- 15 Ocak 2014
- 670
- 380
- 133
Acaba bugün erken gebelik testi alsammıyoksa çok mu erken olur.
Hadi bakim yarin olsun da o zaman da stres yapmiyorum diyebilcek misin☺ canim az cok tanidim seni .anliyorum da bir seyi cok isteyince surekli onu dusunuyorsun ama bu bize zarar veriyor
kaç gün kaldı adetine
4 gün kaldı. 20 si olarak bekliyorum.
hımm erken olabilir bekle bekle az kaldı şimdiden stres yapmayalım benimde 3 gün var yapmadım hiçç şimdi negatif çıkarsa moralim bozulur yani
Aslında merakten öte gebelik yoksa ilaca başlamam gerekiyor da o yüzden acele ediyorum.
anladımm o zaman kan testi yaptır direkt sonucu alırsın olmaz mı?????
Evet tek çözüm gibi görünüyor. erken gebeliktee 4 gün önceden görünüyor diye biliyorum ama , bilgin varmı?
YUMURTLAMA GÜNLERİMİ Bİ TÜRLÜ ANLAYAMADIM ZATEN. TEST YAPIYORUM GÜNLÜK AMA Bİ TÜRLÜ TAM KIRMIZI ÇİCGİYİ GÖREMEDİM SEN HESAPLASANA .5 EYLÜLDE ADET OLDUM 26 GÜN DE OLURUM NE ZAMAN YUMURTLAMAMYumurtlama gunun ne zaman ki
AMa Senin bu ay gec olmustu son adet baslangic tarihini soyle senYUMURTLAMA GÜNLERİMİ Bİ TÜRLÜ ANLAYAMADIM ZATEN. TEST YAPIYORUM GÜNLÜK AMA Bİ TÜRLÜ TAM KIRMIZI ÇİCGİYİ GÖREMEDİM SEN HESAPLASANA .5 EYLÜLDE ADET OLDUM 26 GÜN DE OLURUM NE ZAMAN YUMURTLAMAM
İyi olacak canim iyi sen icini ferah tutkızlar bugün yeni girebildim kan testi yaptırdım 63.59 çıktı doktor daha çok yeni haftaya tekrar yapalım 200 lerde falan olursa tam anlamıyla rahatlarız dedi
kızlar bugün yeni girebildim kan testi yaptırdım 63.59 çıktı doktor daha çok yeni haftaya tekrar yapalım 200 lerde falan olursa tam anlamıyla rahatlarız dedi
2günde 1 tekrarla diye söylüyolar ya seninki haftayamı dedikızlar bugün yeni girebildim kan testi yaptırdım 63.59 çıktı doktor daha çok yeni haftaya tekrar yapalım 200 lerde falan olursa tam anlamıyla rahatlarız dedi
İyi olacak canim iyi sen icini ferah tut
inşlh kızlar 2-3 günde bir iki katına çıkması gerekiyomuş haftaya daha yüksek değerli bi sonuç alırım inşlhhhh :)İyi olucak inşallah hayırlısı :) heyecan dorukta.
ewet cnm haftaya sabah tekrar gel yapalım dedi ama mutlaka tekrar yapmamız gerekiyo dedi ondan sonra netleştirecek2günde 1 tekrarla diye söylüyolar ya seninki haftayamı dedi
ewet cnm haftaya sabah tekrar gel yapalım dedi ama mutlaka tekrar yapmamız gerekiyo dedi ondan sonra netleştirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?