Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Aminnn denemelerimizin 2 .ayı ondan bukadar takıyorum ama dediğin dogru taktıkça strese giriyorum takmamaya calışıcm inş
Daha çokkk yeniii vücudunun kendini hazırlaması lazım ben denemelere başladım gecikmelerim her ay arttı en son 15 gün geciktim ve 4 ayımda tuttu çok şükür. bende 3. Ayımda pes ettim uğraşıoruz olmuo bu ay kılımı kıpırdatmıcam olursa olur olmazsa korunmaya başlıcaktım evde sıkıntıdan iyice takıyorum olmuo demiştim.işe başlayınca devam etcektik çalışmalara ama oldu hemde gün falan takib etmedik olmuo zaten die keyfi ilişki yaşadık 3 yada 4 kez falan galiba başka hiç bişi yapmadık hatta direk kalkıp duşa bile gittiğim bile oldu bi iki kez.yani yatıp bekliyim falan da demedim kafamdan silmiştim yani ertelediğimiz için.İnşallah sanada yarar bu fikirlerim

Bu ay anormal bir sekilde hiç belirtim yok gecen ay kesin hamileyim dedim 8 gun önceden fena halde kasık ve bel agrım vardı bu ay hiçbir sey yok sabırsızlıkla bekliorum 2 gunungecmesini senfe varmı belirtiler
Yok aynı kasik ağrısı duygusallik o kadar. Ama ilk defa akıntı durmadı beyaz devam

Yok aynı kasik ağrısı duygusallik o kadar. Ama ilk defa akıntı durmadı beyaz devam
Var cAnım..kasıkta hafif batmam var. Uyku sıkıntım var ama başımı yastıktan kaldıramıycak kadar değil. Biraz yorgunluğum var. Akıntım vardı geçti gibi. Ara ara sıcak basması ce terleme. Hiç böyle terlediğimi hatırlamıyorum. Ama göğüslerde tık yok ve bir iki sivilce yakaladım. Hamilede olamaybilirim.

Ah İnşallah canım ya çarbamgünü iple çekiyorum ilk muaynem olcak
Rabbim hep guzel haberlerini versin sana sag salimde bebisini kucagina alirsin insallah. Ve darisi tum isteyen anne adaylarina hayirlisi ve sagliklisiyla tez zamanda insallah ..

Bol bol dua kizlar :))

Bat 4 eylul

Bense kuskular içindeyim ya. Hiçbir fikrim yok. Göğüs normal ağrıyor regl öncesi gibi falan. Amaaan bilemedim.

Bilmiyorum canım bakalım 3 gün sonra görücez ak mı karamıher ay her ay ümitlenipte sonra negatifi görmek ciddrn çok üzücü. Eğer bu ay olmazsam Zaten dahada ovülasyon takibi yapmıycam. Okulda açılıyor dersler iş güç derkrn geçip gider Zaman...

Benim de bat1 eylül.Koca tatili yumurtlamq takibi,hamilelik testiyle gecrdim.Okul açılınca dedğin gibi kafamız rahat olur,bu kadar yıgunlaşmazsak tutar inş.

Evet canım üniye başladım bu sene. O kafamı dağıtır dersler filan derken . Çalılıyorumda bi taraftan. Yoğunum bu sene bakalım. Çocuğa bile zor fırsat bulurım yapmaya.

Evet canım üniye başladım bu sene. O kafamı dağıtır dersler filan derken . Çalılıyorumda bi taraftan. Yoğunum bu sene bakalım. Çocuğa bile zor fırsat bulurım yapmaya.
Ne güzel hayırlı olsun canım. İşte her şeyi akışına bırakınca daha olumlu olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…