Bat'ı yarın olanlar gelin bekleyelim

hadi inşallah canım test yap beklemek çok zor ben de bugün işe giderken test alacam diye niyetlendim ama nerde test alamadan kırmızı kartı gördem
Costurmayin beni simdi gidip aldircaniz sabrediyorum hadi 1 gün die ama koşup alasim var zaten

Allah isteyen herkese içinde de size nasip etsin kızlar inşallah içinde bir şeyin büyüdüğünü hissetmek çok değişikmiş şimdi sağa sola dönerken bile iki kere düşünür oldum :)

Allah isteyen herkese içinde de size nasip etsin kızlar inşallah içinde bir şeyin büyüdüğünü hissetmek çok değişikmiş şimdi sağa sola dönerken bile iki kere düşünür oldum :)
Amin kuzum senin dikkat etmen lazim zaten daha minicik çok kız postun sana uğurlu geldi bizede gelir belki

ben de yarın doktora gitmeyi düşünüyordum adetimin ikinci günü diye ana uygun randevu bulamadım. pazartesi geç mi olur diye düşünüyorum. doktor tam olarak hangi değerlere bakıyor çok cahilim bu konularda

anam yeme ne kelime artık toplu yerlerden nefret eder olmuştum hele bayramlar tam bir eziyet benim için beni geçtim eşim için de aynı durum:)) anam ayrı kaynanam ayrı çevre ayrı ay yeter dedim kayınvalidem le annem artık korkularından birşey diyemiyolar

En uygun 3. Gün muş adetliyken hormon değerleri farklı cikiyormus ondan o zaman çağırıyor doktorlar

Bende hepsini susturdum EE simdi ben ister oldumm

vallaha bende uyuz oluyorum.sanki dolu oluyor gideceğim doktor sanki türkiyedeki kadın nüfusunun yarısı ogün adetin 2. günü yada 2 li 3 lü test yada kontrol gününü denk getirmişler.

Yok kız bende aşırı çocuk isteği yoktu bu aya kadar bu ay değiştim ben büyüdüm herhalde
Keşke bende öle yapabilsem her ay
hadi inşallah canım test yap beklemek çok zor ben de bugün işe giderken test alacam diye niyetlendim ama nerde test alamadan kırmızı kartı gördem
Aslında totem yapmak lazım 15 gü
rabbim en kısa zamanda bebiş nasip etsin sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallah
Çokçok amin herkese inşallaj

Ya adetin genelde düzenliyse bi sorun çıkmıyor canım. Genelde tabi sorunlar genelde adet düzensizliğine bağlı cikiyomus istisna tabiki vardir

ay canım ya rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsiniki gün adetim gecikti ben resmen hamile moduna girmiştim elim karnıma gidiyordu sürekli seni düşünemiyorum çok sevindim adına.

Ya adetin genelde düzenliyse bi sorun çıkmıyor canım. Genelde tabi sorunlar genelde adet düzensizliğine bağlı cikiyomus istisna tabiki vardir
adetim düzenli çok şükür evlenmeden önce de öyleydi. sadece havuza gittiğim dönemlerde sıkıntı oluyordu gecikme oluyordu havuza gitmeyi de bıraktım enfeksiyon kaparım diye.ama arada çok nadir yanmam oluyo vajina bölgesinde

vallaha bende uyuz oluyorum.sanki dolu oluyor gideceğim doktor sanki türkiyedeki kadın nüfusunun yarısı ogün adetin 2. günü yada 2 li 3 lü test yada kontrol gününü denk getirmişler.
arkadaşımın erkek doktoru var aslında yarın öğleden önce boş saatı var ama erkek olduğu için istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…