test yaptırdınız mıNormalde bugün ve en geç yarın adet olmam gerekirken hala gelen giden Yok. Gelin beraber bekleyelim bu süreci birlikte geçirelim kızlar Allahcisteyen herkese nasip etsin içinde de bana inşallah Melek hamişler dualarınızı esirgemeyin bizden
Hiç akıntım yok Can'ım adet olmadım belirtı de yok çoktan olmam gerekıyodukızlar batı gecikenler akıntınız var mı
test yaptırdınız mı
kızlar batı gecikenler akıntınız var mı
Bebiş geliyor yani :)81.87 çıktı dün yaptırdım
Bebil
Bebiş geliyor yani :)
Akıntı var hatta 2 3 saat önce 2 damla kan geldi dedim geldi galiba bakiyom şimdi gene hic bisi yk dalga geçiyor resmen benlekızlar batı gecikenler akıntınız var mı
Hem geç döllenme olabilir canım bende hemen adet gecikmeden gittiğin için de değer düşük olabilir 1 hafta dikkat et o degerib yükselmesi için hatta hic yataktan kalkma tutunsun :)Bitanem anlamadım ki geç dölllenme olmuş o yüzden oran düşük dedi doktor haftaya bi daha bakalım dedi. Gebe miyim değil miyim anlamadım 81.87 2 haftalığa denk geliyor kağıtta.
Tabikide hamilesin canim o orana takilma okdar 17den yukselenler bile oldu bune umitsizlik doktorlar moral bozmayi cok sever o kese icin cagirmistir seni..Bitanem anlamadım ki geç dölllenme olmuş o yüzden oran düşük dedi doktor haftaya bi daha bakalım dedi. Gebe miyim değil miyim anlamadım 81.87 2 haftalığa denk geliyor kağıtta.
Ne demek oran dusuk. Benim adete 2 gun kala 57 idi ikiz gebeyim :))Bitanem anlamadım ki geç dölllenme olmuş o yüzden oran düşük dedi doktor haftaya bi daha bakalım dedi. Gebe miyim değil miyim anlamadım 81.87 2 haftalığa denk geliyor kağıtta.
Canim uzun sure kasik olmasi normal rahim genisledigi icin bu kadar sikinti yapma eyer bi sorun olursa kanaman olur takma boyle bebeyide kasma sen ne hissedersen oda onu hisseder unutma canimAy kızlar allah sizden razı olsun nasıl iyi geldi yorumlarınız valla kendime geldim doktordan geldiğimden beri moralim yerlerdeydi. Umutsuz konuştu gibi geldi değer düşük geç döllenme de olabilir başka bir şey de feci o başka bir şey ne demekti anlamadım kafama takıldı sordum söylemedi bende çıktım eve geldim kara kara bir hafta nasıl geçecek diye düşünüyorum. Kasıklarıma da iğne batmaya başladı yerleşme diye düşünmek istiyorum.
gözün aydın canım inşallah sıkıntısız bir şekilde hamileliğin geçer kuzum.Ay kızlar allah sizden razı olsun nasıl iyi geldi yorumlarınız valla kendime geldim doktordan geldiğimden beri moralim yerlerdeydi. Umutsuz konuştu gibi geldi değer düşük geç döllenme de olabilir başka bir şey de feci o başka bir şey ne demekti anlamadım kafama takıldı sordum söylemedi bende çıktım eve geldim kara kara bir hafta nasıl geçecek diye düşünüyorum. Kasıklarıma da iğne batmaya başladı yerleşme diye düşünmek istiyorum.
Sevilancım nasıl yani hamilemisin değilmisin yoksa umutmu var.gözün aydın canım inşallah sıkıntısız bir şekilde hamileliğin geçer kuzum.
amin inşallah canım inşallah bu ay bebiş haberi alırsınKızlar slm uzun s0re olmuş buraya gelmeyeli bugün adet günüm dünden beri sancım var ama gelen yok akşam kapıyı çalarsa evde kümse yokmu desem.2 aylık evliyim geçen ay test yaptım gözle zor görülür şekilde silik çıktı üstüne akşam kırmızılar slm çaktı kafam karıştı bende pes ettim bu aya uzatmaları oynıyım bakalım hayırlısı hepimizin yüzü rabbimin müjdesiyle gülsün inşallah.
amin inşallah canım inşallah bu ay bebiş haberi
İnşallah cnm haber edicem
Sevilancım nasıl yani hamilemisin değilmisin yoksa umutmu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?