Costurmayin beni simdi gidip aldircanizhadi inşallah canım test yap beklemek çok zor ben de bugün işe giderken test alacam diye niyetlendim ama nerde test alamadan kırmızı kartı gördem
Amin kuzum senin dikkat etmen lazim zaten daha minicik çok kız postun sana uğurlu geldi bizede gelir belkiAllah isteyen herkese içinde de size nasip etsin kızlar inşallah içinde bir şeyin büyüdüğünü hissetmek çok değişikmiş şimdi sağa sola dönerken bile iki kere düşünür oldum :)
ben de yarın doktora gitmeyi düşünüyordum adetimin ikinci günü diye ana uygun randevu bulamadım. pazartesi geç mi olur diye düşünüyorum. doktor tam olarak hangi değerlere bakıyor çok cahilim bu konulardaHaha beni tanimladin vala yediler bitirdiler beni çocuk çocuk sanki onlar doğuracakben herhangi bi kur falan denemek istemiyorum doktora gittik ikimizde bi sorun cikmadi. Zamanı var Die düşünüyorum ama bakalım ilerleyen aylarda belki kurleri denerim
anam yeme ne kelime artık toplu yerlerden nefret eder olmuştum hele bayramlar tam bir eziyet benim için beni geçtim eşim için de aynı durum:)) anam ayrı kaynanam ayrı çevre ayrı ay yeter dedim kayınvalidem le annem artık korkularından birşey diyemiyolarHaha beni tanimladin vala yediler bitirdiler beni çocuk çocuk sanki onlar doğuracak ben herhangi bi kur falan denemek istemiyorum doktora gittik ikimizde bi sorun cikmadi. Zamanı var Die düşünüyorum ama bakalım ilerleyen aylarda belki kurleri denerim
yakın eczane varsa al bizi de meraklandırmaCosturmayin beni simdi gidip aldircanizsabrediyorum hadi 1 gün die ama koşup alasim var zaten
En uygun 3. Gün muş adetliyken hormon değerleri farklı cikiyormus ondan o zaman çağırıyor doktorlarben de yarın doktora gitmeyi düşünüyordum adetimin ikinci günü diye ana uygun randevu bulamadım. pazartesi geç mi olur diye düşünüyorum. doktor tam olarak hangi değerlere bakıyor çok cahilim bu konularda
Bende hepsini susturdum EE simdi ben ister oldummanam yeme ne kelime artık toplu yerlerden nefret eder olmuştum hele bayramlar tam bir eziyet benim için beni geçtim eşim için de aynı durum:)) anam ayrı kaynanam ayrı çevre ayrı ay yeter dedim kayınvalidem le annem artık korkularından birşey diyemiyolar
üçüncü gün memlekettte olacam hafta sonu olduğu için bana uygun olmuyoEn uygun 3. Gün muş adetliyken hormon değerleri farklı cikiyormus ondan o zaman çağırıyor doktorlar
Hem yumurtalarına bakıyor ultrason da kist falan varmı dieEn uygun 3. Gün muş adetliyken hormon değerleri farklı cikiyormus ondan o zaman çağırıyor doktorlar
vallaha bende uyuz oluyorum.sanki dolu oluyor gideceğim doktor sanki türkiyedeki kadın nüfusunun yarısı ogün adetin 2. günü yada 2 li 3 lü test yada kontrol gününü denk getirmişler.ben de yarın doktora gitmeyi düşünüyordum adetimin ikinci günü diye ana uygun randevu bulamadım. pazartesi geç mi olur diye düşünüyorum. doktor tam olarak hangi değerlere bakıyor çok cahilim bu konularda
Keşke bende öle yapabilsem her ayYok kız bende aşırı çocuk isteği yoktu bu aya kadar bu ay değiştim ben büyüdüm herhalde
Aslında totem yapmak lazım 15 gühadi inşallah canım test yap beklemek çok zor ben de bugün işe giderken test alacam diye niyetlendim ama nerde test alamadan kırmızı kartı gördem
Çokçok amin herkese inşallajrabbim en kısa zamanda bebiş nasip etsin sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallah
vallaha bende uyuz oluyorum.sanki dolu oluyor gideceğim doktor sanki türkiyedeki kadın nüfusunun yarısı ogün adetin 2. günü yada 2 li 3 lü test yada kontrol gününü denk getirmişler.[/QUOT bende beceriksizim ama sana en güzel tavsiyem gün aşırı ilişki yumurtlama döneminde olsa gün aşırı ilişkiye girib 1 2 ay her gün olunca bizim rahim çok yoruluyomus hem de esimizin sperm kalitesi dusuyomus
ay canım ya rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinAllah isteyen herkese içinde de size nasip etsin kızlar inşallah içinde bir şeyin büyüdüğünü hissetmek çok değişikmiş şimdi sağa sola dönerken bile iki kere düşünür oldum :)
adetim düzenli çok şükür evlenmeden önce de öyleydi. sadece havuza gittiğim dönemlerde sıkıntı oluyordu gecikme oluyordu havuza gitmeyi de bıraktım enfeksiyon kaparım diye.ama arada çok nadir yanmam oluyo vajina bölgesindeYa adetin genelde düzenliyse bi sorun çıkmıyor canım. Genelde tabi sorunlar genelde adet düzensizliğine bağlı cikiyomus istisna tabiki vardir
eşlerimizde neye bakıyorlar pekiHem yumurtalarına bakıyor ultrason da kist falan varmı die
arkadaşımın erkek doktoru var aslında yarın öğleden önce boş saatı var ama erkek olduğu için istemiyorumvallaha bende uyuz oluyorum.sanki dolu oluyor gideceğim doktor sanki türkiyedeki kadın nüfusunun yarısı ogün adetin 2. günü yada 2 li 3 lü test yada kontrol gününü denk getirmişler.
Sperm sayisi hareketliliği bozukluk varmıeşlerimizde neye bakıyorlar peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?