Allah tan umut kesilmez tabi ama kafana takmaman en doğrusu takınca olmuyor canım hayırlısı İnşallah..Bende umutta yok hayalde 7 gun var bakalim hayirlisi olsun diye biliyorum sadece ins sizlerin hayalleri olur duam sizlerle
Cok erken baktirmissin cnm .... bndede 1,20 ckmsti gecen ay..Bende reglime 10 gün kala baktırdık negatifti 1.20 görmekten bıktımbiadahada bakmıcam iyiceeee gecikene kadar
canım kacında olacan benımde uc gun var belırtın brseyın varmıbata 3 gun var
Bendede bat yaklasik 7 gun var. Gelmezse bayram gunu test yapmayi dusunuyorum esiminde dogum gunu. O gun insallah guzel bir hediye verebilirim ama hic umudum yok. Regl belirtileri yasiyorum. Yorgunluk bas agrisi hassas gogusler... internetten arastirdigimda erken hamilelik belirtileride olabilirmis. Bu yuzden cok yaniltici oluyor. Benim hic umudum yok kizlar. Erkende test yapmak istemiyorum cunku hayal kirikligi oluyor. En iyisi olmayacagina hazirlamak kendini. Olursada surpriz olur. Rabbim insallah tez zamanda kucagimizi saglikli bebelerimizle doldursun
Canım ben diğer topiğime yazmıştım ama arkadaşlar çok erken yaptırmışsın çıkmaz daha kana demişlerdi bilmiyorum en doğrusu gecikmeyi beklemek galiba umarım sende çıkar pozitifi görürsün İnşallah haberlerini bekliyorum benfe merak ettim şimdiUrmicca 10 gün varken çıkar mı cnm bilgin var mı, bende de idrar yolu sorunu vardı 2 gündür bugün sağlık ocağına gittim gitmişken de Dr a söyledim kan da verdim bklm çok mrk ediyorum
Evet canım bi kaç arkadaş daha erken demişti çıkmaz demişti bilmiyorum ya hayırlısı..hem 1 damla su şeklide hem jel gibi akıntım var iki gündür..Cok erken baktirmissin cnm .... bndede 1,20 ckmsti gecen ay..
aaaa nie kii mrak ettmkızlaaar dayanandım test yaptım bugün bi tane ama sadece :)
ilk başta silik çıktı sonra yok oldu gitti çizgi :)
30 haziran bnımde hamiş gibi hissetmiym.regl belirtiside yok tek belirti sivilcem..Bat 3 temmuz pek hamileymişim gibi gelmiyor ama bakalım 5 gün var
bncede test yapma gecsın oyle yap kaç zamandr denıyonz inş hayrlısıyla olsun bebişBendede bat yaklasik 7 gun var. Gelmezse bayram gunu test yapmayi dusunuyorum esiminde dogum gunu. O gun insallah guzel bir hediye verebilirim ama hic umudum yok. Regl belirtileri yasiyorum. Yorgunluk bas agrisi hassas gogusler... internetten arastirdigimda erken hamilelik belirtileride olabilirmis. Bu yuzden cok yaniltici oluyor. Benim hic umudum yok kizlar. Erkende test yapmak istemiyorum cunku hayal kirikligi oluyor. En iyisi olmayacagina hazirlamak kendini. Olursada surpriz olur. Rabbim insallah tez zamanda kucagimizi saglikli bebelerimizle doldursun
30 unda olcm.vucudumda tek fark ettıgım gogus ucumun dık olması.ve baska da belirti yok adet belırtsıde yok..bırkac belirti var ama havalardan dolayı usutmuste olabılır kasık agrısı bel agrısı ayak agrısı kı ıkı gundr yok agrım gectı.canım kacında olacan benımde uc gun var belırtın brseyın varmı
Sat ne Zaman cnmSelam kızlar aranıza henüz katıldım, dün kırmızılar olması gerekiyordu ki hiç şaşmaz ama gelmedi. İnşallah gelmez de hamişimdir. İsteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla evlat versin inşallaahh:)
İnşallah gelmez canım iyi haber verirsin bize. Amin hepimize hayırlı evlatlar nasip olsunSelam kızlar aranıza henüz katıldım, dün kırmızılar olması gerekiyordu ki hiç şaşmaz ama gelmedi. İnşallah gelmez de hamişimdir. İsteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla evlat versin inşallaahh:)
Biz 4 ay oldu deniyoruz canim. 8 yasinda bir oglum var. Kardesi olmasini cok istiyor etrafindaki cocuklarin hepsinin kardesi var bu da bana baski oluyor dogrusu. Yasim nerdeyse 38. Bu yaslarda tutmasi daha zor diye okuyorum sitelerdenbncede test yapma gecsın oyle yap kaç zamandr denıyonz inş hayrlısıyla olsun bebiş
3 haziranSat ne Zaman cnm
Döngüm 26-25 gün arası değişir ay ama çok heyecanlıyım. Rabbim hayırlısını versin herkese inşallah :)Sat ne Zaman cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?