Bat'ı yarın olanlar gelin bekleyelim

Bu hangisi canım ucuz olanlar mi ama kesin var büyük konuşmak istemem ama var yanii

Bu hangisi canım ucuz olanlar mi ama kesin var büyük konuşmak istemem ama var yanii
Bu ucuz olan ama pahalıdanda aldım aynı anda yaptım onda da silik çıkmış eşim gösterdi şimdi.

K
Gerçekten mi ya erken gebelik testinde negatif çıktı aynı anda dedim ki bunu da alayım yapayım şimdi yaptım o negatif bu da böyle çıktı bir gün de geçti adet sence var mı Cidden
Kizz bariz hamilesinnn hayirli olsunn..

Var kız var benimde testte çıktı gittim hastaneye kan testi verdim negatif çıktı gösterdim daha yeni olabilir 3 4 gunbsonra gelin dedi

Rabbim sağlıklı dogurmayida nasip etsin bu aylarda bol bol nazar duası oku

Diğer test de bu var mıdır gerçekten ay inanamıyorum hala ya şaka gibi

Eklentiler

• IMG_0287.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 71
Var zuzum var yarin hemen doktora bi an önce vitaminlerini almaya basla

Git kuzum olumsuz çıkacağını sanmıyorum

Bende gittim saglik ocagina tahlil veremedim cunki doktor yapmadi sonirden oluyorum suan ne dediysem yapmadi neymis gunumu 7gun geccekmisim gecmeden yapamazmis deli oldum yaa ilk defa boyle bisry duydum tahlil yaptim negatif belli yok bebek..

Bende gittim saglik ocagina tahlil veremedim cunki doktor yapmadi sonirden oluyorum suan ne dediysem yapmadi neymis gunumu 7gun geccekmisim gecmeden yapamazmis deli oldum yaa ilk defa boyle bisry duydum tahlil yaptim negatif belli yok bebek..
Aa o neymiş kan tahlili için de doktordan mi izin n alca z zaten gerginizz geriyolar bizi iyice..

Bi test de sen yapsana benim eşim bekleyemeyiz gece gitti aldı geldi şimdi de kan verdim sonucu yarın alıcam
Alıcam Can'ım bi yarın olsun bugun akşam falan olmassam bi belirtı yok valla karnım agrırdı normalde hasta olacağım Zaman oda yok seni merak ettım kan sonucun ne çıkcak bakalım

Alıcam Can'ım bi yarın olsun bugun akşam falan olmassam bi belirtı yok valla karnım agrırdı normalde hasta olacağım Zaman oda yok seni merak ettım kan sonucun ne çıkcak bakalım
Yarın sabah alıcam sonucu bende merak ediyorum ama teste göre var dedi doktor bilmiyorum adet de gelmedi gelmez bu saatten sonra sanmıyorum belirtim Yok

Allahım ya doktora neymiş onlara soracaz tahlil yaptırırken bir de

bugün benim de bat günüm bakalım ben de bekliyorum sizin gibi Rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin inşallah

Kızlar bende de gecikme var. SAT 17 Eylül. Bacaklarınızda ağrı hissi var mı? Ben normalde adet öncesi böyle bir belirti yaşamam. Bir de sol kasığımda batma var. Dün akşam test yaptım negatif çıktı ama regl olamıyorum. Açıkçası pek gelecek gibi de değil. Acaba stresten mi oldu böyle? Siz ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…