Amiinnn İnşallahhh canım dualarla güzel sonuçları görelim İnşallah heyecanla bekliyoruzİyi ya başka şey olmasın E hadi hazırlasın bakem bizi sevindirsin sonunda senin topik Uğur getirsin herkese Amin Amin Amin
As canım bende geçen ay emindim belirtiler yaşadım birsürü test aldım erken gebelik testi bile yapyım gecilince ama olmadı bu ay da yaptım 10 gün kala kan testi negatif arkadaşlar erken olabilir dedi bekliyorum umut var Allah tan umut kesilmez ama kendimi kaptırmıyorum hakkımızda hayırlısı ☺slm kızlar benimde 2 gün var çok umutlu değilim ama bekliyorum yinede işte
bu kez test falan yapmıcam geçen ay o kadar emindim ki 15 kez test yaptım olmadı 2 kez kandan baktırdım yine olmadı :)
bu kez yapmıcam böyle delilikler
bende 3 kez erken gebelik testi de yapmıştımAs canım bende geçen ay emindim belirtiler yaşadım birsürü test aldım erken gebelik testi bile yapyım gecilince ama olmadı bu ay da yaptım 10 gün kala kan testi negatif arkadaşlar erken olabilir dedi bekliyorum umut var Allah tan umut kesilmez ama kendimi kaptırmıyorum hakkımızda hayırlısı ☺
Yoğun sarı akıntı adet öncesimi geliyor canımbende 3 kez erken gebelik testi de yapmıştım
ama bu kez tutuyorum kendimi yapmıcam bişey
ama sanki regl olacakmışım gibi yarın birgün bekliyorum yoğun sarı akıntımda oldu bi kaç gün
sadece bu ay ıcınde mı 15 kez yaptrdn.slm kızlar benimde 2 gün var çok umutlu değilim ama bekliyorum yinede işte
bu kez test falan yapmıcam geçen ay o kadar emindim ki 15 kez test yaptım olmadı 2 kez kandan baktırdım yine olmadı :)
bu kez yapmıcam böyle delilikler
Hemen hemen aynıyızbata 3 gun var
:) evet geçen ay öyle bi saçmalık yapmıştımsadece bu ay ıcınde mı 15 kez yaptrdn.
inş hayrlısyla bebiş gelsinHemen hemen aynıyız
cok takmışsn kıyamam.:) evet geçen ay öyle bi saçmalık yapmıştım
bebiş olursa bizede denedklrını anlat olur muben bu ay bazi seyler denedim tutarsa paylsayim kizlar ins.hepimzin guzel habetlerini aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?