İnşlh pozitif olur sonuç duaların seninle Cnm
Kana hiçbirşey olmaz stres yapma iyi düşün :) sağlık ocağındamı yaptırdın ?Belki erken cikmistir die aradim.aletleri bozulmus 12 de arayin dedi. ya kana bisey olur mu acaba ne sans arkadas
Yarın benimki cnm inslh haberdar ederim sizi :)Seninde bugün randevun varmış güzel haberlerini bekliyoruz:)
Yarın benimki cnm inslh haberdar ederim sizi :)
Kana hiçbirşey olmaz stres yapma iyi düşün :) sağlık ocağındamı yaptırdın ?
Bende zorlanmistim cnmAllahtan 3 taneydi. benm dr tum kan degerlerime hormonlara fln bakti. herkestende boyle duydum. Ondan sasirdim seninkine
Alttan muayene yaptı . Hatta resim bile verdi. Çok temiz görünüyor dedi. Smearde enfeksiyon çıktı. Oda gebeliğe engelmiş bir nevi.Yumurtayi nasil gormus oyle ya anlamadim.ultrasonda mi gordu
Doktor bana da vermsiti biraz kullandim baktim hamile dglm biraktim gunde 3 tane olan bnmki midem rahatsiz pek kullanmadjm.ama bgun adetten itibaren 4 gunjm testi yapmamak icin zor tutuyorum kend ij mi hic bi belirti yok istahim acik ve uykm var sadece.eeger hamişsem bile folik az kullandim://
Her doktor oyle hemen kan tahlili yapmaz cnm.bak benim ki kan tahlili yapmadan teshis koydu polikistik over var die.ama ben kan tahlili istedim tahliller iyi cikti sonra o doktora gitmemeye basladim baska bir doktora gittim o hersey normal dedi.bende diger doktorun yaptiklarini anlatinda oda yumurtaliklarda oyle bir goruntu var sakin kilo alma dedi.sen istemelisin tahlilleriAma ben dr a normal kontrol olarak gittim , kist falan varmı diye. Geblikl. ilgili birşey söylemedim . Ondan tahlil istememiş olabilir mi?
Yani oyle alttan bakarak yumurtayi goremez ondan sasirdim ben ☺enfeksiyon evet spermlerin gecisini engelleyebilir ama kesin olarak bebegin olmaz diyemez.sana tavsiyem gelecek randevunda enfeksiyon gecmediyse sakin baska ilac kullanmaAlttan muayene yaptı . Hatta resim bile verdi. Çok temiz görünüyor dedi. Smearde enfeksiyon çıktı. Oda gebeliğe enggelecekir nevi.
Ama ben dr a normal kontrol olarak gittim , kist falan varmı diye. Geblikle ilgili birşey söylemedim . Ondan tahlil istememiş olabilir mi?
Korunuyormusunuz dedi bende hayır dedim. Folik verdi.Gebelik planliyoruz fln deseydin cnm . ne bileyim folik veriyo jan tahlili yapio
Enfeksiyon için bir fitil birde hap verdi. Fitili kullanıyorum gebelilte herhangi bir zararı yokmuş. Ama diğer ilacı kullanmıyorum. Yinede bir olasılığımız var diymi ama :)Yani oyle alttan bakarak yumurtayi goremez ondan sasirdim ben ☺enfeksiyon evet spermlerin gecisini engelleyebilir ama kesin olarak bebegin olmaz diyemez.sana tavsiyem gelecek randevunda enfeksiyon gecmediyse sakin baska ilac kullanma
Htta rahim duvar kalınlığında çok iyi dedi.Yani oyle alttan bakarak yumurtayi goremez ondan sasirdim ben ☺enfeksiyon evet spermlerin gecisini engelleyebilir ama kesin olarak bebegin olmaz diyemez.sana tavsiyem gelecek randevunda enfeksiyon gecmediyse sakin baska ilac kullanma
Var cnm tabiki.sanki hamile kalanlarin hepsinin durumu cok mu iyiyken hamile kaldi.ben burda topiklerde cok okudum enfeksiyonla hamile kalan varmis.ama en sagliklisi enfeksiyon olmadan hamile kalmak tabiki.Enfeksiyon için bir fitil birde hap verdi. Fitili kucoknıyorum gebelilte herhangi bir zararı yokmuş. Ama diğer ilacı kullanmıyorum. Yinede bir olasılığımız var diymi ama :)
Olmadi kizlar ya 0.79 cikti
Olmadi kizlar ya 0.79 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?