Batiklardan nasil kurtulurum?

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Selam arkadaslar,fikirlerinizi alabilir miyim?
Batiklara karsi ne yapilir?
Birde kizariyor alinan yerler :(
Sivilce seclinde oluyor.
Agda veya epilatörle aliyorum.
Cözüm nedir?

Selam arkadaslar,fikirlerinizi alabilir miyim?
Batiklara karsi ne yapilir?
Birde kizariyor alinan yerler :(
Sivilce seclinde oluyor.
Agda veya epilatörle aliyorum.
Cözüm nedir?

cnım ben bu dertten muzdariptim resmen batık dolu kırmızı yara bere oluyordu.. bembeyaz tenli oldğumdan berbat duruyordu.en son lazere karar verdim şu an dğnya varmış diyorum basşka çaresi pek yok. bide orda isis pharma secalia aha adında krem verdiler oda batıklara iyi geliyormuş cildi nemlendirip batık oluşmasını önlüyo deri yüzeyine çıkarıyor.. fiyatı 70 tl falandı..

Batıklar için ponza taşıyla ovabilirsin; bacakların için söylüyorum bunu.onun dışında peeling yapabilirsin.kızarık için de sir ağdadan önce bebe pudrasıyla pudrala vücudunu ki kızarık daha az olsun.ben beyaz tenliyim ve pudra sürüp sir yaptırıyorum.hem daha az acıyor hemde fazla kızarmıyor.bir de işlem sonrası bepanthen krem sür derim.bem bunları yapıyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sanirim peeling iyi geliyor...
Ama kizariklik hep oluyor bendede oluyor agdami yaptiktan sonra bacaklara peeling yapip vucut losyonu suruyorum kizariklik yavas yavas geciyo.

cnım ben bu dertten muzdariptim resmen batık dolu kırmızı yara bere oluyordu.. bembeyaz tenli oldğumdan berbat duruyordu.en son lazere karar verdim şu an dğnya varmış diyorum basşka çaresi pek yok. bide orda isis pharma secalia aha adında krem verdiler oda batıklara iyi geliyormuş cildi nemlendirip batık oluşmasını önlüyo deri yüzeyine çıkarıyor.. fiyatı 70 tl falandı..

Ben esmerim ama yinede,
Bak lazeri bende düsünüyorum ama,nasil bitti mi simdi tam?
Biraz bilgi verebilirmisin lütfen?

Hayir camsakizi agda,bilmiyorum arada fark var mi?

Çam sakızı ağda şekerli sir şekersiz öteki ete yapışıyor sir sadece killara fark var ama sir bende küçük küçük kıl dönmeleri yapabiliyor bazen ama keseliyorum bide batik cimbizi olması gerekiyo onlar ise yarar :16:

Batıklar için ponza taşıyla ovabilirsin; bacakların için söylüyorum bunu.onun dışında peeling yapabilirsin.kızarık için de sir ağdadan önce bebe pudrasıyla pudrala vücudunu ki kızarık daha az olsun.ben beyaz tenliyim ve pudra sürüp sir yaptırıyorum.hem daha az acıyor hemde fazla kızarmıyor.bir de işlem sonrası bepanthen krem sür derim.bem bunları yapıyorum

Oww acimaz mi? :)
Burda bi yerde okudum kremleyip sonra pudralamak ve sonra agda yapmak,ama öylece iyi almiyor gibi geldi.

Ben esmerim ama yinede,
Bak lazeri bende düsünüyorum ama,nasil bitti mi simdi tam?
Biraz bilgi verebilirmisin lütfen?

canım 2 seans yaptrıdım ama eski halinden eser yok eminim ki sonrasında hi kalmayacak kllar zaten seyrelio sorun olmaz bundan sonra

Hmm ben dahada tahris olur diye fazla bisey yapmaktan korkuyom,yavasca keseliyorum.

Canim teninin hassasiyetiylede ilgili birsey tabi agdanin ardindan hemen banyoya girip sonra losyon fln suruyorum cok guzel nemleniyo...
Ama tabi cok da sert sert yapmamak lazim gozenekler acik neticede bende bazen yanma bile oluyo ama sonra bacaklar bebek poposu gibi :))

Ağdayı yaptığın gün değil de diğer günler kese yap mutlaka banyoda. 2 günde bir yapsan yeter.

Çam sakızı ağda şekerli sir şekersiz öteki ete yapışıyor sir sadece killara fark var ama sir bende küçük küçük kıl dönmeleri yapabiliyor bazen ama keseliyorum bide batik cimbizi olması gerekiyo onlar ise yarar :16:

Haa anladim.
Ama aslinda birde diyorum acaba gidip aldirsam,daha mi iyi olur?
Belki kendim iyi alamiyorum :(
Eskiden jilet vuruyordum,oda cok feci,batik matik kasinti.
Lazeride düsünüyorum arkadasin dedigi gibi ama zaten suan degil,para kenara atmaliyim onun icin :)
Malum cok pahali.

Oww acimaz mi? :)
Burda bi yerde okudum kremleyip sonra pudralamak ve sonra agda yapmak,ama öylece iyi almiyor gibi geldi.

Pudrayla gayet iyi alıyor, arada kuaföre gitmeye üşendiğimde pudra sürerek yapıyorum.
Birde uzun süre jilet vurup, sonra ağda yada epilatörle aldığımda daha geç çıkıyor kıllar.
Ama kese yapmak, ponza taşıyla ovmak çok iyi geliyor batık hiç yoktur bende.bu şekilde yapıyorum hep. Birde çok uzun süre jiletle aldım bacaklarımı, bu ay ağda yaptırdım.20 gün oldu hala bişi yok tertemiz.arada jilet vurmak gerekiyor.

Canim teninin hassasiyetiylede ilgili birsey tabi agdanin ardindan hemen banyoya girip sonra losyon fln suruyorum cok guzel nemleniyo...
Ama tabi cok da sert sert yapmamak lazim gozenekler acik neticede bende bazen yanma bile oluyo ama sonra bacaklar bebek poposu gibi :))

Ayyy ne güzelll bende istiyorum yaaa :))
Almanyada yok öyle kese kültürü falanda,gerci kisa bir süredir görüyorum kese var bazi dükkanlarda ;)

Pudrayla gayet iyi alıyor, arada kuaföre gitmeye üşendiğimde pudra sürerek yapıyorum.
Birde uzun süre jilet vurup, sonra ağda yada epilatörle aldığımda daha geç çıkıyor kıllar.
Ama kese yapmak, ponza taşıyla ovmak çok iyi geliyor batık hiç yoktur bende.bu şekilde yapıyorum hep. Birde çok uzun süre jiletle aldım bacaklarımı, bu ay ağda yaptırdım.20 gün oldu hala bişi yok tertemiz.arada jilet vurmak gerekiyor.

Bak bu teori aklimdan geciyordu ama diyordum ya jiletlemek agdanin etkisini bozarsa.
Ay ne güzel,no batik yes kaymak bacaklar :)

Back
X