Sakarya'nın ilçesindeyimBatıda hangi şehir olduğunu söylerseniz belki bir fikir verebiliriz
Sakarya'nın ilçesindeyim
Ben bir kez gittim Sakarya Karasu ilçesine.Sakarya'nın ilçesindeyim
Karasu'nun da doğasını överlerdi. Şaşırdım açıkçası.Ben bir kez gittim Sakarya Karasu ilçesine.
Açıkçası havasını da sevemedim yolunu da.
Daha merkezi batıda olsanız bence bu kadar adaptasyon sorunu çekmezdiniz.
Ama nereye gidersek gidelim alisabiliyoruz insanları nasıldır bilmiyorum.
Yeni gittiyseniz çevre edinmek zor olabilir zaman verin bence kendinize.
Aşırı yağmur yağdı bir hafta kaldık perişan olduk.Karasu'nun da doğasını överlerdi. Şaşırdım açıkçası.
İstanbul kalabalığından kaçmak için güzelmişAşırı yağmur yağdı bir hafta kaldık perişan olduk.
Bir akşam balık yemeğe gittik eşim zehirlendi.
Dönüşte çok yağmur vardı nasıl geldik bilmiyorum.
Denizi çok dalgaliydi ben giremedim zaten.
Denizde çok az kişi vardı.
Tam yaz mevsiminde gitmedik o yüzden sakindi etraf.
Karasu Sakarya ya baya uzak en azından yakın olsa biraz kalabalık,hareket görebilirsin belki.
Ben bunları gözlemledim
Yaz mevsiminde çok kalabalık oluyor diyorlardı biz tam Mayıs ayında gitmiştik.İstanbul kalabalığından kaçmak için güzelmiş
Hiçte mantıksız değil. Mutlu oldugun yere uçarak git koşarak git ama gitMerhabalar. Güneydoğu'da öğretmenken tayinim batıda bir sehre çıktı. Bu şehre alisamadim sevemedim. Arkadaş bulamadım. Doğu'da ortamim çok güzeldi. Gezerdik eglenirdik. Burda yaşıtım kafa dengi biri yok olanlar da eşiyle çocuğuyla vakit geçiriyor. Arkadassizliktan içime kapandim iyice. Doğuyu çok özlüyorum. Tekrar dönmeyi bile düşünüyorum. Sizce mantıksız mı?
mantıksız değil kültürel farklılıklar var illaki, ben hem doğuda hem batıda yaşamış bir insan olarak söylüyorum özellikle 2000 lerin başında 90 ların sonunda fln bu fark çok fazlaydı,erzincan izmir arası baya bir bocalıyordum hem giyim hem davranış açısından farklılıklar yüzünden manyak olmuştum,şimdi içanadoluda oturuyorum hergün ağlayasım geliyor burası çok daha farklı yorucu adapte olamıyorum,doğu insanında samimiyet,içtenlik var,batıda özgür hareket edebileceğin,yargılanmayacağın kimsenin sizi fark edemeyeceği özgür bir alan var,ama iç anadolu kültürü çok farklı samimiyet yok,mesafe var,slm sabah yok,güler yüz yok,herkes çok kaba,yarısı dışardan gelmiş memur,yarısı tarlasını satmış merkeze gelmiş bunu abartmış içinde,üstüne araba sürenmi dersin,trafikte el kol yapip küfür edenmi dersin,slm verince kafasını çevirenmi dersin baya zor yaşanılır gibi değil eğer böyle bir yerdeyseniz ondanda olabilir,nerede mutluysanız nereye adapte olduysanız doğru yer orasıdır.Merhabalar. Güneydoğu'da öğretmenken tayinim batıda bir sehre çıktı. Bu şehre alisamadim sevemedim. Arkadaş bulamadım. Doğu'da ortamim çok güzeldi. Gezerdik eglenirdik. Burda yaşıtım kafa dengi biri yok olanlar da eşiyle çocuğuyla vakit geçiriyor. Arkadassizliktan içime kapandim iyice. Doğuyu çok özlüyorum. Tekrar dönmeyi bile düşünüyorum. Sizce mantıksız mı?
Kesinlikle geri dönün. Bende 4 sene kaldim.kaldiki dogulu bile degilim.oraya gittigimde ordaki arkadasligi dostlugu insaninlarin merhametini misafirperverligini gordumde buraya geldigimizde hunhur hungur agladim hala asla alisamiyorum uc sene oldu buraya geri geleli.bir an once oraya geri gitmek istyorum.batiya gelince sinirlerim tavan yapiyor tahammulsuzlesiyorm sabrim yurumeye bile yok bu kalabalikta. Hatta yemin ettim gittigim gun topragini opecegim o dereceMerhabalar. Güneydoğu'da öğretmenken tayinim batıda bir sehre çıktı. Bu şehre alisamadim sevemedim. Arkadaş bulamadım. Doğu'da ortamim çok güzeldi. Gezerdik eglenirdik. Burda yaşıtım kafa dengi biri yok olanlar da eşiyle çocuğuyla vakit geçiriyor. Arkadassizliktan içime kapandim iyice. Doğuyu çok özlüyorum. Tekrar dönmeyi bile düşünüyorum. Sizce mantıksız mı?
Zaten guneydoguda yasamis biri sakaryanin insaniyla cok ic icede giremez. Bizim orda yazligimiz var. İnsanlar arasinda ayrim yapiliyor orda. Konu asla siyasete gitmesin banlanmak istemiyorum ama dogruyu diyorum yani kutuplasma var orda. On senedir yazlari ordayiz. Bazi insanlari cok dışlıyorlarSakarya batıda olmasına rağmen sanırım çok gelişmiş bir yer değil, o yüzden de sosyal ilişkiler zayıftır.. ama belki zamanla alışırsınız, güneydoğuya ilk gittiğinizde de böyle bir alışma süreciniz olmuştur mutlaka.
Ben de doğudayım hocam , burdaki samimiyet batıda yok herkes öyle diyor maalesef...Merhabalar. Güneydoğu'da öğretmenken tayinim batıda bir sehre çıktı. Bu şehre alisamadim sevemedim. Arkadaş bulamadım. Doğu'da ortamim çok güzeldi. Gezerdik eglenirdik. Burda yaşıtım kafa dengi biri yok olanlar da eşiyle çocuğuyla vakit geçiriyor. Arkadassizliktan içime kapandim iyice. Doğuyu çok özlüyorum. Tekrar dönmeyi bile düşünüyorum. Sizce mantıksız mı?
Ben de Hendek ilcesindeyim aslında Sakarya hareketli bir il size neden sıkıcı geldi ki avm haricinde gezilecek yerleri var Bayraktepe,kentpark,nehirland,sapanca,poyrazlar gölü gibi gerci ben Düzce ya daha yakın oldugum icin bir ayağım orada sadece bana yakın yerleri biliyorum daha bir cok yer vardır arastirıp bulabilirsiniz.Sakarya'nın ilçesindeyim
Bende canım sıkıldıkça izmitten Sakarya çarşıya trenle geçiyorum ben çarşısını çok seviyorum İzmit bana fazla kalabalik geliyor . Özellikle hafta sonu ama herkes farklı tabi. Nerde mutluysaniz orda olursunuz umarım.Ben de Hendek ilcesindeyim aslında Sakarya hareketli bir il size neden sıkıcı geldi ki avm haricinde gezilecek yerleri var Bayraktepe,kentpark,nehirland,sapanca,poyrazlar gölü gibi gerci ben Düzce ya daha yakın oldugum icin bir ayağım orada sadece bana yakın yerleri biliyorum daha bir cok yer vardır arastirıp bulabilirsiniz.
Yanlış mesaja alıntı yapmışım pardonBen de Hendek ilcesindeyim aslında Sakarya hareketli bir il size neden sıkıcı geldi ki avm haricinde gezilecek yerleri var Bayraktepe,kentpark,nehirland,sapanca,poyrazlar gölü gibi gerci ben Düzce ya daha yakın oldugum icin bir ayağım orada sadece bana yakın yerleri biliyorum daha bir cok yer vardır arastirıp bulabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?