Cnm bende ayın 2 sinde ovulasyonda koyu çizgiyi gördüm 2 si ve 3 ünde oldu başkada olmadı bayram girdi araya inşlh tutar iyi düşüncanım ertesi gün maalesef olmadı eşim geç geldi eve 11-13-15-16.günler oldubugün 19.gün artık gebelik olmaz değil mi?Tabiki mevlam bilir herşeyin en hayırlısını
Bende yarını bekliyorum Cnm hayırlı müjdeli haberler alalımda bekleyelimKizlar bgun saglik ocagina gittim hemsire sabah ac karna gel dedi.hastaneye geldim cihaz bozukmus test yaptiramadjm meraktann ölcmmm
InsallahhhBende yarını bekliyorum Cnm hayırlı müjdeli haberler alalımda bekleyelim
Aminn:)Hayırlı haberlerin olsun inşallah
Yumurta takibide mi yaptiriyordun cnm..yan etkisi bence psikolojik olmus.klomenle hamile kalan bir suru kadin varevet canım. ama doktoruma da söyledim geçen ay. aşırı duygusallık yapıyor bende ilaç ve yoruldum da biraz sürekli takipten. herşeyi takip etmekten yoruldum psikolojik olarak
Tekrar idrar testi yaptinmi cnm..benimde kaldi 2 gun...Bende yarını bekliyorum Cnm hayırlı müjdeli haberler alalımda bekleyelim
Yumurta takibide mi yaptiriyordun cnm..yan etkisi bence psikolojik olmus.klomenle hamile kalan bir suru kadin var
Yumurta uzerinde olumlu etkisi var yani.peki gebeligin Devam etmeme sebebi neydi cnmevet canım doktor kontrolünde yumurta takibi yapıyorum. ilk ay tek yumurtam vardı ikinci ayımda 4 yumurtam oluştu yumurtalıklarımı çalıştırdı ama gerçekten psikolojik olarak baya etkilenmeye başladım. 1 sene içinde 2 gebelik yaşadım ve 1 senedir sadece gebelik hesabı yapıyorum bu da yordu beni ..
Sor cnm biliyorsak cvb veririzkızlar nasılsınız? bir konuda acil yardımınıza ihtiyacım var online olan cevap verebilecek arkadaşım var mı acaba? tsk ler
Gebelik varsa 6 gun oncesini gostermez daha cnm.sen takip etmeye devam et devami gelmezse kan testi yaptir kanda cikar hemenkonu da şu.. benim kücüklügümden beri regl tarihim hic sasmaz hep 28 günde bir olur.. nisan ayında büyük bir miyom ameliyatı oldum. sonrasında da reglim 28gunde bir olmaya devam etti.. sonra arada bir gün 26günde oldu.. gecen ayda 25. gün oldum. doktorumu aradım normal mevsimseldir dedi. bugünde 22.günüm tuvalete gittikce pembe pembe deliyor kagıda sildikce.. adet kanaması gibi agrım var kasıklarımda.. sorum da şu.. bukadar erken regl olabilir miyim? 22gun ck anormal değil mi, yoksa yerlesme kanaması olabilir mi? ultra erken gebelık testı ve normal gebelık testı yaptım (ıdrarda) hic birsey cıkmadı.. kafam karıstı anlayacagınız: )
Gebelik varsa 6 gun oncesini gostermez daha cnm.sen takip etmeye devam et devami gelmezse kan testi yaptir kanda cikar hemen
Ama herkrs icin gecerli degil o erken gosterme suresi ama.once kana gecer gebelik sonra idrara.yerlesme kanamasiysa idrara gecmemistir daha.sen yarin git bir kan testi yaptir en iyisi.simdi labratuar kapalidir heraldeacil gidip yaptırayım mı kan testi sence? bekleyeyim mi.. birsey olmaz degilmi agrıda olunca korktum.. ultra erken gebelik testinde 7gün öncesinden gösterir yazıyor,bir sürü insan ben 7-8gun kala ögrendim diye yazıyor ne bileyim kafam karıştı cnm ya.. insallah regl değilimdir. hem bebis olsun hem de regl icin cok erken bir süre 22gün: (
Yumurta uzerinde olumlu etkisi var yani.peki gebeligin Devam etmeme sebebi neydi cnm
Anladim cnm demek ki yumurtalarla ilgili bir problem degil.o yuzden bence ilacini kullanya devam et.tabi son karar seninİlk gebeligimde sağlik sorunlari vardi ikinci kimyasal gebelikti. Kan pihtilasmasi var bende
Ama herkrs icin gecerli degil o erken gosterme suresi ama.once kana gecer gebelik sonra idrara.yerlesme kanamasiysa idrara gecmemistir daha.sen yarin git bir kan testi yaptir en iyisi.simdi labratuar kapalidir heralde
En iyisi evet beklemek cnm.yarin doktorunu ara sor istersen yine de goz ardi etmemek lazimözeller acıkta benim gittigim gitmeye gerek yok simdi beklemek en iyisi galiba:S buarada 5 dakıkada bir bakıyorum her sildigimde lekelenme oluyor.. yerlesme kanaması olsa bukadar olmaz heralde fazla sanki değil mi: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?