iki ay duzenli kullandim sonra aklima geldikce ictm simdi de duzenli kullanmaya calisiyrm gunde 1 tane iciyrmKızlar folik asit kullanıyormusunuz?
[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}@LoReNaaa{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@ThirtyFouR{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@selin4335{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@Longingg{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@busemk{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@Asimelik{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@ayse4968{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@zynpela{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@cimcimesevilay{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@yaren92{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@PEMBEDOLAP{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@GCA{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@damak{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@agustos72{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@yasemin2014{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@gozdefat26{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@taydin{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@Kuse{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@tuncer82{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Benim folic plus.icinde folik asit ,D vitamini,kalsiyum varEvet ona bende başladım . Hani diycem o ki farklı birşey kullanan varmı haberimiz olsun diymi ama
Eksik kalmayalım .
Benim folic plus.icinde folik asit ,D vitamini,kalsiyum var
evet cnm.. pztesi testi yapıcaktım ama daha fazla dayanamıcam artık nolcaksa olsun.... pembedolabında belli olmaz neden olmasın allah söyletmştir canım... :) yarın görüşürüz artuık..
Evet hersey var icinde ☺yalniz asi olduktan sonra 3 ay bebek yapamiyrsun cunku asida canli mikroplar var...en son ne zaman ne asisi oldum onu bile hatirlamiyrm..evlenirken saglik testinde hepatit b asisi uygundur yaziyordu doktora sormak hicde aklima gelemisOoooo tam plus yani :)
Gebelik öncesi aşı var mı hiç duymadım ama tüm yapılması gerekenleri yapmak isteriz tabiii. Bilgisi olan varsa paylaşır. Umarız.
kızlar o gun gıremedım nete bağlantım kesildi gunduz test yapmıştım negatıf cıktı gecede malum kırmızılar geldii[/QUOTE]Yanlışlıkla longingg eklemişim :) (Karşılıklı Allah söyletti valla) yanlış oldu. LoReNaaa hadi piste davet ediyorum seni
Evet hersey var icinde ☺yalniz asi olduktan sonra 3 ay bebek yapamiyrsun cunku asida canli mikroplar var...en son ne zaman ne asisi oldum onu bile hatirlamiyrm..evlenirken saglik testinde hepatit b asisi uygundur yaziyordu doktora sormak hicde aklima gelemis
Asi olmam gerekiyormuydu bilmiyrm ki bende...ee deniz sonrasi cikiyrsa suan denize girmedigin icin cikmiyrdur..birde 6,7 ay bebek yapmamayla ilgisi neymisAma sonuçta 3 ay içinde olmamışsın sende. Benimde sırtımda ergenlikten bu yana deniz sonrası çıkan ufak sivilceler vardır. Dr gittim kesin çözüm var dedi bir daha çıkmayacak dedi. eee yapalım o zaman dedim bide demesin mi 6-7 ay çocuk yok. İnşallah bebeğimden sonra gidicem tekrar. Şimdi düşünmek bile istemiyorum isterse hertarafımda çıksın
Aa sivilce ilaci evet biraz agir o ilclar cnmDeniz sonrası hemen geçmiyorki deniz güneş üstünü kapatıyor sonra başlıyor minik minik çıkmaya
İlaç kuvvetli sanırım. içikurutuyormuş resmen. Bir arkadaşımda kullandı. Dudaklarına kadar kurudu. Ama şimdi bebek resmen. Yumuşacık teni.
Hmm ben dr a kan tahlili yapalım mı bana gerek var mı kan değeri düşük çünkü dedim . Ona göre ilaç kullanırım gebelik öncesi diye. Hayır gere
k yok nasılsa gebelikte bol bol test yapıcaz dedi.
Cnm senin doktorun biraz garipmis. saglik ocagina gitti arkadasim orda bile yaptilar. demiri eksikti verdiler vitamin.
Kizlar canim arkadaslarim uzun bi aradam sonra tekrar giriyorum. Isler yogun yilsonu butce durumu ne yapavam bilemiyorum. 9 eylulde adet oldum. Dun ovulasyon testinde ufakta olsun kirmizi gordum.ve kacirmadim gunu.esimde cuma gidecek sperm testine bakalim sonuclar naail olacak.ovulasyona devam edecem folik asit plus kullamiyorum ama bazen duzemli degil.sizlerden ne haber okuyamadim biri ozetlesin kim hamile falan diye siLeri kocaman opuyorum.
haziranda vermişti bana doktorum aşılama öncesi. bi kaç gün kullandım ne zaman hamile kalacağım belli bile değil diye vazgeçtimKızlar folik asit kullanıyormusunuz?
[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}@LoReNaaa{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@ThirtyFouR{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@selin4335{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@Longingg{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@busemk{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@Asimelik{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@ayse4968{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@zynpela{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@cimcimesevilay{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@yaren92{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@PEMBEDOLAP{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@GCA{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@damak{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@agustos72{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@yasemin2014{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@gozdefat26{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@taydin{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@Kuse{/td}
{/tr}
{tr}
{td}@tuncer82{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Bide o kadar methedilen biryer. Napiim şimdi şu fitili bitiriyimde tekrar gidicem zaten. O kadar zorlandım ki akşam fitili yapmaya çalışırken. Ellerim titrediSonra ben tahlil istiyorum derim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?