ben bu ay bazi seyler denedim tutarsa paylsayim kizlar ins.hepimzin guzel habetlerini aliriz
Benimde 1 temmuz heuecandan ölcem ama çok ümit baglamıyorum olursa olur olmazsa zamanı gelince olur :)merhaba kızlar bata 4 gun var 01 temmuz ınsallah olmam :)
Ben de bu ay ovuluasyon testi ile yumurtlama günümu tespit ettim 15haziranda catladi netten araştırdığım kadarıyla tam olarak yumurtlama gününden 14gun sonra adet olmam gerekiyormuş.bn de bekliyorum olacak miyim bugun yarın diye.test yapmamak icin zor duruyorum
Kızlar regl oldum bende hayırlısı olsun denememiz dördüncü ayı oldu ve böyle hayırlısı gerçekten nasip kısmet artık rabbim daha iyisini bilir şükürler olsun her halimize
Merhaba canım hoşgeldin İnşallah bu ay kırmızı diil pozitif görürüz :)Merhaba kızlar, benim de bat 2'si. 6 aydır istiyoruz olmuyo çok sıkıldım beklemekten inşallah bu ay güzel haberler alırız burada hepberaber.
Hoşbuldum canım ay inşallaaah valla ne güzel olurMerhaba canım hoşgeldin İnşallah bu ay kırmızı diil pozitif görürüz :)
Hadi ümidim sizlersinizCanımmm hiiiç üzülme hiç canını sıkma gelicegi zamanı bilir umudu kesmeden ama kafaya takmadan bekliyoruz bebişlerimizi en doğrusu bu
Can'ım bitane daha mı yapsan neden öyle oldu ki acabakızlaaar dayanandım test yaptım bugün bi tane ama sadece :)
ilk başta silik çıktı sonra yok oldu gitti çizgi :)
Bende reglime 10 gün kala baktırdık negatifti 1.20 görmekten bıktımNormalde bu zmanlarda evde erken gebelik testi yapmaya başlardım da çok yıkım oluyo negatif çıkınca o yüzden dayanmaya çalışıcam bu ay. Ama beklemek çok zor
Aynen canım Rabbim büyük..Akıntım gelmeye başladı şeffaf pütürlü.benimde bu ay fos anlaşılanHadi ümidim sizlersinizaynen Bitanem günü Zaman'ını rabbim bilir
Test bozuk galiba canım benimde gecen ay öle oldu eşim bekliyordu testin başında ilk 20 dk doğru sonuç oldugu için ben bwklemeye dayanamadım o beklerken bi hopladı aşkım koş silik belirdi die tam baktım gördük foto çekicektik sevinçten çizgi kaydıııı gittiiii uyuz olduk bidaha o testten almadık hep aklına gwlince der eşim çizgi gözümün önünde kaydı gitti ardındanda söver tabikızlaaar dayanandım test yaptım bugün bi tane ama sadece :)
ilk başta silik çıktı sonra yok oldu gitti çizgi :)
Merhaba canım hayırlısı olur İnşallah güzel haberlerini alırızBat 3 temmuz pek hamileymişim gibi gelmiyor ama bakalım 5 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?