Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Aman sakın tahmin etme daha stres olursun yumurtlamadım falan die o daha kötü eşim ovulasyon alalım dedi hayır dedim bu ay lafamıza göre takılalım keyfi yani olursa olur olmazsa 2 yıl falan düşünmeyelim dedik ve bu ay oldu resmen ☺ Allah razı olsun canım darısı başına İnşallah☺

amin inşallah :)

Bende senin gibi oldum meyramm. Kafama takmadigim bi ayda hamile kaldım. Hatta toplasan 5-6 ilişki olmuştur o ay. Tutmuş ama :) en umutsuz vaka iken gelmiş bebisimiz. Ondan önceki aylar neler yapmıştım olmamıştı. Ovulasyon testleri gün saymalar vs. Allahım çok şükür gizlice gelmiş sürpriz yapmış :) nekadarlik senin tatlım. Doktora gittinmi

Canım Aile hekimine gittik çünkü bildiğimiz iyi doktor yok oda doktor ismi önerdi ama ben bayan doktor istiyorum araştırdım randevu aldım en erken haftaya çarşamba ☺ o zaman gitcez İnşallah yarın bidaha test yaptırıyım acilde diyorum iki katına ulaşcakmı onuda götürüyüm doktora diorum falan İnşallah güzel haberler alırım ya

Tebrik ederim sanirim hamilesin cok sevindim dualarim seninle

Kızlar slm hamiş kalmak için calışmalarımızın 2.ayı.adetime 2 gun var yalnız hiç adet agrılarım yok normalde 8
gun önceden baslardı.goğüsşermn yan tarafında az bi agrım var bıde agzomda gecmek bilmeyen acı bi tat.bnmle aynı durumları yasayıpta hamiş oldugunu ögrenen var mı?

Teşekkür ederim canım galiba öyleyim:) 39. Günümde 2732 hcg degerim 3 gün sonra da yani dün 8013 olmuş İki kat artarak devam ediyor anlaşılan
Tebrik ederim sanirim hamilesin cok sevindim dualarim seninle

Canım ben yeni öğrendim hamile oldugumu. adetime yakın adet belirtilerim oldu adet oluyorum sandım olmadım.agrım gelip gitti sürekli.8 gün gecikince test yaptığımda öğrendim

Selam kızlar batıma 5 gün var.. Sizde değişiklik varmı ???
Slm bnm bata 2 gun kaldı ama hiç bir degişklik yok normlde 1 hafta öncesinde agrıdan kıvranırdım ama bu ay cok hafif bel agrım var bıde agzımda acı bı tat var okadar sende ne gıbı degışklikler var cnm

Gözün aydın cnm inş bnde hamişimdir ama içimden bi ses bu ayda yok dıyor
Sagol canım İnşallah darısı sana ve tüm isteyen arkadaşlarımıza..içini ferah tut oldu olmadı deme hormonlar etkileniyor..takmadığım ay oldu çok şükür

Geçmez canım. Benimde 3gün kaldı bata.
Hiçbir belirti yok. Kasigimda hafif var gibi. Ama umutlanmak istemiyorum. Geçen ay kasiklarimdA ağrı oldu. Hamile gibi hissettim. So narasında husran. Hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…