Takılmaz mı takılıyr tabi. Allahım herkesin gönlüne göre versinSağol canım.iyi oldu benim için . Anlamasamda kendim kafama çok takıyormuşum.
Bu ay yıne umutlar suya dustu agrım basladı kesın yrın gelicek zaten akıntım falanda hiç yok bidahaki aya inş rabbm nasip ederYok aynı kasik ağrısı duygusallik o kadar. Ama ilk defa akıntı durmadı beyaz devam
Canım ya cok tesekkür ederim içimi rahatlattın 2 ayda okadar yıprattımki kendimi neden olmuyor acaba bi sorunmu var diye dusunmekten kafayı yıcektım resmen senin yazdklrın cok iyi geldi biraz olsun su serpildi içimeDaha çokkk yeniii vücudunun kendini hazırlaması lazım ben denemelere başladım gecikmelerim her ay arttı en son 15 gün geciktim ve 4 ayımda tuttu çok şükür. bende 3. Ayımda pes ettim uğraşıoruz olmuo bu ay kılımı kıpırdatmıcam olursa olur olmazsa korunmaya başlıcaktım evde sıkıntıdan iyice takıyorum olmuo demiştim.işe başlayınca devam etcektik çalışmalara ama oldu hemde gün falan takib etmedik olmuo zaten die keyfi ilişki yaşadık 3 yada 4 kez falan galiba başka hiç bişi yapmadık hatta direk kalkıp duşa bile gittiğim bile oldu bi iki kez.yani yatıp bekliyim falan da demedim kafamdan silmiştim yani ertelediğimiz için.İnşallah sanada yarar bu fikirlerim
Ya bende de aynı ağrı var ama regle çok var daha. Dur hele regl olmadan ümitsiz olma hemenBu ay yıne umutlar suya dustu agrım basladı kesın yrın gelicek zaten akıntım falanda hiç yok bidahaki aya inş rabbm nasip eder
Benim reglime 1 gün kaldı ve pat dıye agrılarım basladı senın var daha inş hamişsindr cnm bnm kesin gelicekYa bende de aynı ağrı var ama regle çok var daha. Dur hele regl olmadan ümitsiz olma hemen
Yok canım benim regle 5 gün var ağrı aralıklı gidip geliyor. Regl olmadan önce de olurdu yani hiç bilmiyorum şu an yine de bekle olana kadar. Miller regl olcam saniyormus ama olmuyormuşBenim reglime 1 gün kaldı ve pat dıye agrılarım basladı senın var daha inş hamişsindr cnm bnm kesin gelicek
Hayırlısı artık cnm ya beklıycz görcz naspte varsa olur rabbm hepimizin gönlüne göre versinYok canım benim regle 5 gün var ağrı aralıklı gidip geliyor. Regl olmadan önce de olurdu yani hiç bilmiyorum şu an yine de bekle olana kadar. Miller regl olcam saniyormus ama olmuyormuş
Amin İnşallah canım İnşallah Rabbim sizlerede nasip etsin İnşallah içinizi ferah tutun ☺Rabbim hep guzel haberlerini versin sana sag salimde bebisini kucagina alirsin insallah. Ve darisi tum isteyen anne adaylarina hayirlisi ve sagliklisiyla tez zamanda insallah ..
Bol bol dua kizlar :))
Bat 4 eylul
Aynen hemen olcak sanıoz ama vücud kendini anca ayarlıo sperme falan.düşünsene stres reglimizi bile geciktiriyordu evli degilken ben öleydim yani.stres hormonlarımıza çok etkilio içini rahat tut seeen vee heeepiniz kızlar içinizi rahat tutun Allah olmadık bi zamanda size mücizeyi yollar ☺Canım ya cok tesekkür ederim içimi rahatlattın 2 ayda okadar yıprattımki kendimi neden olmuyor acaba bi sorunmu var diye dusunmekten kafayı yıcektım resmen senin yazdklrın cok iyi geldi biraz olsun su serpildi içime
Abla hiç takma ya valla laf olsun diye soranlar gördüm geçen bayram halbuki yeni evliyim çok mu lazım doğurursam sen mi bakcanBeni şuan en çok geren şey artık insanların olmuyo gözüyle bakmaları ve sanki bi sorun var gibi doktora gittinmi diye sormaları
İnsanların bu hallerine sinir oluyorum artık sormaları bile beni rahatsız ediyor ben Rabbim bilir diyorum ama onlar hassas davranmıyolar eşimin akrabaları oradaydı mesela yine sordular çocuk yokmu falan diyenlere lafı yapıştırmak istiyorum artık çocuk olsa duyarlardı zaten bide eltim hamile şuan 6 aylık onun hemen oldu ama Allah istediki nasip ettiki oldu ben 2 senelik evliyim diye millet zannediyoki artık olmuyo halbuki ben 9-10 aydır istiyorum ama daha geç zamanda kavuşanlar var kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez
Ben bugüne kadar kimseye çocuğun yokmu niye yok diye sormadım hiç ama insanlarımız bu kadar düşünce yoksunu ne yazıkki
Abla hiç takma ya valla laf olsun diye soranlar gördüm geçen bayram halbuki yeni evliyim çok mu lazım doğurursam sen mi bakcanhiç takma âbla burayada az gir aynen olanları olmayanları gördükçe üzülüyor insan psikolojik etkileniyor ben pes ettiğim ay 2 yada 3 kez girdim bura size faln bakıp çıkıyordm sadece o kadar.hiç takma daha çok yeni herşey içini ferah tut Allah nasip eder kısa zamsnda İnşallah ☺
Valla ben görümceme bile diyordum ben istemiyorum kendime bakamıyorum çocuga kim bakacak sen mi diyodum benden büyük olmasına ragmen.kimse kimsenin hayatına karışmasın derdi kederi bana kalcak sanane sizene de geç ablaAmin gülüm inşallah...öyle tabi
Allah verir Allah alır
Allah dilerse olur, dilemezse bir yaprak bile kımıldamaz
bundan sonra cevabını alırlar benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?