BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Bende zorlanmistim cnm Allahtan 3 taneydi. benm dr tum kan degerlerime hormonlara fln bakti. herkestende boyle duydum. Ondan sasirdim seninkine

Ama ben dr a normal kontrol olarak gittim , kist falan varmı diye. Geblikle ilgili birşey söylemedim . Ondan tahlil istememiş olabilir mi?

Niçin az kullandın ki . Herhangi bir zararı yok diye biliyorum hatta faydası varmış. Hergün gn bir tane atsaydın , ,İlerde keşke dememek için.

Ama ben dr a normal kontrol olarak gittim , kist falan varmı diye. Geblikl. ilgili birşey söylemedim . Ondan tahlil istememiş olabilir mi?
Her doktor oyle hemen kan tahlili yapmaz cnm.bak benim ki kan tahlili yapmadan teshis koydu polikistik over var die.ama ben kan tahlili istedim tahliller iyi cikti sonra o doktora gitmemeye basladim baska bir doktora gittim o hersey normal dedi.bende diger doktorun yaptiklarini anlatinda oda yumurtaliklarda oyle bir goruntu var sakin kilo alma dedi.sen istemelisin tahlilleri

Alttan muayene yaptı . Hatta resim bile verdi. Çok temiz görünüyor dedi. Smearde enfeksiyon çıktı. Oda gebeliğe enggelecekir nevi.
Yani oyle alttan bakarak yumurtayi goremez ondan sasirdim ben ☺enfeksiyon evet spermlerin gecisini engelleyebilir ama kesin olarak bebegin olmaz diyemez.sana tavsiyem gelecek randevunda enfeksiyon gecmediyse sakin baska ilac kullanma

Yani oyle alttan bakarak yumurtayi goremez ondan sasirdim ben ☺enfeksiyon evet spermlerin gecisini engelleyebilir ama kesin olarak bebegin olmaz diyemez.sana tavsiyem gelecek randevunda enfeksiyon gecmediyse sakin baska ilac kullanma
Enfeksiyon için bir fitil birde hap verdi. Fitili kullanıyorum gebelilte herhangi bir zararı yokmuş. Ama diğer ilacı kullanmıyorum. Yinede bir olasılığımız var diymi ama :)

Htta rahim duvar kalınlığında çok iyi dedi.

Enfeksiyon için bir fitil birde hap verdi. Fitili kucoknıyorum gebelilte herhangi bir zararı yokmuş. Ama diğer ilacı kullanmıyorum. Yinede bir olasılığımız var diymi ama :)
Var cnm tabiki.sanki hamile kalanlarin hepsinin durumu cok mu iyiyken hamile kaldi.ben burda topiklerde cok okudum enfeksiyonla hamile kalan varmis.ama en sagliklisi enfeksiyon olmadan hamile kalmak tabiki.

[QUOTE="GCA, post: 37320351, member: 426534"ayalmadi kizlar ya 0.79 cikti [/QUOTE]
Hakkinda hayirlisi olsun cnm uzulme gelecek aya kaldi umutlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…