Allah, hepinizin gönlüne göre hayırlısını versin.
Sabah sabah bi mucize olsun allahım lutfenn
Resim koyacam koyamıyorum ikinci çizgi çelik çıktı nasıl resim koyacak kızlar yardım edin lutfen
Yükleyebilir sandm sizce hanilemiyim
Testini yarin ya da bikac gun sonra mutlaka tekrar et canim... silik cizginin koyulasmasi lazimYükleyebilir sandm sizce hanilemiyim
3 gün var bata cnmBen hic dosya yuklemedim canim bilemiyorum.ama boyutunun cok buyuk olmamasi gerekiyo bildigim kadariyla.hadi ins hamişsindir.bat in gecmismiydi ?
İnşallah cnm insallah allahım bana ve isteyen herkese nasip eder2.çizgi görünüyo canım hadi gözün aydın bebiş geliyo inşaallah
Pazartesi kanda baktiracam inşallah mutlu sonucu alirimTestini yarin ya da bikac gun sonra mutlaka tekrar et canim... silik cizginin koyulasmasi lazim
İnşallah cnm insallah allahım bana ve isteyen herkese nasip eder
Benim esim de oyle canim esler hep oyle bizuzulmeyelim diye daha kaya gibi duruyolar ama bizim de ruhumuzda var yani. Rabbim cok aratmasin umutlarimizi bosa cikarmasin canim. Benim 5,18 ciktigi ilk gin hadi yine iyisin baba oluyosun dedim sakayla karisik daha dur daha dedi ya. Sen bi de hic gecikmezdi dedin ya canim bana oyke geliyo insallah yanilmam
Pazartesi kanda baktiracam inşallah mutlu sonucu alirim
Birkac gun sonra tekrar test yaptircam canim o zaman belli olacak.insallahhAynen oyle canim sen ne durumdasin? Degerin yukseldi mi? Yukselmistir insallahhh
İnşallah canım yok benim sente ladyAyyy bence de var gibi ya hayirlisiyla pozitif sonucunu alirsin insallah canim. Benimde bat a 5 gun var pzrtsi gunu bende hassas test yapicam. Miratech mi seninkinin markasi ? Benim testimde boyle kapakli cunki.
İnşallah canım yok benim sente lady
Ayy kiiiizzzz hamilesin yaa :) :) ay cokkk sevindiiimmm :) benim de iki uc gun var hemen cikti mi idrarda, cikiyomus demek k.De mi. :) ay hadi gozun aydin kuzum, darisi basimiza :)3 gün var bata cnm
İnşallah sende yapınca sonucu gönder allahım tez zamanda kucağımıza doldurur insallahAnladimm hadi bakalim pazartsi gunu sonucu al hemen buraya yaz merak ederimm ama var gibi duruyo insallah bebisin seninle
İnşallah hamileyizdir cnm doktor hamilesin diyene kadar inanamadım herlde :) ama inşallah doğrudur seninde bat 26ydi dimiiAyy kiiiizzzz hamilesin yaa :) :) ay cokkk sevindiiimmm :) benim de iki uc gun var hemen cikti mi idrarda, cikiyomus demek k.De mi. :) ay hadi gozun aydin kuzum, darisi basimiza :)
Stresten gecikmistir canim bozma moralini, demek ki Rabbim cok daha guzel bi zamanda gonderecek yavrunu. 2 3 gun var canim daha. Bekliyorum.bakalimcan malesef gece kanamam asladı ama hayatmda ılk defa ıkı gun gecktıve kasık agrım olmadan basladı halada kasgmda pek yok belm agrıyo.. nasıp artık ne dıyelm pazartesı ıkncı asılama ıcın gtcem ksmetse bakalm.. sen adet olmadn dımı vardı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?