- 5 Nisan 2011
- 383
- 191
- 333
Bence tekrarla testi. Adetin de gecmis.ins guzel haberler alirizdr aramadım negatif diye bir daha da yapmadım dün adet günümdü olmadım bugün bekliyorum bakalım
Hayirlisi olsun o zaman cnm bekliyorum haberini☺kendini yipratma bak kasima adapte olduk olmazsa bile
Tabi cnm vardir bir hayir.bende aenle birlikte yarini bekliyrm o zaman☺Yapamadım. Öğlen yemeğini ofise sipariş edelim dedi arkadaşlar kırmadım. Yarına kaldı. Çok heveslenmiştim ama kısmet demekki. Vardır bundada hayır.
Dur bakalim dur daha konusmak icin erken☺benim bat bugun daha hasta olmadim ama gelecek bat tarihimi verdim☺☺☺sol kasigim da agri var heran hasta ola bilirimayşeeee daha test yapmadımm bak 2 günüm kaldı :):)
Dur bakalim dur daha konusmak icin erken☺benim bat bugun daha hasta olmadim ama gelecek bat tarihimi verdim☺☺☺sol kasigim da agri var heran hasta ola bilirim
Kiz yanlis anlama ben bat gelmeden testi yaparsin dayanamazsin demk istedim☺hevesimi kursağımda bırakma kız :)
5 Eylül canım adet başlangıc tarıhım. bide 26 günde oluyorumAm
AMa Senin bu ay gec olmustu son adet baslangic tarihini soyle sen
Canim biz ekimdeyiz ekimde ki son batini soylemen lazim5 Eylül canım adet başlangıc tarıhım. bide 26 günde oluyorum
1 ekimde mi adet gordun en son ...en son adet baslangic tarihin kac5 Eylül canım adet başlangıc tarıhım. bide 26 günde oluyorum
Cok sacma kan testi bat tarihinden 1 hafta once bile cikar ama kesin sonuc icin bat tarihinde yaptirmak lazimKizlarrr ben en son 11 eylulde olmustum bu ay hala adet dglm 1. Ve 4. Gun test yaptim negatif.bgn saglik ocagindaki doktora gttim daha 6 gun gecmis erken kan tahlili yapsam da cikmaz 10. gun gel dedi.bi fikri olan var miii???
Hakkin da hayirlisi olsun bekliyoruz iyi haberlerinimerhaba arkadaşlar
1 senedir adetlerim 35- 40 günde bir oluyordu hatta 40 günü de geçiyordu
hormonlarımda sıkıntı yok ama 4,5 cmlik over kistim var.
eskiden 27-28 günde bir adet olurdum, geçen ay da 12sinde oldum.
bu ay da 35. gündeyim hala gelen giden yok, bu ay hiç korunmadık da, hamile miyim diye meraktan ölüyorum
yarın bhcg baktırıcam, inşallah hamileyimdir dua edin olur mu:)
Suan cikan sonuc tam anlamiyla kesin sonuc vermez dedi.evdeki testler negatif cknca bnde ısrar etmedim bklyrum yarin bir hafta gecikmis olucam://Cok sacma kan testi bat tarihinden 1 hafta once bile cikar ama kesin sonuc icin bat tarihinde yaptirmak lazim
Benim 3 gün geçmişti bat yaptılar Cnm bu doktorlardan bi acayip yapmak isteyen yapsın. Pazartesi tekrar gidersin Cnm bi haftan dolmuş yada özele gitSuan cikan sonuc tam anlamiyla kesin sonuc vermez dedi.evdeki testler negatif cknca bnde ısrar etmedim bklyrum yarin bir hafta gecikmis olucam://
teşekkür ederim canım kan verince paylaşırım :)Hakkin da hayirlisi olsun bekliyoruz iyi haberlerini
İnşlh meleğin gelmiştir o yüzden gecikmen olmuştur bugün yaptıracaksın herhalde bekliyoruz haberini :)merhaba arkadaşlar
1 senedir adetlerim 35- 40 günde bir oluyordu hatta 40 günü de geçiyordu
hormonlarımda sıkıntı yok ama 4,5 cmlik over kistim var.
eskiden 27-28 günde bir adet olurdum, geçen ay da 12sinde oldum.
bu ay da 35. gündeyim hala gelen giden yok, bu ay hiç korunmadık da, hamile miyim diye meraktan ölüyorum
yarın bhcg baktırıcam, inşallah hamileyimdir dua edin olur mu:)
evet canım hala gelen giden yok, önümüzdeki 35 hafta da olmasın :))İnşlh meleğin gelmiştir o yüzden gecikmen olmuştur bugün yaptıracaksın herhalde bekliyoruz haberini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?