yok hiç gelecek gibi değil :)
Hadi hayirlisi olsun cnm sabahi iple cekiyrm☺Ewet sabah yaparım Benimki gününü saatini şaşmazdı Cnm bi belirtim yok hiç gelecek gibi değil :)
Ayy ne güzel konuşuyosun Cnm inslhhhhadi inşllah gelmezde bebek gelir onun yerine:)
İnşlh güzel haberler veririm Cnm yaaHadi hayirlisi olsun cnm sabahi iple cekiyrm☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?