BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

kızlar batım 24-25 eylül sizce yumurtlamam bitmişmidir (satım 27 eylül)

kızlar batım 24-25 eylül sizce yumurtlamam bitmişmidir (satım 27 eylül)

elifay Regl dönemlerin düzenlimi ? Kaç günde bir oluyorsun? En son regl döneminin ilk gününü yazarmısın?
Ayrıca yumurtlama dönemi diye diğer günleri es geçme derim.

AYNEN CANIM YENİ YILIN BÜTÇESİ DEGİL DAHA BU. BİZ 22 BÖLGEYİ KONTROL EDİYORUZ HARCAMALARINA FALAN BAKIYORUZYA. ONLAR YIL SONUNDA HESAP KAPATACAKLAR. ONLARI KONTROL ETMEYE BAŞLADIK. BİR SÜRÜ YALNIŞ VAR. DERSERİM VAR BEBEK İSTİYOM OOOOOOOOOOO KAFAM COK YOGUN VALLAHİ

elifay Regl dönemlerin düzenlimi ? Kaç günde bir oluyorsun? En son regl döneminin ilk gününü yazarmısın?
Ayrıca yumurtlama dönemi diye diğer günleri es geçme derim.

satımı yazmışım 27 eylül düzenli 28-29 günde bir ben 3 ay yumurta takibi yaptırdım ordan edindiğm bilgi ve ovülasyon testi ile 13.gün yumurtluyorum testtede çift çizgiyi 13.gün gördüm bu durumda bundan sonra gebelik oluşmazmı

Hayır oluşur. Özellikle ertesi günü değerlendirin canm.

kızlar adetim bittikten sonra başladım hemen ovulasyona pazartesi hafif kırmızıyı görüm ama çok bulanıktı. ama salı carşamba netlşmedi tamamen gitti çizgi nasıl oluyor bu yaaaa

Kizlar bgun saglik ocagina gittim hemsire sabah ac karna gel dedi.hastaneye geldim cihaz bozukmus test yaptiramadjm meraktann ölcmmm

Bende küre baslamaya karar verdim. 2 aydır klomen kullaniyorum ama cok stres yapiyorum o yüzden akışına bırakacağım :)
Klomen yumurta gelisimi icin kullaniyrsun degil mi cnm..bence ilacina devam et sonucta kurde kullansan beklenti icine gireceksin

Klomen yumurta gelisimi icin kullaniyrsun degil mi cnm..bence ilacina devam et sonucta kurde kullansan beklenti icine gireceksin

evet canım. ama doktoruma da söyledim geçen ay. aşırı duygusallık yapıyor bende ilaç ve yoruldum da biraz sürekli takipten. herşeyi takip etmekten yoruldum psikolojik olarak

canım ertesi gün maalesef olmadı eşim geç geldi eve 11-13-15-16.günler oldu bugün 19.gün artık gebelik olmaz değil mi?Tabiki mevlam bilir herşeyin en hayırlısını

Hmm üzerinden baya geçmiş ama , hayırlısı artık. Denemekte fayra var. Rabbim ol derse oluverir. İnşallah seninde bir an evvel kucağın dolar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…