BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Suan cikan sonuc tam anlamiyla kesin sonuc vermez dedi.evdeki testler negatif cknca bnde ısrar etmedim bklyrum yarin bir hafta gecikmis olucam://
1 hafta gecikmede kesin sonuc verir artik.evdeki testlerin bozuk degilse onda da cikardi aslinda

sence olsa çıkmazmıydı bir arkdaş değerin çok kötü değil artabilir demişti ama ben ihtimal vermedim
Cikmayabilir..arkadasin dogru demis .genel de bat tarihinde yaptirsan daha dogru cikardi ama sen erken yaptirdigin icin dusuk cikmis olabilir.bir daha yaptir sen arttiysa hamilesindir

günaydın kızlar :) benim kırmızılar beni bekletmedi 1 gün önce geldi bat 18 kasım

Benim 3 gün geçmişti bat yaptılar Cnm bu doktorlardan bi acayip yapmak isteyen yapsın. Pazartesi tekrar gidersin Cnm bi haftan dolmuş yada özele git
En iyisi kadin dogum uzmanina gitmek.kanda cikan deger her gun iki katina cikar bgn yapsam bile tam an lamiyla kesin sonuc vermz bi daha tekrarlamak gerekir dedi carsamba gel dedi.bnmde kafam karistii.hala adet olmadm

benim test <2 çıktı yani negatif
azcık moralim bozuldu, öteki aya kısmet artık

Bnde hamile dglm 3 defa yaptim olsa cikardi.adet de olmadim 1 hacabalaru
Canim peki hic belirti var mi.hamileysen belirtiler cikmaya baslamali artik.insan boyle durumlarda strese giriyor acabalarla uyuyup uyaniyor.pazartesiye kadar adet olmazsan kan testi yaptir cnm.hamile degilsen adet sokturucu kullanman lazim

Erken yazmiyo kii.ben en iyisi doktora gidigim adet agrim var ama olmadkm da bi turlu bi haftadir acaba hamilemiyim dgl mi derken kafam karisti:s
İnsan adeti 1 gun gecikse bile stres oluyor canim.1,2 gun gecikmesi normalde 1 hhafta ge cikmesi hamile Degilsen normal degil

Canim peki hic belirti var mi.hamileysen belirtiler cikmaya baslamali artik.insan boyle durumlarda strese giriyor acabalarla uyuyup uyaniyor.pazartesiye kadar adet olmazsan kan testi yaptir cnm.hamile degilsen adet sokturucu kullanman lazim
Hic bi belirti yok adet agrisi oluyo arada yorgunluk arada bir gece uyuyamiyorum stresten://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…