Son 1 haftadır bende hissediyormusum gibime geliyor normalde biraz öküz hisliyimdir ne bilim
85 :)89 lumusun
Aynen tirlatmaya az kaldii bugün test yaptım ucuz testlerden yetmedi koca gece isten gelecek nöbetçi eczaneye gitcez içime sinmediBende anlamam normalde böyle değişimleri ama allah öyle bir his verdi sanki içime ya da ben artık sıyırdım
Her ay olabiliyormusun PCO luda olsan her ay oluyorsan güzel bisidir 1 ay da olsa bekleyebilirsibSelam kizlar batim bu gun yarin diyebilirim.net konusamiyirum cunku pco luyum.gecen ay ayin 12 sinde basladi hala gelen yok .batimdan iki gun once beta hgc yaptim 0.1 cikti.doktor gecmesini beklemelisin diyor kan testi icin bile .bekliyorum bakalim kotu olan taraf net bi tarih vereniyorum malesef
Sukur evet olabiliyorum ilaca gerek kalmadan .ama artik olmak istemiyorumHer ay olabiliyormusun PCO luda olsan her ay oluyorsan güzel bisidir 1 ay da olsa bekleyebilirsib
Aynenn bende oyle diyorum iste bi hamile kalsam rahatliycam sabah belli olur ak koyun kara koyun :)
Uyku tutmuyo heyecandan yaa kan tahlillerimde carsanba cikcak gebelik testiyle yetincem bende iste napalim..
Kız var sende hadi hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?