Bat'ı yarın olanlar gelin bekleyelim

Kız test alıp yaparsan yaz mutlaka buraya belli mi olur tutariz ayni zamanda

Bende yumurta rezervime falan baktirmak istiyorum ne durumda die adetin gelirse doktor yolu banada gozukecek
Benim aradan uzun zaman geçti 8 yıl geçti. Şubatta dusuk yaptım iki aylık. Mevla'm nasip ederse istiyorum ins da nasip eder hepimize ins

Çok doğru maalesef bizim yapacaklarımız sınırlı gerisi tevekkül..

Yaşları kaç evlatlarının sen biraz bizim ablamiz oluyon galiba güzel_göz :)

Allahım isteyen herkese nasip etsin içinde de bize inşallah çok istiyorum inşallah bu ay tutar :)

Sen hele bi yumurtlada gerisis gelir inşallah

Ay ben daha 26 yaşındayım aranızda kendimi kötü hissettim allahım önce sizlere nasip etsin :)

Ben o aşamalara daha hic girmedim doktor gün aşırı önerdi öyle deniyoruz simdilik

Kizlarrrrrr merabaaaa
Beni diyer topiklerden taniyonuzdur :)
Yarin sabah test yapcam bide kan vercem sonucu ertesi gune ciktigi icin bide test alayim diyom bu aksam yaptimda penbe olucak yer beyaz cikti belkide var adete yarin 3kaliyor varsa illaki cikar diyorum biseler...

Varsa 3 gün kala çıkar ama geç döllenme olduysa çıkmayabilir

Ay hadi inşallah ya birde da paylaş merak ederiiiiz :)))

1 yas var aramızda kız gerci yokta bende 89 un son ayı aralık 90 deyiver

Tabikide paylasarim keskee olsa yaa
Kafana takmazsan olur derler ama takmamak da elde değil ki. Merak ediyorum bekliyorum hissetmek istiyorum ay garip düşünceler ya. Allahım nasip eder inşallah nolur nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…