BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Hayirlisi olsun o zaman cnm bekliyorum haberini☺kendini yipratma bak kasima adapte olduk olmazsa bile

Yapamadım. Öğlen yemeğini ofise sipariş edelim dedi arkadaşlar kırmadım. Yarına kaldı. Çok heveslenmiştim ama kısmet demekki. Vardır bundada hayır.

Kizlarrr ben en son 11 eylulde olmustum bu ay hala adet dglm 1. Ve 4. Gun test yaptim negatif.bgn saglik ocagindaki doktora gttim daha 6 gun gecmis erken kan tahlili yapsam da cikmaz 10. gun gel dedi.bi fikri olan var miii???

merhaba arkadaşlar
1 senedir adetlerim 35- 40 günde bir oluyordu hatta 40 günü de geçiyordu
hormonlarımda sıkıntı yok ama 4,5 cmlik over kistim var.
eskiden 27-28 günde bir adet olurdum, geçen ay da 12sinde oldum.
bu ay da 35. gündeyim hala gelen giden yok, bu ay hiç korunmadık da, hamile miyim diye meraktan ölüyorum
yarın bhcg baktırıcam, inşallah hamileyimdir dua edin olur mu:)

Kizlarrr ben en son 11 eylulde olmustum bu ay hala adet dglm 1. Ve 4. Gun test yaptim negatif.bgn saglik ocagindaki doktora gttim daha 6 gun gecmis erken kan tahlili yapsam da cikmaz 10. gun gel dedi.bi fikri olan var miii???
Cok sacma kan testi bat tarihinden 1 hafta once bile cikar ama kesin sonuc icin bat tarihinde yaptirmak lazim

Hakkin da hayirlisi olsun bekliyoruz iyi haberlerini

Cok sacma kan testi bat tarihinden 1 hafta once bile cikar ama kesin sonuc icin bat tarihinde yaptirmak lazim
Suan cikan sonuc tam anlamiyla kesin sonuc vermez dedi.evdeki testler negatif cknca bnde ısrar etmedim bklyrum yarin bir hafta gecikmis olucam://

Suan cikan sonuc tam anlamiyla kesin sonuc vermez dedi.evdeki testler negatif cknca bnde ısrar etmedim bklyrum yarin bir hafta gecikmis olucam://
Benim 3 gün geçmişti bat yaptılar Cnm bu doktorlardan bi acayip yapmak isteyen yapsın. Pazartesi tekrar gidersin Cnm bi haftan dolmuş yada özele git

kızlar günayın ben 4 gün kala yaptrımıştım 2,39 çıkmıştı kanda 16 bat ama halen olmadım hiç şaşmazdı klomen kullanmıştım o geciktiriyormu

İnşlh meleğin gelmiştir o yüzden gecikmen olmuştur bugün yaptıracaksın herhalde bekliyoruz haberini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…