BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Yumurtayi nasil gormus oyle ya anlamadim.ultrasonda mi gordu

Ooooo tam plus yani :)

Gebelik öncesi aşı var mı hiç duymadım ama tüm yapılması gerekenleri yapmak isteriz tabiii. Bilgisi olan varsa paylaşır. Umarız.
Doktor bana da vermsiti biraz kullandim baktim hamile dglm biraktim gunde 3 tane olan bnmki midem rahatsiz pek kullanmadjm.ama bgun adetten itibaren 4 gunjm testi yapmamak icin zor tutuyorum kend ij mi hic bi belirti yok istahim acik ve uykm var sadece.eeger hamişsem bile folik az kullandim://

Normalde hep 2 gun gec olurum gecen ay 2 gun erken oldum tarihler sasti.yarin yaparim artkk cnku hic hamilellik belirtim yokk
Hayirlisi olsun cnm..benimde adetime 3 gun kaldi bende de hic bir belirti yok beklentim de yok gelecek ayi bekliyorum.sende sonuc ne olursa olsun uzulme stresi yasakliyorum herkese☺

Hayirlisi olsun cnm..benimde adetime 3 gun kaldi bende de hic bir belirti yok beklentim de yok gelecek ayi bekliyorum.sende sonuc ne olursa olsun uzulme stresi yasakliyorum herkese☺
Sadece merak strese sokuyo insaniinsallah guzel haberlerini alirim ben de hakkimizda hayirlisi

Bu sabah bi ablamla bulustum, hamile olsaydin cikardi kullandigin test cok hassas 1 hafta sonra bile gösteriyor dedi. Umudumu kestim, yarim saat sonra reglim geldi Psikoloji nelere kadir, o kadar olumlu bakiyordum, sanki varmista kaybetmisim gibi üzgünüm su an....

Gunaydin kizlar kanimi verdim 10 da cikcakmis lutfen dua edin bana. sonucu bildiririm mutlaka size

Günaydın kizlar
Bat yarın, dün sabah ufaktan adet sancılarım oldu bu sabahta sol tarafım legen kemiginin üst tarafina doğru ara ara ağrı giriyor gaz sancısı olabilir başkada hiçbir belirtir yok, keşke hamile olsam beklemekten başka çare yok malesef, Rabbim isteyen herkese versin insallah.

Belki erken cikmistir die aradim.aletleri bozulmus 12 de arayin dedi. ya kana bisey olur mu acaba ne sans arkadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…