Gecmis olsun cnm.testi neden yapmadin.test sonucuna gore ilac kullanmaya baslardin.o grip 1 haftadan once gecmezHerkese günaydın
Bende hala bir belirti yok.testte yapmadım. Çünkü çoooooooookkk hastayımbütün gün , bütün gece ağzımdan nefes almak zorunda kaldım . dudaklarım çatladı artık
Burnuma lastik don giydiricem.
Bugün zar zor kalkıp işe geldim. Napalım başa gelen çekilir.
Gecmis olsun cnm.testi neden yapmadin.test sonucuna gore ilac kullanmaya baslardin.o grip 1 haftadan once gecmez
geçmiş olsunHerkese günaydın
Bende hala bir belirti yok.testte yapmadım. Çünkü çoooooooookkk hastayımbütün gün , bütün gece ağzımdan nefes almak zorunda kaldım . dudaklarım çatladı artık
Burnuma lastik don giydiricem.
Bugün zar zor kalkıp işe geldim. Napalım başa gelen çekilir.
Sanada geçmiş olsun. Dün hava güneşli olmasına ramen çok soğuktu. Ama ben hiç kendimi üşütmedim çok dikkat ettim. Geçen hafta bademciklerim şişti bu haftada nefes alamıyorum. Salgınmıdır bilmem.geçmiş olsun
dünde benim üstüm inceydi havada çok rüzgarlıymış birden soğudu bütün rüzgar içime işleyince hemen boğazlarım şişti ateşim var bat yakın diye ilaçta almıyorum
İnsallah suprizini yapabilirsin cnm.yurt disina cikacaksan maske tak hava limanlarinda salgin cok oluyor cnm.Evden çıkamadım. Eşimede aldırmak istemedim. Olursa süpriz yapıcam aklım sıra :) yarın bu halimde yurt dışına çıkmam lazım bide. Nasıl olucak bilmiyorum.
Sanada geçmiş olsun. Dün hava güneşli olmasına ramen çok soğuktu. Ama ben hiç kendimi üşütmedim çok dikkat ettim. Geçen hafta bademciklerim şişti bu haftada nefes alamıyorum. Salgınmıdır bilmem.
Demek bugun buyuk gun cnm hadi beklemeye devam o zaman☺ama olmazsa uzulme cunku hastalik atlatiyorsun.ben bu ay olmamasina cok takmadim cunku acayip grip ve faranjit olmustu bayagi ilac kullanmistim birde disim agrimaya basladi 3 gundur..oysaki bebek dusuncesinden once dis kontrolune gitmistim .yarin discide randevum var bakalim
Sende kendine çok dikkat et. Mandalina falan çıktı onlardan al bol bol ye ilerlemeden.
Bende ilaç almak istemiyorum şimdi . Bu arada benim beklediğim gün bugün hayırlısı inşallah :)
İnsallah suprizini yapabilirsin cnm.yurt disina cikacaksan maske tak hava limanlarinda salgin cok oluyor cnm.
Gune cok mutlu basladim bugun☺adetimin 3.gunu bugun incir kurune basladim az oncede burc yorumlarini dinliyordum cok gzl seyler soyledi duyduklarima inanamadim☺bebek dusunceleri varsa onumuzdeki on gunu iyi degerlendirsinler guzel seyler olacak dedibuda psikolojik yonden cok iyi geldi
İkizler ve yukseleni ikizler olanlar.benim burcum ikizler yukselenim de ikizler bakalim ne kadar etkilencem☺23 ekimde de tutulma varmis bakalimHanigi burç :) bende merak ettim.
stardakimi bende bekledim bebekle ilgili bişey dermi acaba diye ama sadece aşk ve iş hayatından kısacık bahsettiGune cok mutlu basladim bugun☺adetimin 3.gunu bugun incir kurune basladim az oncede burc yorumlarini dinliyordum cok gzl seyler soyledi duyduklarima inanamadim☺bebek dusunceleri varsa onumuzdeki on gunu iyi degerlendirsinler guzel seyler olacak dedibuda psikolojik yonden cok iyi geldi
Demek buyuk gun bugun cnm.hadi beklemeye devam o zaman☺adet olursan da cok uzulme hastalik atlatiyorsun cunku.bende bu ay grip ve faranjit yuzunden bayagi ilac kullanmistim birde 3 gundur disim agriyor oysaki bebek dusunmeden once dis kontrolune gitmistim.yarin discide randevum var bakalimSanada geçmiş olsun. Dün hava güneşli olmasına ramen çok soğuktu. Ama ben hiç kendimi üşütmedim çok dikkat ettim. Geçen hafta bademciklerim şişti bu haftada nefes alamıyorum. Salgınmıdır bilmem.
Sende kendine çok dikkat et. Mandalina falan çıktı onlardan al bol bol ye ilerlemeden.
Bende ilaç almak istemiyorum şimdi . Bu arada benim beklediğim gün bugün hayırlısı inşallah :)
Oo tüm hazırlıklar tamam ozaman hadi Allah kolaylık versin :) burcun ne bu arada merak ettimGune cok mutlu basladim bugun☺adetimin 3.gunu bugun incir kurune basladim az oncede burc yorumlarini dinliyordum cok gzl seyler soyledi duyduklarima inanamadim☺bebek dusunceleri varsa onumuzdeki on gunu iyi degerlendirsinler guzel seyler olacak dedibuda psikolojik yonden cok iyi geldi
Evet evet melegin programi☺ben oylesine dinliyordum denk geldi cok sasirdim☺23 ekimde gunes tutulmasi var bekleyelimstardakimi bende bekledim bebekle ilgili bişey dermi acaba diye ama sadece aşk ve iş hayatından kısacık bahsetti
Tipik bir ikizlerim canim☺hazirliklara basladik bakalim.pilatese de baslicam cakralarimizi acalimOo tüm hazırlıklar tamam ozaman hadi Allah kolaylık versin :) burcun ne bu arada merak ettim
adam sonradan açıldı koçların 25 ekimden sonra hayatlarında çok büyük değişiklikler olcak diyo 25 ekim benim batEvet evet melegin programi☺ben oylesine dinliyordum denk geldi cok sasirdim☺23 ekimde gunes tutulmasi var bekleyelim
AMAN dikkat et canım havaalanlarında ateşin yüksek çıkarsa eger ebola hastalıgı şüphesiyle hastaneye kaldırıyorlar aman dikkat et vallahşEvden çıkamadım. Eşimede aldırmak istemedim. Olursa süpriz yapıcam aklım sıra :) yarın bu halimde yurt dışına çıkmam lazım bide. Nasıl olucak bilmiyorum.
Şuan zatten ateşim var benimAMAN dikkat et canım havaalanlarında ateşin yüksek çıkarsa eger ebola hastalıgı şüphesiyle hastaneye kaldırıyorlar aman dikkat et vallahş
Evet evet bende dinledim orayi ☺ benim de esim koc hadi bakalim neler olacak☺adam sonradan açıldı koçların 25 ekimden sonra hayatlarında çok büyük değişiklikler olcak diyo 25 ekim benim bat
Senin hastaliktan dolayi atesin var cnm zaten..ben ebola demek istemedim seni strese sokmayayim diye maske tak dedim ondan ama arkadas pat diye soyledi☺sen dikkat et kendine her turluŞuan zatten ateşim var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?