BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Gecmis olsun cnm.testi neden yapmadin.test sonucuna gore ilac kullanmaya baslardin.o grip 1 haftadan once gecmez

Gecmis olsun cnm.testi neden yapmadin.test sonucuna gore ilac kullanmaya baslardin.o grip 1 haftadan once gecmez

Evden çıkamadım. Eşimede aldırmak istemedim. Olursa süpriz yapıcam aklım sıra :) yarın bu halimde yurt dışına çıkmam lazım bide. Nasıl olucak bilmiyorum.

geçmiş olsun
dünde benim üstüm inceydi havada çok rüzgarlıymış birden soğudu bütün rüzgar içime işleyince hemen boğazlarım şişti ateşim var bat yakın diye ilaçta almıyorum

geçmiş olsun
dünde benim üstüm inceydi havada çok rüzgarlıymış birden soğudu bütün rüzgar içime işleyince hemen boğazlarım şişti ateşim var bat yakın diye ilaçta almıyorum
Sanada geçmiş olsun. Dün hava güneşli olmasına ramen çok soğuktu. Ama ben hiç kendimi üşütmedim çok dikkat ettim. Geçen hafta bademciklerim şişti bu haftada nefes alamıyorum. Salgınmıdır bilmem.

Sende kendine çok dikkat et. Mandalina falan çıktı onlardan al bol bol ye ilerlemeden.

Bende ilaç almak istemiyorum şimdi . Bu arada benim beklediğim gün bugün hayırlısı inşallah :)

Evden çıkamadım. Eşimede aldırmak istemedim. Olursa süpriz yapıcam aklım sıra :) yarın bu halimde yurt dışına çıkmam lazım bide. Nasıl olucak bilmiyorum.
İnsallah suprizini yapabilirsin cnm.yurt disina cikacaksan maske tak hava limanlarinda salgin cok oluyor cnm.

Gune cok mutlu basladim bugun☺adetimin 3.gunu bugun incir kurune basladim az oncede burc yorumlarini dinliyordum cok gzl seyler soyledi duyduklarima inanamadim☺bebek dusunceleri varsa onumuzdeki on gunu iyi degerlendirsinler guzel seyler olacak dedibuda psikolojik yonden cok iyi geldi

Hanigi burç :) bende merak ettim.

stardakimi bende bekledim bebekle ilgili bişey dermi acaba diye ama sadece aşk ve iş hayatından kısacık bahsetti

Demek buyuk gun bugun cnm.hadi beklemeye devam o zaman☺adet olursan da cok uzulme hastalik atlatiyorsun cunku.bende bu ay grip ve faranjit yuzunden bayagi ilac kullanmistim birde 3 gundur disim agriyor oysaki bebek dusunmeden once dis kontrolune gitmistim.yarin discide randevum var bakalim

Oo tüm hazırlıklar tamam ozaman hadi Allah kolaylık versin :) burcun ne bu arada merak ettim

stardakimi bende bekledim bebekle ilgili bişey dermi acaba diye ama sadece aşk ve iş hayatından kısacık bahsetti
Evet evet melegin programi☺ben oylesine dinliyordum denk geldi cok sasirdim☺23 ekimde gunes tutulmasi var bekleyelim

AMAN dikkat et canım havaalanlarında ateşin yüksek çıkarsa eger ebola hastalıgı şüphesiyle hastaneye kaldırıyorlar aman dikkat et vallahş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…