Bat'ı yarın olanlar gelin bekleyelim

Bende gittim saglik ocagina tahlil veremedim cunki doktor yapmadi sonirden oluyorum suan ne dediysem yapmadi neymis gunumu 7gun geccekmisim gecmeden yapamazmis deli oldum yaa ilk defa boyle bisry duydum tahlil yaptim negatif belli yok bebek..
İyide canm kan tahlili adet öncesi verip sonuç alan varken 7 gün geçmesini beklwmek kolaymı heleki adeti 2 gün geçirip idrar tahlilinde sonuç alan varken

Yok çünkü kür yapmak içinde zamanı kollaman önemli tutanıda düşürmen risk olmazmı mesela soğan kürü
soğan kürü yapmayacam onun takibini iyi yapmak gerekiyor. incir kürü yapmak istiyorum yapmaya da başlayacam gibi onu araştırıyorum. normalde bal çörek otu karışımı yiyorduk eşimle ona da incir kürünün yanında devam ettirmeyi düşünüyorum .

İncir kadın için iyi diyolar erkek içinde keçi boynuzu kaynatıp içirmen lazım taze taze

B3n hala beklemedeyim ama sabah beridir 2 belirti yaşadım sankim.uzandığım yerden kalktığımda kasığıma birşeyin batması iki büklüm oldum bi an.ikincisi marketten yumurta alırken eğildim doğrulamadım bian.demekki yarın olcam

Benn daha olmadım bir iki gün f
İncir kadın için iyi diyolar erkek içinde keçi boynuzu kaynatıp içirmen lazım taze taze
Bende bekliyorum hala normalde bu kadar gecikme yapmazdı belirtiler var ama enfeksiyonumda var kafam karisik

Benn daha olmadım bir iki gün f

Bende bekliyorum hala normalde bu kadar gecikme yapmazdı belirtiler var ama enfeksiyonumda var kafam karisik
Geçmiş olsun başka problem olmadığı sürece umut hep var bizim için seninde habeelerini duyarız inşallah.ben 4 yıl önce başka topikte arkadaşlarla bebek konusu konuşuodum hepsi doğurdu bi ben kaldım eşimden ayrıldım yeni bir sayfa inşallah aynı şeleri yaşamam.beklemek çok zor

Daha önceki eşinden ayrildiysan olmaması daha iyi olmus varmış bi hayri. Herhangi bi sorun yoksa Rabbim bilir isini umut bitmez :)

Daha önceki eşinden ayrildiysan olmaması daha iyi olmus varmış bi hayri. Herhangi bi sorun yoksa Rabbim bilir isini umut bitmez :)
Ozaman olmuor diye çok üzülüyordum ama şimdi iyiki olmamış diyorum hayat daha zor olurdu çok farklı seyrederdi.şuan çok şükür mutluyum ve rabbim tez zaman kondursun bebeğimi.

Aminnnn gebelik varmı bilmiyorum ama gecen ay yengem hacca giden birinden özel bi su getirtmiş hac suyu dışında bi yere gitmişler. Suyu icenlerden 3 tanesi gebe kalmis bende niyet ettim olursa ona baglicam sanırım :)

Aminnnn gebelik varmı bilmiyorum ama gecen ay yengem hacca giden birinden özel bi su getirtmiş hac suyu dışında bi yere gitmişler. Suyu icenlerden 3 tanesi gebe kalmis bende niyet ettim olursa ona baglicam sanırım :)
İnşallah çocuk isteği neler yaptırıyor insana dimi

hadi inşallah canım test yap beklemek çok zor ben de bugün işe giderken test alacam diye niyetlendim ama nerde test alamadan kırmızı kartı gördem

Yok kız bende aşırı çocuk isteği yoktu bu aya kadar bu ay değiştim ben büyüdüm herhalde
o bende de var iki buçuk yıl oldu çevre çocuk diyince gıcık oluyordum anam iki ay falan oldu niyet edeli ama tam yumurtlama gününü falan takip edemedik tatil dönemi falan derken bugün hasta oldum ya nasıl üzülüyorum başladım araştırma yapmaya aynı şekilde eşimde kürleri falan araştırmaya başladık.

Ozaman olmuor diye çok üzülüyordum ama şimdi iyiki olmamış diyorum hayat daha zor olurdu çok farklı seyrederdi.şuan çok şükür mutluyum ve rabbim tez zaman kondursun bebeğimi.
rabbim en kısa zamanda bebiş nasip etsin sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallah

Haha beni tanimladin vala yediler bitirdiler beni çocuk çocuk sanki onlar doğuracak ben herhangi bi kur falan denemek istemiyorum doktora gittik ikimizde bi sorun cikmadi. Zamanı var Die düşünüyorum ama bakalım ilerleyen aylarda belki kurleri denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…