BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Kızlar ignemi olali 5 gun oldu kaldi 9 gunum daha var inşallah rabbim bu ay nasip eder isteyen herkese...

İyi geceler hepinize,
Kaç gündür yogunluktan okudum ama yazamadim bir türlü. Longing canim çok sevindim senin adina. Allah saglikla kavusmayi da nasip etsin inşallah.

Ben de geçtiğimiz çarşamba adetin 3 günü gittim Dr.a. bu sefer Esim de yanimdaydi. Karin boşluğunda fazla sivinin nasil etkilediğini tekrar anlatmasini istedik. Dr.um da resim çizerek anlatti bize. Sivi rahim ya da tüpe etki etmiyormus. Yumurtalıklar boşlukta duruyormus. Yumurta tüpe atilirken siviyla karsilasip tüpe gecemiyormus. Tüp yumurtayı kavrayip içine aliyormus normalde. Ama siviyla karsilasinca... denizde lens nasil goze yapismaz atar kendini onun gibi düşünebilirsiniz dedi. Boylece daha somut bir şekilde anlamis olduk.
Sonuç olarak klomen verdi. Yumurta sayisini arttırarak ihtimali arttırmaya calisiyor anladigim kadari ile. Çarşamba günü de randevu var. Artik iğne mi diyecek, asilama mi yapacak onu yumurta durumuna gore belirleyecek herhalde.

Süreç başladı bakalim. Bu konuda oldukça cahilim. Yasadikca ogrenecegim daha çok şey var. Son günlerde is güç anlamında da oldukça yogunum. Acikcasi klomeni gebeliği vs düşünecek, kafaya takacak hic vaktim olmuyor. Tamamen kendimi Dr.a teslim etmiş moddayim. Ne derse yapiyor, gel dediği zaman gidiyorum. Çarşamba cagirdi, carsambadan itibaren de gün asidi birliktelik dedi. Bu durumda herhalde çarşamba çatlama için igne vuracak herhalde. Hayirlisi bakalim. Bende durum simdilik bu.
Klomen kullananlar tecrubelerinizi yazar misiniz? Kaç mg, kaç gün kullandiniz? Kaç yumurta oluştu? Nedir ne değildir?

Kızlar regl 8 gün kaldı ama bu ay aşırı bel ağrım var 1 haftadır bakalım :)

İyi geceler cnm.simdi anladim bende daha aciklayici oldu anlsttiklarin aklindaki tum sorulari sor iste doktoruna boyle..klomen i dedigin gibi yumurta sayisini arttirmak icin vermis daha dogrusu daha fazla yumurtayi buyutmek icin..asilama yapacagini sanmam onu daha cok spermle ilgili bir sorun oldugunda uyguluyorlar...bence doktorun hamile kalman icin her yolu sirayla deneyecek gibi.insallah sonucu en kisa zaman da alinriniz cm

[="ayse4968, post: 37377427, member: 523786"]İyi geceler cnm.simdi anladim bende daha aciklayici oldu anlsttiklarin aklindaki tum sorulari sor iste doktoruna boyle..klomen i dedigin gibi yumurta sayisini arttirmak icin vermis daha dogrusu daha fazla yumurtayi buyutmek icin..asilama yapacagini sanmam onu daha cok spermle ilgili bir sorun oldugunda uyguluyorlar...bence doktorun hamile kalman icin her yolu sirayla deneyecek gibi.insallah sonucu en kisa zaman da alinriniz cm[/QUOTE]

Sukur canim doktorumuz buldum sonunda, benim gibi Dr Dr gezen herkese de tavsiye ederim. Sormak ve anlatmasi konusunda hic sorun yok. Gece gunduz telefon watsapp hic fark etmiyor. Müsait olduğu anda dönüş yapip cevapliyor. Ben de bu ay normal takip edeceğini olmazsa bir dahaki ay asilama yapacagini düşünüyorum. Hayirlisiyla gelsin artik meleklerimiz..

Teşekkür ederim Cnm seninde azmine bayıldım sorunlar masaya yatırılmış ve çözülecek hepsi inşlh doktorun ne derse yap onlar daha iyi bilir tabiki çok eksiğimiz var bu konularda Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın :)

Sukur canim doktorumuz buldum sonunda, benim gibi Dr Dr gezen herkese de tavsiye ederim. Sormak ve anlatmasi konusunda hic sorun yok. Gece gunduz telefon watsapp hic fark etmiyor. Müsait olduğu anda dönüş yapip cevapliyor. Ben de bu ay normal takip edeceğini olmazsa bir dahaki ay asilama yapacagini düşünüyorum. Hayirlisiyla gelsin artik meleklerimiz..[/QUOTE]
Doktorunu bulmana sevindim cnm dedigin gibi domtoruna heran ulasabilmen de cok guzel☺sen durumu tekrar anlatinca hani yumurtalar tupe gecemiyormus ya benim aklima kesin cozum tup bebek geldi.ama bu gibi durumlarda once her yol deneniyor en son care tup bebek...bende senle ayni dusuncedeyim once normal yoldan deneyecek galiba o olmazsa asilama oda olmazsa ki insallah gerek kalmaz en son care tup bebegi deneyecek gibi

Merhaba kizlar ben regl oldum malesef. Umutlar bi dahaki aya

Benim bat bugün dü ama olmadım belirtide yok adetim sancılı olur çok kötü agrılarım olurdu ama daha olmadım kızlar

Benim bat bugün dü ama olmadım belirtide yok adetim sancılı olur çok kötü agrılarım olurdu ama daha olmadım kızlar
Bende bu ay 1 gun sonra oldum cnm.benim de hic agrim yoktu hasta olmadan once ama hasta olduktan sonra agridan duramadim iki gundur fenayimm.sende yarini bekle bakalim

Doktorunu bulmana sevindim cnm dedigin gibi domtoruna heran ulasabilmen de cok guzel☺sen durumu tekrar anlatinca hani yumurtalar tupe gecemiyormus ya benim aklima kesin cozum tup bebek geldi.ama bu gibi durumlarda once her yol deneniyor en son care tup bebek...bende senle ayni dusuncedeyim once normal yoldan deneyecek galiba o olmazsa asilama oda olmazsa ki insallah gerek kalmaz en son care tup bebegi deneyecek gibi[/QUOTE]

Canim ikinci gittiğimde fazla sivi ilkine gore çok daha azdi. Onu da gozonune alarak konuştu. Dr da deneyecegiz diyor zaten. Ben de çok kaptirmamaya calisiyorum kendimi. Sürekli düşünmek de iyi gelmiyor malum. Allahtan isler yoğun ve düşünmeye firsatim pek olmuyor bu günlerde. Ümidi kaybetmek yok ne yapalim. Bu aralar çok gel git yasiyorum. Bebek görmeye pek tahammulum yok onu anladim bugün. Sabir ya rabbi.. Hakkimda hayirli olana raziyim.

Canim kolay degil bak biz bir kac ayda hemen strese girdik hemde saglik sorunumuz olmamasina ragmen.sen herseye ragmen umidini kaybetmden her yolu deniyorsun ne guzel.Allah bu cabalarinin sonucunu verecektir...dedigin gibi dusunmemek gerek stresin cok zarari var gercekten

Herkese günaydın

Bende hala bir belirti yok.testte yapmadım. Çünkü çoooooooookkk hastayım bütün gün , bütün gece ağzımdan nefes almak zorunda kaldım . dudaklarım çatladı artık
Burnuma lastik don giydiricem.
Bugün zar zor kalkıp işe geldim. Napalım başa gelen çekilir.

Günaydııınn :) Çok geçmiş olsun Cnm dikkat et kendine

Teşekkür ederim canım. tekrar dr a gittinmi kesin sonuç yükseldi diymi :) Belirtiler ne durumda ?
Perşembe gidecem Cnm idrar testiyle anlıyorum çizgi iyice koyulaştı belirti olarakta belim ağrıyo hiç ayakta kalmaya yorulmaya gelmiyo o kadar başka bişe yok şimdilik :)

Perşembe gidecem Cnm idrar testiyle anlıyorum çizgi iyice koyulaştı belirti olarakta belim ağrıyo hiç ayakta kalmaya yorulmaya gelmiyo o kadar başka bişe yok şimdilik :)

:) Belinin ağrıması bile hoşuna gidiyordur eminim , nede olsa sebebi belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…