Aman sakın tahmin etme daha stres olursun yumurtlamadım falan die o daha kötüay inşallah valla vücut hazırlansın da bir an önce allah zamnını kararlamıştır diyorum hep ama insan odaklanıyor ister istemez.Bir de öyle ovulasyon filan takip etmedim ama bir umut..Bu arada seni de tebrik ederim sağ sağlim kucağına al inşallah:)
Aman sakın tahmin etme daha stres olursun yumurtlamadım falan die o daha kötüeşim ovulasyon alalım dedi hayır dedim bu ay lafamıza göre takılalım keyfi yani olursa olur olmazsa 2 yıl falan düşünmeyelim dedik ve bu ay oldu resmen ☺ Allah razı olsun canım darısı başına İnşallah☺
Canım çoğul gebelik olabilir belkiEki Görüntüle 1875012 Kızlaaar sattan itibaren 39.günüm ve hcg değerimmm3 tllik teste bile 2 saniyede kırmızı çizgi çıkmasından belliydi yüksek olması Allah im çok şükür yaa
Hayırlısı olsun canım Saglıklı olsunda bi tanede yeter☺Canım çoğul gebelik olabilir belki)
Bende senin gibi oldum meyramm. Kafama takmadigim bi ayda hamile kaldım. Hatta toplasan 5-6 ilişki olmuştur o ay. Tutmuş ama :) en umutsuz vaka iken gelmiş bebisimiz. Ondan önceki aylar neler yapmıştım olmamıştı. Ovulasyon testleri gün saymalar vs. Allahım çok şükür gizlice gelmiş sürpriz yapmış :) nekadarlik senin tatlım. Doktora gittinmiCanım bildiğim trk birşey gün sayma içini ferah tut akılına bırakk negatif görmekten 3 ayda pes ettim bu ay kafamıza takıldık tek tük ilişki yaşadık ve oldu.adetin gecikmeye başladıysa vücudun yerini hazırlıyor demektir benim 3 aydır çok 10 gün falan hep gecikirdi dengesi gitmişti yani 4 ay olduçok şükür☺
Geçmez canım. Benimde 3gün kaldı bata.Bir haftam var günler hiç geçmiyor.
Canım Aile hekimine gittik çünkü bildiğimiz iyi doktor yok oda doktor ismi önerdi ama ben bayan doktor istiyorum araştırdım randevu aldım en erken haftaya çarşamba ☺ o zaman gitcez İnşallah yarın bidaha test yaptırıyım acilde diyorum iki katına ulaşcakmı onuda götürüyüm doktora diorum falan İnşallah güzel haberler alırım ya
Selam kızlar batıma 5 gün var.. Sizde değişiklik varmı ???Bat a son 4 gün kızlaar buyrun beraber bekleyelim pozitifleri görelim İnşAllah
Tebrik ederim sanirim hamilesin cok sevindimdualarim seninle
Canım ben yeni öğrendim hamile oldugumu. adetime yakın adet belirtilerim oldu adet oluyorum sandım olmadım.agrım gelip gitti sürekli.8 gün gecikince test yaptığımda öğrendimKızlar slm hamiş kalmak için calışmalarımızın 2.ayı.adetime 2 gun var yalnız hiç adet agrılarım yok normalde 8
gun önceden baslardı.goğüsşermn yan tarafında az bi agrım var bıde agzomda gecmek bilmeyen acı bi tat.bnmle aynı durumları yasayıpta hamiş oldugunu ögrenen var mı?
Slm bnm bata 2 gun kaldı ama hiç bir degişklik yok normlde 1 hafta öncesinde agrıdan kıvranırdım ama bu ay cok hafif bel agrım var bıde agzımda acı bı tat var okadar sende ne gıbı degışklikler var cnmSelam kızlar batıma 5 gün var.. Sizde değişiklik varmı ???
Gözün aydın cnm inş bnde hamişimdir ama içimden bi ses bu ayda yok dıyorCanık ben yeni öğrendim hamişe oldugumu adetimr yakın adet belirtilerim oldu adet oluyorum olmadım agrım gelip gitti sürekli 8 gün gecikince test yaptığımfa öğrendim
Sagol canım İnşallah darısı sana ve tüm isteyen arkadaşlarımıza..içini ferah tut oldu olmadı deme hormonlar etkileniyor..takmadığım ay oldu çok şükürGözün aydın cnm inş bnde hamişimdir ama içimden bi ses bu ayda yok dıyor
Aminnn denemelerimizin 2 .ayı ondan bukadar takıyorum ama dediğin dogru taktıkça strese giriyorum takmamaya calışıcm inşSagol canım İnşallah darısı sana ve tüm isteyen arkadaşlarımıza..içini ferah tut oldu olmadı deme hormonlar etkileniyor..takmadığım ay oldu çok şükür
Hiçbir belirti yok. Kasigimda hafif var gibi. Ama umutlanmak istemiyorum. Geçen ay kasiklarimdA ağrı oldu. Hamile gibi hissettim. So narasında husran. Hayırlısı artık.Geçmez canım. Benimde 3gün kaldı bata.
Oy masallah cok guzel artmis. Keseyi bile gorebilirsin artikTeşekkür ederim canım galiba öyleyim:) 39. Günümde 2732 hcg degerim 3 gün sonra da yani dün 8013 olmuş İki kat artarak devam ediyor anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?