Yaptım Cnm erken teste göre daha belirgin çıktı bence bu testlerin normaliyle farkı yok.. Valla gün sayıyoruz Cnm bu ay olmasa bile önümüzdeki ay seni hamiş yapıcaz inşlhTekrar idrar testi yaptinmi cnm..benimde kaldi 2 gun...
Hah iste aradigim cavap test koyuysa hamilesin Allahin izniyle canim ☺beni bosverin canim siz benden once hamilelik haberini alacagimiz cok kisi var daha ☺ bu gidisle gelecek ayda olmayac ak esimin yuzunu gorebildigim yokYaptım Cnm erken teste göre daha belirgin çıktı bence bu testlerin normaliyle farkı yok.. Valla gün sayıyoruz Cnm bu ay olmasa bile önümüzdeki ay seni hamiş yapıcaz inşlh
Günaydın herkese arkadaşlar.
Geçen aylarda rüyamda bir arkadaşımın evine gittiğimde bir sürü muhabbet kuşu gördüm aradım rüyayı anlatıyorum hamile haberini aldı ertesi gün.
Bugün rüyamda yine muhabbet kuşlar gördüm ama kendi evimde :)
İnsanoğlu işte hemen ümide kapılıyoruz.
Buarada çok fena hasta oldum burnum tıkandı. Bademciklerim şişti ... Salgın var herhalde.
İnşallah sevilaycımgeçmiş olsun cnm inşallah bu sefer rüyan senden yana doğru çıkar :)
Hayir olsun insallah canim...eger ruyan cikarsa o bademcik sismesi de hamilelik belirtisi oabilir☺Günaydın herkese arkadaşlar.
Geçen aylarda rüyamda bir arkadaşımın evine gittiğimde bir sürü muhabbet kuşu gördüm aradım rüyayı anlatıyorum hamile haberini aldı ertesi gün.
Bugün rüyamda yine muhabbet kuşlar gördüm ama kendi evimde :)
İnsanoğlu işte hemen ümide kapılıyoruz.
Buarada çok fena hasta oldum burnum tıkandı. Bademciklerim şişti ... Salgın var herhalde.
Canim napiyosun belirtiler ne alemde.benim bata iki gun kaldi bel agrilarim basladigeçmiş olsun cnm inşallah bu sefer rüyan senden yana doğru çıkar :)
Hayir olsun insallah canim...eger ruyan cikarsa o bademcik sismesi de hamilelik belirtisi oabilir☺
Canim napiyosun belirtiler ne alemde.benim bata iki gun kaldi bel agrilarim basladi
Hayir olsun insallah canim...eger ruyan cikarsa o bademcik sismesi de hamilelik belirtisi oabilir☺
İnşallah İnaşllh... Peki bu bademcik olayı varmı gerçekten duymuşmuydun?
Bak bende sadece bel agrisi var ortak olarak☺ee senin erken gebelik testi vaktin gelmis o zaman .bende boyle belirti olsa yapardim test ama tik yok☺hayırlısı olsun bakalım benimde 3 gün kaldı kasık ağrısı bel ağrısı ve normalden fazyikakıntım var ben kendimi aştım dünden beri midem bulanıyo ve ara ara gözüm kararıyo
Ben okumustum bademciklerde sisme oluyor diye.ama atesin bademciklerden kaynakli da olabilir cnmHem ateşimde var benimevet evet var.
Bak bende sadece bel agrisi var ortak olarak☺ee senin erken gebelik testi vaktin gelmis o zaman .bende boyle belirti olsa yapardim test ama tik yok☺
supriz hamilelik olayina bayagi adapte olmussun cnm sen.ama bak kendini beklenti icine sokuyorsun.zaman daraldikca daha stresli goruyorum seni...ama test yapmamana sasirdim acikcasihey gidi günler heyy geçen aylarda şimdiye gebelik testlerini yapa yapa bi ha olmuştum bu ay hiiç yapmadım yapasımm da yok inşallah adetim gecikir bi kaç günde bende mecburen bi test yapar sürpriz hamile olduğumu öğrenirim umut dünyası iştee
supriz hamilelik olayina bayagi adapte olmussun cnm sen.ama bak kendini beklenti icine sokuyorsun.zaman daraldikca daha stresli goruyorum seni...ama test yapmamana sasirdim acikcasi
Hadi bakim yarin olsun da o zaman da stres yapmiyorum diyebilcek misin☺ canim az cok tanidim seni .anliyorum da bir seyi cok isteyince surekli onu dusunuyorsun ama bu bize zarar veriyorhahah vallahi stres yapmıyorum kız söylemişim ya evet hiç test yapmadım almadım bile:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?