Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Sabret canım en doğrusu gecikmesi yoksa erkenden negatifi görüp hormonları etkiliyoruz

Canımmm hiiiç üzülme hiç canını sıkma gelicegi zamanı bilir umudu kesmeden ama kafaya takmadan bekliyoruz bebişlerimizi en doğrusu bu
Kızlar regl oldum bende hayırlısı olsun denememiz dördüncü ayı oldu ve böyle hayırlısı gerçekten nasip kısmet artık rabbim daha iyisini bilir şükürler olsun her halimize

Normalde bu zmanlarda evde erken gebelik testi yapmaya başlardım da çok yıkım oluyo negatif çıkınca o yüzden dayanmaya çalışıcam bu ay. Ama beklemek çok zor

Normalde bu zmanlarda evde erken gebelik testi yapmaya başlardım da çok yıkım oluyo negatif çıkınca o yüzden dayanmaya çalışıcam bu ay. Ama beklemek çok zor
Bende reglime 10 gün kala baktırdık negatifti 1.20 görmekten bıktım biadahada bakmıcam iyiceeee gecikene kadar

kızlaaar dayanandım test yaptım bugün bi tane ama sadece :)
ilk başta silik çıktı sonra yok oldu gitti çizgi :)
Test bozuk galiba canım benimde gecen ay öle oldu eşim bekliyordu testin başında ilk 20 dk doğru sonuç oldugu için ben bwklemeye dayanamadım o beklerken bi hopladı aşkım koş silik belirdi die tam baktım gördük foto çekicektik sevinçten çizgi kaydıııı gittiiii uyuz olduk bidaha o testten almadık hep aklına gwlince der eşim çizgi gözümün önünde kaydı gitti ardındanda söver tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…