Bat'ına 7gün kalanlar

Sat 29haziran cnm bn dayanamayıp 19temmuz ve 21 temmuzda test yaptım tabi negatif cikti.erken gebelik testi olsaydi bi ihtimal de

canm adet gnunuz gecmeden testyappta uzmeyn kendınızı ya. benm dundu gunum ve hala adet olmadım ben hala uzulmemek ıcın heveslendrmıyorum kendımı pazara kadr beklıcem ksmetse

canm adet gnunuz gecmeden testyappta uzmeyn kendınızı ya. benm dundu gunum ve hala adet olmadım ben hala uzulmemek ıcın heveslendrmıyorum kendımı pazara kadr beklıcem ksmetse
Çok özür dileyerek söylüyorum lavabo ya çıkmaya korkuyorum olur da leke gorucegim diye korkuyorum

Çok özür dileyerek söylüyorum lavabo ya çıkmaya korkuyorum olur da leke gorucegim diye korkuyorum

walla canm bnde 2 3 gundr öyleyım haff agrılarım oldu kasgmda belmde su an yok ama gece gnduz adet olcam dıye bekledım ama gelmıyo bı trlu.. gelmedkce ıster ıstemez umtlanıyorum.. hamıle deglsem ınsallah dhada geckmeden gelır

benm cok acık pembe lekelenme oldu cnm kanama degl peceteye bulasacak kadr sadece ama adet agrım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…