1 hafta gecikmede kesin sonuc verir artik.evdeki testlerin bozuk degilse onda da cikardi aslindaSuan cikan sonuc tam anlamiyla kesin sonuc vermez dedi.evdeki testler negatif cknca bnde ısrar etmedim bklyrum yarin bir hafta gecikmis olucam://
Tekrar kan testi yaptir cnm senkızlar günayın ben 4 gün kala yaptrımıştım 2,39 çıkmıştı kanda 16 bat ama halen olmadım hiç şaşmazdı klomen kullanmıştım o geciktiriyormu
sence olsa çıkmazmıydı bir arkdaş değerin çok kötü değil artabilir demişti ama ben ihtimal vermedimTekrar kan testi yaptir cnm sen
Cikmayabilir..arkadasin dogru demis .genel de bat tarihinde yaptirsan daha dogru cikardi ama sen erken yaptirdigin icin dusuk cikmis olabilir.bir daha yaptir sen arttiysa hamilesindirsence olsa çıkmazmıydı bir arkdaş değerin çok kötü değil artabilir demişti ama ben ihtimal vermedim
Evdeki testler laboquik ovulasyonun yaninda gonderdiler gitti gidiyordan almistim.bi daha yapayim olmazsa bnde sastim artk belirsizlik zor1 hafta gecikmede kesin sonuc verir artik.evdeki testlerin bozuk degilse onda da cikardi aslinda
En iyisi kadin dogum uzmanina gitmek.kanda cikan deger her gun iki katina cikar bgn yapsam bile tam an lamiyla kesin sonuc vermz bi daha tekrarlamak gerekir dedi carsamba gel dedi.bnmde kafam karistii.hala adet olmadmBenim 3 gün geçmişti bat yaptılar Cnm bu doktorlardan bi acayip yapmak isteyen yapsın. Pazartesi tekrar gidersin Cnm bi haftan dolmuş yada özele git
Aa bende de var onlardan ama onlar erken gebelik testi degil biraz gec gosteriyorlarEvdeki testler laboquik ovulasyonun yaninda gonderdiler gitti gidiyordan almistim.bi daha yapayim olmazsa bnde sastim artk belirsizlik zor
Adetin ustunden bi hafta gecse de gostermez mii ki?Aa bende de var onlardan ama onlar erken gebelik testi degil biraz gec gosteriyorlar
Cnm bende o markanın ovulasyonunu kullandım ve memnun kaldım yanında erken gebelik testi vardı onda bile battan bigün sonra çok silik çıktıAdetin ustunden bi hafta gecse de gostermez mii ki?
Ben normal diye biliyorum cnm.ama icin rahat etmezse bir kontrole git yine deKızlar benim belim ağrıyo normalmi ilk haftalarda
Erken gebelik testiyse gostermeyebilir.cnm eczaneden erken gebelik testi alip yapsana testAdetin ustunden bi hafta gecse de gostermez mii ki?
Erken yazmiyo kii.ben en iyisi doktora gidigim adet agrim var ama olmadkm da bi turlu bi haftadir acaba hamilemiyim dgl mi derken kafam karisti:sErken gebelik testiyse gostermeyebilir.cnm eczaneden erken gebelik testi alip yapsana test
Bnde hamile dglm 3 defa yaptim olsa cikardi.adet de olmadim 1 hafta olduCnm bende o markanın ovulasyonunu kullandım ve memnun kaldım yanında erken gebelik testi vardı onda bile battan bigün sonra çok silik çıktı
Canim peki hic belirti var mi.hamileysen belirtiler cikmaya baslamali artik.insan boyle durumlarda strese giriyor acabalarla uyuyup uyaniyor.pazartesiye kadar adet olmazsan kan testi yaptir cnm.hamile degilsen adet sokturucu kullanman lazimBnde hamile dglm 3 defa yaptim olsa cikardi.adet de olmadim 1 hacabalaru
İnsan adeti 1 gun gecikse bile stres oluyor canim.1,2 gun gecikmesi normalde 1 hhafta ge cikmesi hamile Degilsen normal degilErken yazmiyo kii.ben en iyisi doktora gidigim adet agrim var ama olmadkm da bi turlu bi haftadir acaba hamilemiyim dgl mi derken kafam karisti:s
Hic bi belirti yok adet agrisi oluyo arada yorgunluk arada bir gece uyuyamiyorum stresten://Canim peki hic belirti var mi.hamileysen belirtiler cikmaya baslamali artik.insan boyle durumlarda strese giriyor acabalarla uyuyup uyaniyor.pazartesiye kadar adet olmazsan kan testi yaptir cnm.hamile degilsen adet sokturucu kullanman lazim
1 haftadir ayni stresi yasiyorsun kolay degil cnm .biran once sonucu ogrenmen lazimHic bi belirti yok adet agrisi oluyo arada yorgunluk arada bir gece uyuyamiyorum stresten://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?