Bat'ına 7gün kalanlar

Sabah sabah bi mucize olsun allahım lutfenn
Resim koyacam koyamıyorum ikinci çizgi çelik çıktı nasıl resim koyacak kızlar yardım edin lutfen

Sabah sabah bi mucize olsun allahım lutfenn
Resim koyacam koyamıyorum ikinci çizgi çelik çıktı nasıl resim koyacak kızlar yardım edin lutfen

Ben hic dosya yuklemedim canim bilemiyorum.ama boyutunun cok buyuk olmamasi gerekiyo bildigim kadariyla.hadi ins hamişsindir.bat in gecmismiydi ?

Kanımı verip kan sonucumu hayırlısıyla elime aldıktan sonra yaptığım şeyleri ve bütün belirtileri paylaşacak sizinle

can malesef gece kanamam asladı ama hayatmda ılk defa ıkı gun gecktıve kasık agrım olmadan basladı halada kasgmda pek yok belm agrıyo.. nasıp artık ne dıyelm pazartesı ıkncı asılama ıcın gtcem ksmetse bakalm.. sen adet olmadn dımı vardı daha

Pazartesi kanda baktiracam inşallah mutlu sonucu alirim

Ayyy bence de var gibi ya hayirlisiyla pozitif sonucunu alirsin insallah canim. Benimde bat a 5 gun var pzrtsi gunu bende hassas test yapicam. Miratech mi seninkinin markasi ? Benim testimde boyle kapakli cunki.

Ayy kiiiizzzz hamilesin yaa :) :) ay cokkk sevindiiimmm :) benim de iki uc gun var hemen cikti mi idrarda, cikiyomus demek k.De mi. :) ay hadi gozun aydin kuzum, darisi basimiza :)
İnşallah hamileyizdir cnm doktor hamilesin diyene kadar inanamadım herlde :) ama inşallah doğrudur seninde bat 26ydi dimii

Stresten gecikmistir canim bozma moralini, demek ki Rabbim cok daha guzel bi zamanda gonderecek yavrunu. 2 3 gun var canim daha. Bekliyorum.bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…