Yumurtayi nasil gormus oyle ya anlamadim.ultrasonda mi gorduArkadaşlar smear testide çok önemli .
Muayenede çok güzel tertemiz aa bak yumurtanda burda falan dedi. Smear sonucunda yüksek derecede enfeksiyon çıktı. Hatta enfeksiyondan incelemeleri gereken hücreleri inceleyememişler. O derece.
Hamileliği engelliyormuş . Sizde yaptırmadıysanız hemen yaptırın. Zaman kaybetmeyin derim.
Doktor bana da vermsiti biraz kullandim baktim hamile dglm biraktim gunde 3 tane olan bnmki midem rahatsiz pek kullanmadjm.ama bgun adetten itibaren 4 gunjm testi yapmamak icin zor tutuyorum kend ij mi hic bi belirti yok istahim acik ve uykm var sadece.eeger hamişsem bile folik az kullandim://Ooooo tam plus yani :)
Gebelik öncesi aşı var mı hiç duymadım ama tüm yapılması gerekenleri yapmak isteriz tabiii. Bilgisi olan varsa paylaşır. Umarız.
Yapmadjm henuz bekliyorum tam hasta olcak gbiyim sancı geliyo.hamile bi arkadasim bekle dedi kararsizimmmmselin4335 bugün tahlil yaptıracaktın ?
Gunun 4 gunmu gecti cnm.idrar testi cikr neden bekleyesin ki oyle ya da boyle sonucu ogreneceksin sonuctaYapmadjm henuz bekliyorum tam hasta olcak gbiyim sancı geliyo.hamile bi arkadasim bekle dedi kararsizimmmm((( olumsuz olursa moralim bozulcakkk
Normalde hep 2 gun gec olurum gecen ay 2 gun erken oldum tarihler sasti.yarin yaparim artkk cnku hic hamilellik belirtim yokkGunun 4 gunmu gecti cnm.idrar testi cikr neden bekleyesin ki oyle ya da boyle sonucu ogreneceksin sonucta
Hayirlisi olsun cnm..benimde adetime 3 gun kaldi bende de hic bir belirti yok beklentim de yok gelecek ayi bekliyorum.sende sonuc ne olursa olsun uzulme stresi yasakliyorum herkese☺Normalde hep 2 gun gec olurum gecen ay 2 gun erken oldum tarihler sasti.yarin yaparim artkk cnku hic hamilellik belirtim yokk
Sadece merak strese sokuyo insaniHayirlisi olsun cnm..benimde adetime 3 gun kaldi bende de hic bir belirti yok beklentim de yok gelecek ayi bekliyorum.sende sonuc ne olursa olsun uzulme stresi yasakliyorum herkese☺
Ahh o merak yok mu merak ☺yarina mujdeli haberini aliriz insallah cnmSadece merak strese sokuyo insaniinsallah guzel haberlerini alirim ben de hakkimizda hayirlisi
Insallah :)Ahh o merak yok mu merak ☺yarina mujdeli haberini aliriz insallah cnm
Gunaydin kizlar kanimi verdim 10 da cikcakmis lutfen dua edin bana. sonucu bildiririm mutlaka size
Belki erken cikmistir die aradim.aletleri bozulmus 12 de arayin dedi. ya kana bisey olur mu acaba ne sans arkadas
Gunaydin kizlar kanimi verdim 10 da cikcakmis lutfen dua edin bana. sonucu bildiririm mutlaka size
Kana birsey olmaz korkma:)) sonuç pozitif olsunda varsın geç olsun:)
Güzel haberlerini alırız inşallah
İnşlh pozitif olur sonuç duaların seninle CnmGunaydin kizlar kanimi verdim 10 da cikcakmis lutfen dua edin bana. sonucu bildiririm mutlaka size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?