İnşallah insallahHakkimizda hayirlisi olsun canim, insallah hamileyizdir
Ne durumdasiniz kızlar güzel haberi olan var mi
İnşallah bu bekleyiş güzel sonuclanir
Dayanamayıp dun normal test yaptım negatif cikti ama sanirim erken yaptim
Sat 29haziran cnm bn dayanamayıp 19temmuz ve 21 temmuzda test yaptım tabi negatif cikti.erken gebelik testi olsaydi bi ihtimal dekac gn var adetıne canım
Ah kızlar çok sabirsiziz benimde sat 30 haziran bende test yapmıştım geçen gün sonuç negatifSat 29haziran cnm bn dayanamayıp 19temmuz ve 21 temmuzda test yaptım tabi negatif cikti.erken gebelik testi olsaydi bi ihtimal de
Evet ya merak ediyoruz olsun istiyoruz Allah güldürür yüzümüzü inşallah bu ayAh kızlar çok sabirsiziz benimde sat 30 haziran bende test yapmıştım geçen gün sonuç negatif
İnşallah bu ayda husran yaşamak istemiyorum.psikolojim tavan yapmış durumdaEvet ya merak ediyoruz olsun istiyoruz Allah güldürür yüzümüzü inşallah bu ay
ins yasamayiz burdan guzel haberleri yazarizİnşallah bu ayda husran yaşamak istemiyorum.psikolojim tavan yapmış durumda
Sat 29haziran cnm bn dayanamayıp 19temmuz ve 21 temmuzda test yaptım tabi negatif cikti.erken gebelik testi olsaydi bi ihtimal de
Çok özür dileyerek söylüyorum lavabo ya çıkmaya korkuyorum olur da leke gorucegim diye korkuyorumcanm adet gnunuz gecmeden testyappta uzmeyn kendınızı ya. benm dundu gunum ve hala adet olmadım ben hala uzulmemek ıcın heveslendrmıyorum kendımı pazara kadr beklıcem ksmetse
Çok özür dileyerek söylüyorum lavabo ya çıkmaya korkuyorum olur da leke gorucegim diye korkuyorumcanm adet gnunuz gecmeden testyappta uzmeyn kendınızı ya. benm dundu gunum ve hala adet olmadım ben hala uzulmemek ıcın heveslendrmıyorum kendımı pazara kadr beklıcem ksmetse
Çok özür dileyerek söylüyorum lavabo ya çıkmaya korkuyorum olur da leke gorucegim diye korkuyorum
Aynen yoksa insan daha çok strese giriyorwalla canm bnde 2 3 gundr öyleyım haff agrılarım oldu kasgmda belmde su an yok ama gece gnduz adet olcam dıye bekledım ama gelmıyo bı trlu.. gelmedkce ıster ıstemez umtlanıyorum.. hamıle deglsem ınsallah dhada geckmeden gelır
Canim bence sen hamilesin, pazari bekleme hic hemen bugun eczaneler de acikken bi test kiti al yap bencecokkk hyecanlıyım yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?