- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.587
- 158
- 30
Ortam dağıldı tabiki herkes başka bir yere gitti. Doğu'da insanlar birbirleriyle arkadaşlık kurmak için cabaliyordu burda herkes ailesiyle vakit geçirmek istiyorSiz onceki gorev yaptiginiz ili degil de, arkadas ortaminizi ozluyorsunuz. Tekrar donseniz ayni ortami bulabilecek misiniz? Eger bulamayacaksaniz, yeni bir hayalkirikligi daha zor olabilir sizin icin.
Karasu havası denizi kötüKarasu'nun da doğasını överlerdi. Şaşırdım açıkçası.
Batıdaki öğretmenlerin yaş ortalaması çok yüksektir genç öğretmenlerin hepsi eş durumuyla gelmiştir sizi anlıyorum. Ama sosyal faaliyetiniz yok mu hiç ? Veya başka meslek gruplarından arkadaşlarınız yok mu ? Bu arada bence kötü bir fikir değil. Neredeyse mutluysaniz oraya tayin olun
Evet yaşları büyük ve kendi halindeler. Yani bir aktivite yapalım derdinde değiller. Ben de evliyim ama eşinle gezdiginin yeri ayrı arkadaşınla gezdiginin yeri ayrı. Bunun eksikliğini çok hissediyorum. Malesef başka mesleklerden de kimseyle tanışmadımBatıdaki öğretmenlerin yaş ortalaması çok yüksektir genç öğretmenlerin hepsi eş durumuyla gelmiştir sizi anlıyorum. Ama sosyal faaliyetiniz yok mu hiç ? Veya başka meslek gruplarından arkadaşlarınız yok mu ? Bu arada bence kötü bir fikir değil. Neredeyse mutluysaniz oraya tayin olun
Haklısınız. Bu da acaba tekrar mi doğuya gitsem düşüncesini uyandırıyor. Bakalım hayirlisiHocam sizi anlıyorum. Genç kafa dengi öğretmenler çoğunlukla doğuya atanıyor. Batıda daha çok kıdemli yaşça büyük öğretmenlerimiz var.
Doğuda arkadaşlarınız oralı mıydı? Ben doğudayken öğretmen sirkülasyonu çok fazlaydı. Ramazan bayramında tanışan kurbanda nişanlanır, yaza düğün yapıp eş durumundan giderdiHaklısınız. Bu da acaba tekrar mi doğuya gitsem düşüncesini uyandırıyor. Bakalım hayirlisi
Oralı değillerdi Aslında diyorum ya yani şu an tanıdık kimse yok orada. Oradaki samimiyeti özlüyorum galiba belki yeni arkadaş da evlenebilirim ama işte evli olduğum için tekrar dönmek büyük sorumluluk eşim de zaten bu konuda hani çok sıcak bakmıyorDoğuda arkadaşlarınız oralı mıydı? Ben doğudayken öğretmen sirkülasyonu çok fazlaydı. Ramazan bayramında tanışan kurbanda nişanlanır, yaza düğün yapıp eş durumundan giderdiherkes evlenmenin peşindeydi ve dedikodu falan gırlaydı. arkadaşlarınız da gidiciyse yerinizde kalın derim.
Öyleydi Ben o yönünü çok özlüyorumbatılı bir insan olarak söylüyorum doğudaki gibi insancıl dosta canlısı küçük hesap yapmayan insanlar bizde yok malesef
orada kimse yalnız kalmaz illa bir yemeğe davete dahil edilirsin
buralarda insanlar kafelerde buluşuyor eskisi gibi eve gelip gitme kalmadı yalnız mısın öldün mü kaldın mı kimsenin umrunda değil
Canım hendek :)Ben de Hendek ilcesindeyim aslında Sakarya hareketli bir il size neden sıkıcı geldi ki avm haricinde gezilecek yerleri var Bayraktepe,kentpark,nehirland,sapanca,poyrazlar gölü gibi gerci ben Düzce ya daha yakın oldugum icin bir ayağım orada sadece bana yakın yerleri biliyorum daha bir cok yer vardır arastirıp bulabilirsiniz.
Yooo neden mantıksız olsun ki nerde mutluysan orda olmalısınMerhabalar. Güneydoğu'da öğretmenken tayinim batıda bir sehre çıktı. Bu şehre alisamadim sevemedim. Arkadaş bulamadım. Doğu'da ortamim çok güzeldi. Gezerdik eglenirdik. Burda yaşıtım kafa dengi biri yok olanlar da eşiyle çocuğuyla vakit geçiriyor. Arkadassizliktan içime kapandim iyice. Doğuyu çok özlüyorum. Tekrar dönmeyi bile düşünüyorum. Sizce mantıksız mı?
Ben de Batı'yı çok özlüyorum. Öyle böyle değil ama çok çok özlüyorum. Eski fotoğraflara falan bakınca gözlerim doluyor. Şimdi diyorum ki bir Üsküdar sahil olsaydı, gidip oturup iki ağlasaydım her şey geçerdi sanki.Merhabalar. Güneydoğu'da öğretmenken tayinim batıda bir sehre çıktı. Bu şehre alisamadim sevemedim. Arkadaş bulamadım. Doğu'da ortamim çok güzeldi. Gezerdik eglenirdik. Burda yaşıtım kafa dengi biri yok olanlar da eşiyle çocuğuyla vakit geçiriyor. Arkadassizliktan içime kapandim iyice. Doğuyu çok özlüyorum. Tekrar dönmeyi bile düşünüyorum. Sizce mantıksız mı?
Sizin gitme durumunuz yok mu istanbulaBen de Batı'yı çok özlüyorum. Öyle böyle değil ama çok çok özlüyorum. Eski fotoğraflara falan bakınca gözlerim doluyor. Şimdi diyorum ki bir Üsküdar sahil olsaydı, gidip oturup iki ağlasaydım her şey geçerdi sanki.
Yeni başka bir ile atandım. Atamada da İstanbul gelecek olmasına rağmen yazamadım. Çok pahalı olduğu için ve deprem beklendiği için. Memur maaşı ile yerleşmek hayal olur herhalde, belki arada tatile gidebilirim.Sizin gitme durumunuz yok mu istanbula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?