BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

iki ay duzenli kullandim sonra aklima geldikce ictm simdi de duzenli kullanmaya calisiyrm gunde 1 tane iciyrm

evet cnm.. pztesi testi yapıcaktım ama daha fazla dayanamıcam artık nolcaksa olsun.... pembedolabında belli olmaz neden olmasın allah söyletmştir canım... :) yarın görüşürüz artuık..

Yanlışlıkla longingg eklemişim :) (Karşılıklı Allah söyletti valla) yanlış oldu. LoReNaaa hadi piste davet ediyorum seni [/QUOTE]
kızlar o gun gıremedım nete bağlantım kesildi gunduz test yapmıştım negatıf cıktı gecede malum kırmızılar geldii

Ooooo tam plus yani :)

Gebelik öncesi aşı var mı hiç duymadım ama tüm yapılması gerekenleri yapmak isteriz tabiii. Bilgisi olan varsa paylaşır. Umarız.
Evet hersey var icinde ☺yalniz asi olduktan sonra 3 ay bebek yapamiyrsun cunku asida canli mikroplar var...en son ne zaman ne asisi oldum onu bile hatirlamiyrm..evlenirken saglik testinde hepatit b asisi uygundur yaziyordu doktora sormak hicde aklima gelemis

Yanlışlıkla longingg eklemişim :) (Karşılıklı Allah söyletti valla) yanlış oldu. LoReNaaa hadi piste davet ediyorum seni
kızlar o gun gıremedım nete bağlantım kesildi gunduz test yapmıştım negatıf cıktı gecede malum kırmızılar geldii[/QUOTE]

Seni çok bekledik valla LoReNaaa cım . olsun birdahaki ay daha sağlam geleceğiz pistlere. Ben öyle yapacağım yani. Kasım ın kaçı yazıyoruz sana şimdi?

10 kasım batmız ama gecikirse 14 ü olacak... yani 10-14 kasım düzensiz olduğu için

Ama sonuçta 3 ay içinde olmamışsın sende. Benimde sırtımda ergenlikten bu yana deniz sonrası çıkan ufak sivilceler vardır. Dr gittim kesin çözüm var dedi bir daha çıkmayacak dedi. eee yapalım o zaman dedim bide demesin mi 6-7 ay çocuk yok. İnşallah bebeğimden sonra gidicem tekrar. Şimdi düşünmek bile istemiyorum isterse hertarafımda çıksın

Asi olmam gerekiyormuydu bilmiyrm ki bende...ee deniz sonrasi cikiyrsa suan denize girmedigin icin cikmiyrdur..birde 6,7 ay bebek yapmamayla ilgisi neymis

Deniz sonrası hemen geçmiyorki deniz güneş üstünü kapatıyor sonra başlıyor minik minik çıkmaya
İlaç kuvvetli sanırım. içikurutuyormuş resmen. Bir arkadaşımda kullandı. Dudaklarına kadar kurudu. Ama şimdi bebek resmen. Yumuşacık teni.

Aa sivilce ilaci evet biraz agir o ilclar cnm

Kizlar canim arkadaslarim uzun bi aradam sonra tekrar giriyorum. Isler yogun yilsonu butce durumu ne yapavam bilemiyorum. 9 eylulde adet oldum. Dun ovulasyon testinde ufakta olsun kirmizi gordum.ve kacirmadim gunu.esimde cuma gidecek sperm testine bakalim sonuclar naail olacak.ovulasyona devam edecem folik asit plus kullamiyorum ama bazen duzemli degil.sizlerden ne haber okuyamadim biri ozetlesin kim hamile falan diye siLeri kocaman opuyorum.

Hmm ben dr a kan tahlili yapalım mı bana gerek var mı kan değeri düşük çünkü dedim . Ona göre ilaç kullanırım gebelik öncesi diye. Hayır gere
k yok nasılsa gebelikte bol bol test yapıcaz dedi.

Cnm senin doktorun biraz garipmis. saglik ocagina gitti arkadasim orda bile yaptilar. demiri eksikti verdiler vitamin.

Cnm senin doktorun biraz garipmis. saglik ocagina gitti arkadasim orda bile yaptilar. demiri eksikti verdiler vitamin.

Bide o kadar methedilen biryer. Napiim şimdi şu fitili bitiriyimde tekrar gidicem zaten. O kadar zorlandım ki akşam fitili yapmaya çalışırken. Ellerim titredi Sonra ben tahlil istiyorum derim .

Ben sana direk tabloyu atiim canım :) Aaa bide bütçe için çok erken değilmi yaa. Biz birdahaki ay başlıycaz. Hiç sevmiyorum yıl sonlarını ..

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td}NO{/td}
{td}İSİM{/td}
{td}BÜYÜK GÜN{/td}
{td}SONUÇ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}1{/td}
{td}ThirtyFouR{/td}
{td}07 Ekim 2014 Salı{/td}
{td}Regl yok - test negatif -Dr muayenesi 27 ekim{/td}
{/tr}
{tr}
{td}2{/td}
{td}selin4335{/td}
{td}11 Ekim 2014 Cumartesi{/td}
{td}14.10.14 de tahlil yaptıracak.{/td}
{/tr}
{tr}
{td}3{/td}
{td}Longingg{/td}
{td}13 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{td}14.10.14 de silik çizgi :) - 16.10.14 RANDAVUSU VAR{/td}
{/tr}
{tr}
{td}4{/td}
{td}busemk{/td}
{td}16 Ekim 2014 Perşembe{/td}
{td}BEKEMEDEYİZ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}5{/td}
{td}Asimelik{/td}
{td}16 Ekim 2014 Perşembe{/td}
{td}BEKEMEDEYİZ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}6{/td}
{td}ayse4968{/td}
{td}17 Ekim 2014 Cuma{/td}
{/tr}
{tr}
{td}7{/td}
{td}zynpela{/td}
{td}17 Ekim 2014 Cuma{/td}
{/tr}
{tr}
{td}8{/td}
{td}cimcimesevilay{/td}
{td}19 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}9{/td}
{td}yaren92{/td}
{td}19 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}10{/td}
{td}PEMBEDOLAP{/td}
{td}20 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}11{/td}
{td}GCA{/td}
{td}20 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{td}15.10.14 de tahlil yaptıracak.{/td}
{/tr}
{tr}
{td}12{/td}
{td}damak{/td}
{td}21 Ekim 2014 Salı{/td}
{/tr}
{tr}
{td}13{/td}
{td}agustos72{/td}
{td}25 Ekim 2014 Cumartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}14{/td}
{td}yasemin2014{/td}
{td}30 Ekim 2014 Perşembe{/td}
{/tr}
{tr}
{td}15{/td}
{td}gozdefat26{/td}
{td}30 Ekim 2014 Perşembe{/td}
{/tr}
{tr}
{td}16{/td}
{td}taydin{/td}
{td}08 Kasım 2014 Cumartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}17{/td}
{td}Kuse{/td}
{td}09 Kasım 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}18{/td}
{td}LoReNaaa{/td}
{td}10-14 KASIM{/td}
{/tr}
{tr}
{td}19{/td}
{td}tuncer82{/td}
{td}16 Kasım 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

Arkadaşlar smear testide çok önemli .
Muayenede çok güzel tertemiz aa bak yumurtanda burda falan dedi. Smear sonucunda yüksek derecede enfeksiyon çıktı. Hatta enfeksiyondan incelemeleri gereken hücreleri inceleyememişler. O derece.
Hamileliği engelliyormuş . Sizde yaptırmadıysanız hemen yaptırın. Zaman kaybetmeyin derim.

haziranda vermişti bana doktorum aşılama öncesi. bi kaç gün kullandım ne zaman hamile kalacağım belli bile değil diye vazgeçtim

Bide o kadar methedilen biryer. Napiim şimdi şu fitili bitiriyimde tekrar gidicem zaten. O kadar zorlandım ki akşam fitili yapmaya çalışırken. Ellerim titredi Sonra ben tahlil istiyorum derim .

Bende zorlanmistim cnm Allahtan 3 taneydi. benm dr tum kan degerlerime hormonlara fln bakti. herkestende boyle duydum. Ondan sasirdim seninkine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…