Bat'ı yarın olanlar gelin bekleyelim

Son 1 haftadır bende hissediyormusum gibime geliyor normalde biraz öküz hisliyimdir ne bilim

Son 1 haftadır bende hissediyormusum gibime geliyor normalde biraz öküz hisliyimdir ne bilim
Bende anlamam normalde böyle değişimleri ama allah öyle bir his verdi sanki içime ya da ben artık sıyırdım

Bende anlamam normalde böyle değişimleri ama allah öyle bir his verdi sanki içime ya da ben artık sıyırdım
Aynen tirlatmaya az kaldii bugün test yaptım ucuz testlerden yetmedi koca gece isten gelecek nöbetçi eczaneye gitcez içime sinmedi

He yaa bi de o var belirsizlik çok kotuu yaa

Benimde hep düzenlidir 28 günde bir olurum gecen ay 18 inde oldum yanı 16 sında olmam gerekiyordu olmadım bugun de yok yarın da olmassam bi test alırım gibime geliyo

Selam kizlar batim bu gun yarin diyebilirim.net konusamiyirum cunku pco luyum.gecen ay ayin 12 sinde basladi hala gelen yok .batimdan iki gun once beta hgc yaptim 0.1 cikti.doktor gecmesini beklemelisin diyor kan testi icin bile .bekliyorum bakalim kotu olan taraf net bi tarih vereniyorum malesef

Adetimin 30 31 günden önce geldiğini bilmem kansızlık var ondan kaynaklı diedusunuyorum düzenli olmasi her zaman iyidir (y)

Her ay olabiliyormusun PCO luda olsan her ay oluyorsan güzel bisidir 1 ay da olsa bekleyebilirsib

Hamiş olduğumuzu öğrenelim de 9 ay su gibi geçer o zaman şimdi belirsizlik böyle beklemek insanın Canını sıkıyor

Aynenn bende oyle diyorum iste bi hamile kalsam rahatliycam sabah belli olur ak koyun kara koyun :)
Uyku tutmuyo heyecandan yaa kan tahlillerimde carsanba cikcak gebelik testiyle yetincem bende iste napalim..

Aynenn bende oyle diyorum iste bi hamile kalsam rahatliycam sabah belli olur ak koyun kara koyun :)
Uyku tutmuyo heyecandan yaa kan tahlillerimde carsanba cikcak gebelik testiyle yetincem bende iste napalim..
Hayırlısı olsun inşallah beni de uyku tutmuyor tuvalete gidip kontrol etmekten sabahı zor edicem eşim de bekliyor bende

Dayanamadım şuna bi.i bakın kızlaaaaaaar

Eklentiler

• IMG_0286.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 71
Kız var sende hadi hayırlısı olsun

Kız var sende hadi hayırlısı olsun
Gerçekten mi ya erken gebelik testinde negatif çıktı aynı anda dedim ki bunu da alayım yapayım şimdi yaptım o negatif bu da böyle çıktı bir gün de geçti adet sence var mı Cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…